Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok az oxigén ionos légtisztítóról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Legidősebb fiam (a Herba Brilles termékeket rendszeresen fogyasztja) naponta 600-700km-t vezet. Mióta a HB légtisztítót használja az autójában, nem fárad el egy hosszú út közben sem.
  Horváthné Pallós Maja

  Mióta a kocsiban használjuk a légtisztítót, sokkal jobb itt is a levegő, férjemre sem jön rá a köhögés.
  Nagyné Kiss Judit

  Cz. H. Ilona: Erdőben autóztak akácnyílás idején. Tele volt a levegő virágporral, és hosszú idő óta először, szinte fuldokolni kezdett. Arcához tartotta a légtisztítót az autóban menet közben. Néhány perc múltán teljesen megszűntek a panaszai.

  H. P. Mária: Az új típusú légtisztítót nagyon szereti, mert teljesen hangtalan és fény sem zavarja alvás közben.
  Olyan helyen autózott, ahol nagyon poros volt a levegő és az autó légterébe is bejutott. Már nincs asztmája allergiája, de nagyon zavarta a por. Bekapcsolták a szivargyújtóról a készüléket, és néhány perc alatt megszűnt a kellemetlenség.

  N. Lajos: autóban használja nagy megelégedéssel. Rendszeresen köhécselt utazás közben, ami a légtisztító használatával azonnal megszűnt.

  E.J.: Én is használom a légtisztítót az autóban is. Azt vettem észre, hogy hosszú úton is friss tud maradni az ember, nem jön a szokásos álmosság.

  Egyik ismerősének tüdőrákja volt, aminek következtében a fél tüdejét le kellett venni. A műtét után is sok panasza volt, de amikor elkezdte használni a légtisztítót, megszűnt a köhögése, és a fulladás is abbamaradt. Sőt a légtisztító mellett az unokája is végigalussza az estét. Fiának az asztmatikus problémáit is megoldotta, így ha elutazik, ő akkor is viszi magával a készüléket.
  Gramantikné Márti

  Napokig minden éjjel erősen köhögtem, majd mikor a légtisztítót beraktam a hálószobába, egyik napról a másikra megszűnt minden köhögés.
  Büttner Kálmán

  8 éves fiú unokájának asztmás problémái voltak. 2008 novembere óta működik náluk az ion készülék. Azóta nem volt rohama, nem kellett orvoshoz vinni, vagy az asztma spray-t használni. A gyerekorvos tünetmentesnek nyilvánította.
  2010 januárjában áthelyezték az iont, és nem vették észre, hogy a csatlakozó kicsúszott. Miután a gyerek egy hétig ion nélkül volt, egyik hajnalban annyira befulladt, hogy kórházba kellett vinni. Aztán észrevették, hogy nem működik az ion, majd rendesen csatlakoztatták. Azóta megint tünetmentes.
  Tischné Terike

  MESÉS TORONNYAL ÉLEK
  Úgy kezdődött minden, mint a mesében: egyszer voltam, bár alig voltam, mert mind gyakrabban köhögtem, reggeli torna helyett pedig, rendszeresen, és pontosan húsz, hatalmasat prüsszentettem, miként egy rosszul alvó, horkolásába bele nem fáradó, de légszomjjal ébredő, nyugdíjas, százkilós emberkéhez illik. Szenvedtem, csak szenvedtem, egészen addig, míg jó sorsom el nem vezetett egy Herba Brilles találkozóra. Ettől kezdve megváltozott az életem, írhatnám azt is, kis hétköznapi csodák sorozatát éltem meg. Először is régi barátként fogadtak, meghallgatták véget nem érő panaszaim, alvásambulanciás élményeim, ezután én hallgattam odaadó figyelemmel Endrődi József okos, érthető, a termékismertetőnél jóval többet érő "tanácsait". Így sorra megtudtam, melyik termék mire való, s ahogy kitisztult bennem a kép, úgy váltam bizakodóvá, úgy értettem meg, hogy az ember többnyire magának köszönheti baját, így többnyire magának kell attól megszabadulnia.
  És vegyük mindjárt az én kibírhatatlan, kezelhetetlen horkolásom! Józseffel annyira összebarátkoztam, hogy egy teljes hétre, kipróbálásra átadott egy ionos légtisztító készüléket, egy kis tornyot, ami boszorkányos villámaival leköti a port, szorgalmasan pusztítja a penészgombákat, a poratkákat, miközben a viharos zápor utáni tiszta levegőt varázsolja a szobába, ráadásul UV fényével írtja a bacikat.
  Hosszú évek után, boldogan frissen ébredtem, a zsörtös vénségből fiatalossá vált, jókedvű nyugdíjas lettem. Szemem nem volt duzzadt, arcom nem volt összegyűrve. Így múltak a felejthetetlen, egyre könnyedebbé vált éjszakáim. Ahogy közeledett a kipróbálásra kapott, általam, elismerésként mesetoronynak elnevezett szerkezet visszaadásának határideje, úgy váltam egyre szomorúbbá. Mást sem tettem, mint a fejem törtem, a feleségemnek nyafogtam, hogy a nem éppen rózsás nyugdíjamból, a még tanuló, harmadik gyermekemmel járó kiadások ellenében, miképpen juthatnék a számomra nélkülözhetetlenné vált, nem is drága, stílusos szupermodern formájával az egekbe ívelő felhőkarcolóra emlékeztető, "mesés" toronyhoz.
  És bizony eljött a szomorú nap, torony nélkül maradtam, mégse kellett sokáig az életemhez tartozó, horkolásomban csillapító, mindig friss levegőt produkáló társ után vágyakoznom. Ugyanis még aznap délután meglátogatott két felnőtt fiam. Beléptek, rejtélyesen édesanyjukra kacsintottak, az én asszonykám pedig rám mosolygott, és hárman együtt, egy szépen becsomagolt dobozt nyújtottak át.
  Soha életemben nem örültem még ennyire ajándéknak, mint amit hűséges, rám vigyázó éjszakai társként ezúttal kaptam: mesés, csodákra képes tornyot, egy ezüstösen, bíztatóan ragyogó, UV fényt kibocsátó, ionos légtisztító készüléket.
  Jó szívvel kívánom, tapasztalják meg e torony által nyújtott életminőséget!
  Mészáros István

  25 éve nem aludt rendesen, éjszaka többször felébredt. Miután ionos légtisztító került a szobájába a feje mellé, az első naptól kezdve nyugodtan alszik.
  Maja, Mór

  Egy pulykafarmon lakunk, szolgálati lakásban. A bűz sokszor elviselhetetlen, és az egész lakást átjárja. Olyannyira, hogy amikor a farm felett végre elül a szag, és ha a lakásban kinyitok egy szekrényajtót, szinte hanyatt esek az onnét kiáradó büdösségtől. A férjem légzési nehézséggel küszködött minden szállításnál, a kemény ammóniától.
  Nemrég hallottunk Czethoferéktől a Légtisztítóról. Elmondták, hogy ők milyen eredményt értek el, a fiuk barátnőjének allergiáját majdnem teljes megszűntették. Úgy gondoltuk, hogy ezt ki kell próbálni! Elsőként a nagyot vettük meg. És lássanak csodát!!!! Egy nap alatt teljesen letisztult a lakásunk levegője. Még a szekrényekből is eltűnt a bűz. A férjem napközben is beszalad a farmról, mert 20 perc alatt teljesen rendbe jön a légzése. Azóta az irodából is átjártak az ott dolgozók "hegyi" levegőt szívni. De csak jártak, mert a telep vezetője vetetett velem egyet az irodába is, de otthonra is.
  Tapasztalat: Nyírbátiné Éva, Gyűjtötte: Czethoferné Ilona

  Amióta használjuk a légtisztítót, a kisfiam náthája megszűnt. Azóta nem kellett egyszer sem leszívni az orrát. A férjem horkolása teljesen megszűnt. Így mind a ketten végig tudjuk aludni az éjszakát, és hihetetlen pihenten, robbanás-mentesen ébredünk.
  Tapasztalat: M. M., Gyűjtötte: Czethoferné Ili

  Aki ismeri a férjemet, Lajost, tudja, hogy mennyit köhögött. Mióta issza a D vizet és használjuk a levegőtisztítót, azóta éjszaka egyáltalán nem köhög és nem is horkol, valamint nappal is sokkal kevesebbet köhög.
  Június 1. óta iszom a D vizet, majd elkezdtem szedni a Spirulinát /napi 4 szem/, valamint reggelente egy csapott evőkanál Alent /így a reggeli kimarad, és délig nem kell semmi más/. Két hónap alatt minden nehézség nélkül fogytam 6 kg-ot.
  Mióta D vizünk van azzal is főzök. Teljesen más a kávé, sokkal finomabb. A zöldségek színe és állaga is teljesen más. Minden étel sokkal finomabb, ízletesebb.
  Régebben is szedtem zöldkagyló kivonatot, sokat segített a csípő fájdalmamon, de azért mindig tudtam, hogy van csípőm. Mióta szedem a zöldkagylót /napi 2 szem/ azóta sokkal könnyebben le- és felszaladok a pincéből, valamint a második emeletre is fáradtság és fájdalom nélkül fel tudok menni úgy, hogy néha még az unokámat is cipelem.
  Elmondhatom, hogy június óta megváltozott a világ körülöttünk, sokkal jobb a közérzetünk, nagyobb a teherbírásunk és sokkal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lettünk.
  Köszönjük Endrődiék, hogy megtaláltátok ezeket a jó termékeket.
  Nagyné Jutka és Lajos Sopron

  Tizenéves keresztfia gyerekkora óta minden évben befulladt a parlagfűtől. Ez az első ősz, hogy ez nem történt meg! (A légtisztító a gyerekszobában van.)
  Ildikó, Pápa

  Légtisztító mellett alszik. Nem szárad ki reggelre a torka. Nagy örömükre megszűnt a családban a horkolás!
  K-né Marika

  Édesapja bányász volt, már nyugdíjas. Nehezen kapott levegőt, állandóan fulladt. Ma már jól érzi magát, a közepes légtisztítót folyton viszi magával oda, ahol épp tartózkodik.
  H. L.

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt

  .