Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a D. vízről:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Egyik ismerősömnek kislánya született, és már a kórházban sem tudta szoptatni a babát, ezért tápszert kapott. Mikor hazajöttek a kórházból, megkerestek, és azóta is a D-vízből készítik a tápszert. Az anyukája szerint nagyon nyugodt kislány, nem ismerik a hasfájást, fürdetés után átalussza az éjszakát, pedig még csak három hónapos. Nagyon szépen fejlődik, a védőnő is mindig megdicséri.
  Soósné Marika, Ugod

  30 éve meg lévő gerincproblémáim (sérv, stb. ) miatt időnként sem ülni, sem állni nem tudtam, rettenetes fájdalmaimon semmi sem segített.
  Mivel már három éve iszom a D-vizet, és fogyasztom a termékeket, a meszesedés megszűnt és a korábban elképzelhetetlen hosszú utazás (ülés) ma már tökéletesen működik. kétszer 26 óra ülés után is tökéletesen jól érzem magamat.
  Horváth Erzsi
  (elérhetőségeim a "Munkatársaink" oldalon megtalálhatóak)

  2 éve rendszeresen fogyasztom a D-vizet. Sajnos a készülék kapcsolója elromlott, ezért nem tudtam egy hétig tiszta vizet inni. Ez alatt az idő alatt nagyon szenvedtem, mert a csapvíznek is és az ásványvíznek is mellékízét éreztem.
  Vargáné Éva

  Ismerősöm lábdagadásra panaszkodott. D-víz és Kombucha Brill fogyasztása során egy hét alatt a dagadása elmúlt.
  Hipságné Irénke

  Egyik ismerősöm nyakán elzáródott egy ér. Néhány üveg D-víz elfogyasztása után - kontrollon is volt - az elzáródás megszűnt.
  Hipságné Irénke

  Sz-né Erzsi testvére daganatos lett. 2010. októberben megműtötték, egy nagy daganatot vettek ki a hasüregéből, ami a belső szervekre ránőtt (hasnyálmirigy, máj, vese). Kiderült, hogy ez másodlagos volt, az első daganat a tüdejében volt, az aortára ránőve, 38x25 mm-es, és mellette több kisebb, agresszív daganat is volt.
  Négy chemo kezelést kapott. A hagyományos orvosi kezelés mellett D-vizet, Kurkuma Brillt, Flavo Brillt, Lady Brill céklás étrendkiegészítőt, Lazacolaj kapszulát, sok gyümölcsöt, saját készítésű cékla-, sárgarépa- és zeller levet fogyasztott.
  Legutóbbi vizsgálata szerint a daganata 2 mm lett, a kisebbek alig láthatóak. Tiszta a mája, a veséje.
  Orvosai szerint nem kell további chemoterápiát kapnia. Megelőzésképp a fejére fog sugarazást kapni (amit nem értek, hiszen a CT-je tiszta, de nem vagyok szakember....a szerkesztő megjegyzése). Ráadásul a közérzete is jó.
  Szívből gratulálunk!

  Édesapám az utóbbi időben feszült ingerlékeny volt, szinte minden zavarta. A legkisebb dologba is belekötött. Elkezdett hetente 6-8 liter D-vizet inni. Látványosan jobban érzi magát, vidámabb és a család nagy örömére nem köt bele minden apróságba.
  Cs.E.

  Február óta fogyasztom a D-vizet, Kombucha Brill-t, ezek a segítségével 25 kg-ot fogytam augusztusig. A D-vízzel készített kávé is sokkal ízletesebb.
  Ács Lajosné Éva

  Kisfiam két éve mindennap issza a D vizet, közben a szeme másfél dioptriát javult.
  Horváthné Pallós Mária

  Lányom 135 kg volt, mióta használja a vizet, 20 kg-ot leadott úgy, hogy igazából "észre sem vette", nem változtatott semmi mást az étrendjében.
  Tischné Terike

  Hidegen, melegen is fogyasztható a D víz, sőt aki azzal főz, észreveheti, hogy az ételek is finomabbak.

  Kedves Olvasó!
  A HERBABRILL életében talán a legmegdöbbentőbb tapasztalatot tesszük közzé, amit M-né Katitól kaptunk Tátról:
  Kati lába régóta érszűkületes volt. Ez folyamatosan húzódott fel a mellkasába, majd egészen az agyáig terjedt. Állandóan fájt a feje, elment a látása. Agyi érfestésen vérrögöt mutattak ki nála. Fennállt a bénulás veszélye is. Infúziós kezelést és érműtétet javasoltak neki. Kb. 50% túlélési eséllyel. A mellkasától a jobb tarkójáig kellett volna műteni. Értágítót szedett, hogy ne keletkezzen több vérrög az agyban, illetve legyen agyi vérellátása. Tavaly októberben kezdett D vizet inni nagy mennyiségben, napi hat litert. (Korábban is sok vizet ivott.) Spirulinát és Lazacolaj kapszulát is fogyasztott. Decemberi CT vizsgálaton kiderült, hogy nem kell megműteni. Idén januárban a Doppler-vizsgálat során megállapították, hogy az ereiben jó az áramlás, tehát valóban elkerülte a műtétet. Kati azóta is jól van, lát és egészséges. Szívből gratulálunk, és köszönjük, hogy ilyen részletesen megosztotta velünk tapasztalatait!

  Szia Józsi!
  Tudod, mindig elsumákolom a referencia írást, DE ezt most muszáj megírnom. Tegnap kitisztítottam a víztisztítót, tehát teljesen tiszta, fényes volt, amikor elindítottam. Ma ismét vizet indítottam volna, és mikor szétszedem mit látok? Beleköltözött a szivárvány!!! Szó szerint: az oldalán körbe a szivárvány minden színe látható volt:
  gyönyörű piros, alatta sárga, kék, zöld!
  Megdöbbentő! Mi van a mi vizünkben!!?? Viszont vízkő nem tapadt az oldalára, mint máskor. Hihetetlen.
  Újabb hobbim: Nap Teát iszom: isteni finom!
  Puszi: Vera (Törökszentmiklós helyett Szajol, bocsánat az elírásért! /költöztetést nem vállalunk/)

  A D-víz kiválóan kimossa a vesekövet.
  (a magaméról tudom...)
  Kránitz Mónika

  Ildikó munkatársunk meséli, amióta fogyasztja a tiszta vizet, teljesen rendben van. Nem tudja felidegesíteni semmi, sokkal nyugodtabban tudja a dolgait megoldani, mint ezelőtt.
  Az Ő vendége mesélte, hogy a fia, aki nagyon ellene volt a természetes dolgoknak nem hitt benne. Köszöni, nagyon jól van. Neki szintén emésztési problémái voltak: ahogy megette az ételt, abban a pillanatban mennie kellett a WC-re. Az édesanyja ásványvizes flakonban kínálta a tiszta vizet neki, amit el is fogyasztott. Két nap után kérdezte: ugye te is észrevetted, nem kell mennem evés után a WC-re? Az édesanyja akkor árulta el neki, hogy a tiszta D vízzel itatja.
  Horváthé Pallós Mária

  Az apósom 69 éves, nagyon beteg volt - most már mondhatom, hogy volt. Ő egy kész csoda nekünk. 33 és fél évet a bányában töltött. 10 évet szénbányában, 23-és felet bauxit bányában. Magas vérnyomás, cukorbetegség 14-15, állandó köhögés, vizes lábak, amik nem bírták el. A szívével is voltak problémák, meszesedés.
  Tavaly szeptemberben csak a vizet fogadta el. Ezzel elértük azt, hogy 3 nap alatt lehajtotta az egész vizet róla, azóta sem kell víz hajtót szednie. Sokkal könnyebben tud menni, mozogni.
  Október közepén kezdte elfogadni a termékeket is. Kombuchát 2 evő kanállal naponta 1.5 l tiszta vízben. Lazacolaj kapszulát reggel este 1 szemet. Alent 3 dobozzal evett meg. Kurkumát naponta 3x2, Spirulinát reggel és délben 2 szemet.
  Annak ellenére, hogy magas vérnyomásos, cukorbetegként tartják nyílván. A vérnyomása rendben és a 14-es cukorszintje 5,7-6 körül mozog most. December közepén egy agylágyulást kapott, ami tulajdonképpen a beszédjét érintette, de olyan fokon, hogy akkor semmit nem tudott mondani, de másnap már megviccelt bennünket: "ugye jól megijesztettelek bennetek?!!".
  Hála Istennek, azóta is rendben van. Most az Alent felváltotta a Zöld koktél, amiből reggel és este 2 kis merővel egy doboz joghurtban elkeverve kéri, és szívesen fogyasztja.
  A legújabb, amit ma mondott a páromnak, amikor elvitte neki a terméket: hála Istennek, annyira jól érzem magam, mert több fekete csomót tudtam felköhögni már két napja, egyfolytában tisztulok!
  Horváthné Pallós Mária

  Egy munkatársunknak, Iminek is adunk tiszta D vizet. Tegnap széles mosollyal tudatta: sokkal jobban tud aludni éjjel, nem ébred fel 2szer-3-szor éjjelente... És kipihenve kel fel reggel. Felesége Klárika, mikor Bábolnán voltunk, ivott egy Zöldkoktélt, és most már ő is issza a tiszta vizet. Magas vérnyomása (amire szedte a gyógyszert mégis mindig magas volt) beállt rendesen 123/80-ra.
  Horváthné Pallós Mária

  Saját tapasztalat, hogy a D víz az allergén anyagokat kimossa a szervezetből. Nem kell gyógyszert és pumpát használnom, pedig két évig ülve aludtam az ágyban, mert nem tudtam elfeküdni, annyira fulladtam.
  Az emésztésre is rendkívül jó hatással van. Már két éve lesz, hogy fogyasztjuk a tiszta vizet, és most értem el odáig, hogy minden reggel rendszeresen van székletem!
  Horváthné Pallós Mária

  Egy vendégünk kapott 1,5 l tiszta vizet, ebbe 2 evőkanál Kombuchát is tettünk. A feleségének magas vérnyomása van. Állandóan panaszkodott, hogy fáj a feje, az Ő szavaival "a kupám hátul annyira égett", mire elfogyott a Kombuchás víz, megszűnt a fejfájása is és az égés is. A férjnek lehajtotta a vizet a lábáról, sőt a kezéről is, mert örömmel mutatta: nézd, nem dagadt az ujjam és a kézfejem, tudok rendesen fogni vele!
  Horváthné Pallós Mária

  Piacos ismerősömnek keddenként és péntekenként egy-egy flakon D vizet ajándékoztam. Csökkenthette a napi inzulin adagját. Férje vette észre, hogy sokkal energikusabb lett, jobban bírja a napi munkát. Nem kell azóta napközben lefeküdnie. Azóta már maga készíti otthon a D vizet, saját készülékével.
  Bélteki Ildikó

  Családi beszélgetést követően Majától két flakon D vizet kaptam ajándékba. Elfogyasztottam, és három kg-mal könnyebb lettem. Ennyi vizet hajtott ki a szervezetemből.
  Ács Lajosné Éva

  Ismerősömnél méhnyakrákot találtak. Megműtötték, csak a mirigyeket vették ki, most chemoterápiát kap. D vizet, Kurkumát, Flavo Brill-t, Kombuchát Spirulinát és Zöld koktélt fogyaszt. Vérképe és közérzete kiváló. Nem hullik a haja. Nincs hányingere.
  Nagyné Kiss Judit

  Szomszédom 3 hónapos babája sokat sírt, ha a lakásban volt. Anyuka elkezdte a D vizet fogyasztani, és pár nap után megszűnt a baba állandó sírása.
  Nagyné Kiss Judit

  Éva apukája nem volt hajlandó inni a D vizet. Megmutatták neki, hogy négy liter csapvízből milyen szennyeződés maradt vissza. Azóta nem hajlandó más vizet meginni.
  Nagyné Kiss Judit

  Egy 57 éves hölgy egy hét D-víz fogyasztás után egy kilót fogyott, és nagyon jól érzi magát.
  Gyűjtötte: H. Erzsébet, Sopron

  Egyre több tapasztalatot kapok, hogy a D-vizet arc lemosásra, sőt arc hidratálásra is kiválóan lehet használni. Sokan hajmosás és fürdés után "feláldoznak" egy litert, és átöblítésre használják. A tiszta esővíz olcsóbb lenne - ahogy nagyanyáink csinálták, csak nem tudhatjuk mennyire savas az "égi áldás".
  Fiatal nőismerősöm háta tele volt pattanással. D- vizes lemosással, Aloe Spray, Lady Brill krém kezeléssel gyorsan javult és a hegek is eltűntek. C-né H.I. és W.F-né is tapasztalta.

  Súlyos, minden éjjel jelentkező asztmás légszomjam teljesen megszűnt. A pumpáimat már csak emléknek tartogatom. Fogyasztottam Kombuchát, Alen-t, más termékeket is, de most csak a D-vízre van lehetőségem, és köszönöm jól vagyok!
  H.P.M.

  Ismerőse melléből daganatot távolítottak el, ami egy idő után kiújult. Elkezdte inni a D vizet, Kombucha Brillt, Kurkuma Brill-t és Lady Brill-t fogyasztott. Tünetmentessé vált. Minden lelete rendben van.
  H. Erzsébet

  Mindkét veséjén ciszták voltak. Ellenőrzésen volt, és legnagyobb meglepetésére eltűntek a cisztái, egy éve D-vizet iszik, néha Kombucha Brill-t, és még néhány terméket használ, de nem rendszeresen. Gyerekei elvitték meszesedés vizsgálatra. Eredmény: a vizsgálatot végző még nem találkozott 60 év feletti emberrel, akinek nem volt meszesedése. Marika ilyen.
  H-né Marika, Zalaegerszeg

  K. O-né 3 hónapos unokáján kb. 2 hónapja piros foltok jelentek meg a kis testén. Nyugtalanná, síróssá vált az addig nyugodt baba. Mindenféle kenceficét kipróbáltak, de az állapota egyre romlott. Vizsgálták anyatej allergiától kezdve a mosószerig, de nem tudták megállapítani, hogy mi okozza az égésszerű bőrelváltozást. Az egyik boltban találkoztunk, ahol elmondta a gondjukat. Azonnal odaadtam a táskámban lévő Lady Brill Krémemet, hogy kenjék be vele. Két nappal később hívott, hogy nagyon jó a krém, nem viszket a baba bőre, végre nyugodtan alszik - egészen a fürdetésig. Ahogy a vízből kivették, újra láng-pirosak lettek a foltjai, és sikongatás szerűen sírt.
  Ekkor döbbentek rá, hogy a klóros víz okozza a gyerek bőrproblémáját. Az elkövetkező 1 héten tőlem vittek naponta 8-10 l vizet, és abban fürdették. Ezt követően teljesen rendbe jött a baba bőre. Azóta "természetesen" már a saját készülékükkel tisztítják a vizet. Most már takarékos üzemmódban fürdetik: megfürdetik a csapból engedett vízben, utána leöntik a tisztított vízzel, majd a még vizes bőrét vékonyan bekenik a Lady Brill Krémmel.
  Így most már marad annyi vizük, hogy az egész család tudja inni.
  Megfigyelték:
  - mindnyájuknak jobb lett az emésztése
  - Kné-nek nem dagadnak a lábai a hőség ellenére sem
  - A férjének legalább 10 cm-t apadt a sörhasa
  - A lányának is eltűnt szinte teljesen a szülés utáni túlsúlya,- hajmosás után tiszta vízzel öblíti ki a haját, és azóta nem korpás a fejbőre
  - A veje évek óta tartó nyelőcső gyulladása sem jelentkezett immár 2 hónapja
  Gyűjtötte: Czethoferné Halász Ilona

  Nelli 29 éves, és októberre várja első babáját. Két héttel ezelőtt kicsivel emelkedettebb volt a vércukra. Terheléses vizsgálat után a legmagasabb érték: 8,6. Inzulint akartak adni neki a korházban, de nem fogadta el.
  A terhessége kezdetétől szedi a Lazacolaj kapszulát (omega3) és a cékla alapú Lady Brill tablettát.
  2009.aug.11-e óta issza a tisztított vizet, és 15-e óta 5-6-os érték közé beállt a cukorszintje.
  Gyűjtötte: Czethoferné Halász Ilona

  Kb. 2 heti D víz fogyasztása után megszűnt az évtizedekig meglévő fülzúgásom. Azóta is CSEND van!!!
  Czethoferné Halász Ilona

  15 éve kaptam új vesét. Egy ideje rendetlenkedni kezdett (nem ürít rendesen, lábaim megdagadnak, emésztésem kritikán aluli, csak hashajtóval volt "sikerélményem"). Kb. 1 hónapja kezdtem el nagyon kis adagokban fogyasztani a D vizet. Az első napokban szó szerint szoktuk egymást. Amikor már 1 litert ittam, nagy meglepetésemre a víz szinte teljesen lement rólam. A lábaim feleannyira sem dagadnak meg, és az emésztésem is rendkívül sokat javult. Már négy napja hashajtómentes vagyok. Közérzetem, kedélyállapotom is összehasonlíthatatlanul jobb!
  Hogy miért fogadtam el könnyen azt, hogy az ilyen "életbevágó" betegséggel elkezdjem fogyasztani a D vizet? Mielőtt megkaptam a vesét, 7 évig jártam hetente háromszor dializálásra. Mit tetszenek gondolni, mivel mossák át a dializált beteg vérét? Mi az az "anyag" amivel ki tudják tisztítani a vérünkben 3 nap alatt felhalmozódott mérgeket? D víz, némi bikarbonáttal a lúgosítás érdekében.
  Minden egyes nappal, amivel meghosszabbítom a vesém működőképességét, az életemet hosszabbítom meg. Bízom benne, hogy nem kell újra dialízisre járnom addig sem, amíg találnak számomra egy "új" vesét.
  Tapasztalat: G.F. Gyűjtötte: Czethoferné Halász Ilona

  22 hónapos kisfiam 2 hónapja issza a D vizet. Szinte egyik napról a másikra nyugodtabb lett. Első alkalommal meg is ijedtem, mert a megszokott 30-40 perces nappali alvás helyett 2 órát aludt, - és alszik azóta is. Az eddig sokat síró gyerkőc egy csapásra jó kedélyű emberkévé változott. Székrekedése is rendeződött. Ma már szívesen ül a bilire.
  Nekem hosszú évek óta nagyon gyakran - hetente 2-3 alkalommal - jelentkező migrénes fejfájásom van. Hatalmas eredményként élem meg, hogy kezd ritkulni. Most már az elmúlt héten csak egyszer volt migrénem. De azt gondolom, hogy azt is magamnak köszönhetem, mert pár napig nem volt módomban inni a D vizet. Ezután bárhova megyünk, visszük magunkkal a gépet.
  Tapasztalat: M. M., Gyűjtötte: Czethoferné Ilona

  Attila unokatestvérem komoly túlsúllyal küzd, vérsűrűséggel, lábszárfekéllyel, magas vérnyomással rokkantosították, valamint napi 6 szinkumárt kellett szednie. A fekélyek a lábán folyamatosan húzódnak vissza. Több fotót készítettem róla, erős idegzetűeknek meg fogom mutatni. A vérsűrűsége, a vérképe rendben van. Vérnyomása normális. Nyár végén érezte, hogy a jobb hónaljában fájdalom és csomó van, kb. egy mogyorónyi és egy diónyi. Több évtizede küzd egészségügyi problémákkal, tapasztalatait összegezve nem fordult a hagyományos egészségügyi ellátáshoz. Két és fél hónapja issza a D vizet, Lazacolaj kapszulát is fogyasztott. Később mesélte el, hogy mind a fájdalmai, mind a csomói maradéktalanul elmúltak.
  Endrődi József

  Egy éve volt nőgyógyászati műtétje. Korábban erős derékfájdalmakkal küszködött. A műtétet követően teljes kivizsgáláson ment keresztül, ami nagyon megviselte. Az eredmény: minden értéke megfelelő. Derekáról eltűnt a meszesedés. Ja, és el ne felejtsem megemlíteni, nincs derék fájdalma, tud dolgozni, és egyik legsikeresebb hálózatépítő-vezető jelöltje társaságunknak. Tengernyi Herbabrill-t visznek tőle barátai, mert érzik jó szándékát és a jó hatást.
  H. Erzsi, Sopron


  ...37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.


  .