Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Herba Brill Aloe Ferox spray

  Aloe Ferox, a külső megújulásért.

  „Fekete József vagyok Devecserből.

  Az iszapömlés egyik áldozata lettem. Mindkét lábam térdig megégett a lúgban. Október 24-én jöttem haza a kórházból, utána kezdtem el kezelni a lábamat a Herba Brill Aloe spray-vel.

  A vastag sebek nagyon hamar lepattogtak a lábamról, és szépen gyógyultak. Amikor hazajöttem a kórházból, azt mondta az orvos, hogy a bokám körül bőrátültetést kell végezni. Szerencsére végül sikerült elkerülnöm a műtétet. Az orvos is észrevette, hogy milyen jól szárította a Herba Brill Aloe spray a lábaimat.

  Köszönet érte!”

  Fekete József, Devecser

  A bőr ideális gyógyítója. Védelmet nyújt napozószerként is, de napozás után kifejezetten ajánlott. Kezelhetjük vele a pattanásokat, kiütéseket, gyulladásokat és a száraz repedezett bőrt. A fejbőr a haj és a szőrzet kiváló kozmetikuma. Gátolja a korpásodást, táplálja a hajgyökeret. A hajat, a szőrzetet fényessé és selymes tapintásúvá teszi. A kitűnő minőségű aloe mellett megkerestük azokat a gyógynövényeket és kiegészítő anyagokat, amelyek a külsődleges hatást még hatékonyabbá teszik. A teljesség igénye nélkül ezek: körömvirág, cickafarkfű, citromfű, izsóp, kakukkfű, levendula, kamilla, propolisz, allantoin. Együttesen hatásos bőrápoló, bőrhámosító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatásúak, fekélyek és, égési sebek utókezelésére is alkalmas, elősegíti a sebek gyógyulását.
  Ajánljuk: rosszul gyógyuló sebeknél, bőrelváltozások felületi kezeléseire, gyulladásokra.

  ...

  Vadon termő Aloe Ferox, a külső megújulásért

  A Herba Brill Aloe spray bőrnyugtató, hidratáló, bőrápoló hatású permet.

  Természetes Aloe Ferox ivólé (velő) és növényi kivonat tartalma közvetlenül a bőrre permetezve elősegíti az egyes kozmetikai sérülések gyógyulását, hidratálja, regenerálja a bőrfelszínt, csökkenti az öregedési, ráncosodási folyamatot. Napozás után kifejezetten ajánlott. Égési sérülésre kiváló tapasztalataink vannak.

  Az Aloe-val történő rendszeres öblögetéssel megszüntethető a fogíny vérzése, gátolja a fogak kilazulását és a fogkő képződését is. Kiválóan használható, ha dörzsöl a protézis.

  A fejbőr, a haj, és a szőrzet kiváló kozmetikuma. Gátolja a korpásodást, táplálja a hajgyökeret.

  Összetevők: Aloe Ferox velő, Aqua, Glycerin, Panthenol, Raphanus Sativus-, Calendula Officinalis-, Achillea Collina-, Melissa-, Aesculus Hippocastanum-, Thymus Serpyllum kivonat, Allantoin, Citromsav. Hűtve tárolandó. Használat előtt felrázandó

  .

       
       100 ml. .....4.180,- Ft. Brutto

  
  
  

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2020 Zirkonia Bt