Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Lapacho kapszuláról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Pár nap Herba Brill LAPACHO szedése után, amit napi 2x1 kapszulában és bő „D” víz fogyasztással kezdtem szedni, csökkent az éjszakai lábfájásom. A hajszálerek a lábamon, amik szintén fájdalmasak voltak, halványodtak. Sokkal nyugodtabb vagyok és hamarabb is elalszom esténként.

  Belső Mária

  Egy hónapja szedem a Herba Brill LAPACHO kapszulát, napi 2x1 darabot. Az első tapasztalatom, hogy a műtött vállamnál a bicepszemből eltűnt a csomó, ami kb. egy jó nagy diónyi volt. Azóta nem zsibbad a kezem és nincsenek bedagadva az ujjaim. Nagyon jól alszom, nem ébredek meg többször éjjelente, mint korábban. A lábfájásom is megszűnt. A lányom arcáról szemlátomást eltűnik a sok pattanás, amióta ő is szedi a LAPACHO-t.

  Busné Sotus Ánes

  2015. decembere óta lábfájással küszködtem. Éjjelente hasogatott a lábam, napközben nehezen mentem. Mivel rendszeresen sportolok, ez nagyon zavart. Többféle orvosi javaslatot kipróbáltam, de lényeges javulás sajnos nem következett be. 2016. augusztusa óta fogyasztom a HB LAPACHO kapszulát, napi 3x1 db mennyiségben. A lábfájásom, lábduzzadás kb. kb. három heti szedés után szinte teljesen megszűnt. Köszönöm Herba Brill! Újra intenzíven tudok sportolni.

  Tóth Attila Pápa

  Hat évvel ezelőtt műtöttek melanomával, elég mély és nagy sebem volt, ami nagyon nehezen gyógyult be, az orvosok azt mondták, lehet, hogy be sem fog gyógyulni. A HB termékek segítségével sikerült begyógyítani. Viszont a seb környéke érzéketlen volt egészen mostanáig. Elkezdtem használni új termékünket, a HB. LAPACHO-t. Egy hónap szedés után kezdett a keringés m gindulni az élettelen felületen. 2x1 szemet szedek belőle. Későn fekvő vagyok,nehezen tudtam elaludni, sokszor megébredtem éjszakánként. A LAPACHO ebben nagyon sokat tudott segíteni, későn fekszem, gyorsan elalszom, jól kipihenten ébredek.

  Payer Lászlóné

  Kipróbálás címén vásároltam legújabb termékünket, a Herba Brill LAPACHO-t.Már hat éve estem át chemoterápiás kezelésen, azóta folyamatosan használom Herba Brill termékeinket: „D” víz, Kurkuma Brill, HB Limiter, Spirulina, Lady Brill cékla. A többit kúraszerűen.

  Elkezdtem használni a Herba Brill LAPACHO kapszulát. Egy hét után nagyon megindult a méreganyagok ürülése a testemből. Ugyanolyan büdös – sötét vizeletem volt, mint a chemo kezelések után. Egy hét alatt rendeződött a vizeletem. Számomra nagyon meglepő volt, hogy 6 év elmúltával még mindig ennyi méreganyag volt a testemben. A műtét során eltávolították a hónaljamból a nyirokmirigyeket. S  mivel nincsenek mirigyek, dagadt a kezem és csak masszőr segítségével tudtam használni. Ebben is tudott segíteni a LAPACHO. Ebben a két hónapban kellemes nagy nyugodtság lett úrrá rajtam. Kellemes mély alvást biztosít a LAPACHO. Nem altató hatása van, mégis mély alvást biztosít. Ha felébredek, akkor is könnyen vissza tudok aludni.

  Varga Imréné

  Másfél hónappal ezelőtt kaptunk kipróbálásra HERBA BRILL LAPACHO-t. Azóta folyamatosan napi 2 kapszulát szedek. Azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, amit az is bizonyít, hogy minden szívfájdalom, izgulás nélkül felültem a repülőre, a nyaralás során a férjemmel beültem egy kétszemélyes kajakba, és három órán keresztül minden idegesség nélkül eveztünk a nyílt tengeren. Bár eddig sem volt gondom az alvással, de mióta szedem a LAPACHO-t, még mélyebben alszom és kipihenten ébredek. Remélem, hogy a bőrproblémámon is segíteni fog. Azt vettem észre, hogy mióta szedem a terméket, gyorsabban javul az orromon levő folt.

  Nagyné Kiss Judit

  Tapasztalataim a HERBA BRILL LAPACHO-ról

  Kb. két hónapja kezdtem el fogyasztani napi két kapszulát. Ez idő alatt megtapasztaltam, hogy egy kellemes nyugalom szállt meg. Főleg akkor éreztem igazán, amikor repülővel mentünk nyaralni. Igaz, nagyon vágytam rá, hogy kipróbáljam a repülős utazást, de féltem is tőle.Eljött az idő, mikor indulni kellett a repülőtérre. Abszolut nyugodtan indultam el, és a gépre történő felszállást is természetes nyugalommal éltem meg. Az adriai nyaralás során feleségemmel kajakba ültünk és a nyílt tengeren eveztünk. Én, aki nem tudok úszni, csak úgy a vízre szálljak, mindenféle rábeszélés nélkül – korábban elképzelni sem tudtam volna. Kicsit szorongós voltam korábban. Ez teljesen megszűnt, mióta a LAPACHO-t fogyasztom.

  N. Lajos

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.

  .