Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • 
  

  Szivárvány Koktél

  A természet ősi lúgosító mestere

  Sokszínű összetvő

  Sokéves puffadás az emésztésemben teljesen megszűnt a Szivárvány koktél fogyasztásával.   R. A. Sopron

  Férjem bőrén kiterjedt pigmenthiányos foltok vannak. A Szivárvány koktél fogyasztása során a foltok halványodni, eltűnni kezdtek. Vné É.

  Szivárvány Koktél /étrend-kiegészítő por/

  A természet ősi lúgosító mestere, a változatos étrendért

   

  PhD Joshua Lederberg Nobel díjas tudós felfedezett egy új emberi szervet a MIKROBIOM-ot. A bélcsatornában élő baktériumok összességét nevezte így el, melyek képesek bármilyen élő anyagot létrehozni. A baktériumoknak ásványi anyagokban, nyomelemekben, mikroorganizmusban növényi táplálék az ideális. Ezt tudja biztosítani a Szivárvány koktél. Segíthet csökkenteni a gyulladásokat, ételallergiát, pajzsmirigy alulműködést, bőrgyulladást, cukorbetegséget.

     A Föld számtalan élőhelyéről összegyűjtött kiváló, tiszta, sokszínű  alapanyagok pótolják a nagyüzemi mezőgazdaságban előállított termékekből hiányzó létfontosságú makro- és mikro elemeket, hogy a legigényesebb bélflórát is nap mint nap megfelelő tápanyaggal lássuk el. Ezzel hozzásegítik a felhasználót a hosszú, betegség nélküli élethez. Az összetevők magukért beszélnek.

  Felhasználási javaslat: naponta 2 csapott adagolókanál (10 g) egy pohár (min. 2,5 dl) vízben vagy gyümölcslében elkeverve.

  Összetevők: cékla, almapetkin, búzafű, kapor levél, sütőtök, zeller gyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, citrus rost, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyem levél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapacho kéreg, máriatövis mag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors, C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (D-L-alfa-tokoferil-acetát)

  300g

  Ár: 4.430,- Ft bruttó

  Forrás: www.Népgyógyászat.hu
  Jakab István: Lúgosítás a kor-talanság útja

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt