Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Zöldkagyló kapszuláról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Kétéve voltam csontsűrűség vizsgálaton, csontritkulást állapítottak meg. A vizsgálatot nemrég megismételték, és 8% javulást mértek. Már nem fáj a csípőm. HB Zöldkagylót, Kombuchát, Kurkuma Brillt Lady Brill céklást és Lazacolajat szedtem.                                                       .    K.-né Zsuzsa Zalaegerszeg

  Megcsúsztam, megrándult a derekam. Emelt adagban szedtem a Kurkuma Brill-t, a HB Zöldkagylót, Lady Brill krémmel többször bedörzsöltem a derekam. Egy hét múlva már semmi fájdalmat nem éreztem, pedig az orvosom 3-4 hetet jósolt a javulásra.
  H.I.-né

  Ötven év körüli férfi ismerősöm mindkét térdízületével gond volt, alig tudta terhelni. Szereti az erdőt és a terepfutás, amit nem bírt a fájdalmak miatt. Meghallgatta a Herba Brill előadást és elfogadta a javaslatainkat. Issza a tiszta "D" vizet, Kombucha Brillt, fogyasztja a Kurkuma Brillt és a Zöldkagylót. Két nappal ezelőtt 15 km-es terepfutásról számolt be, gond nélkül.
  Nagy Lajos, Sopron

  Egy fiatalember azzal keresett meg, hogy Afgán-agár kutyája nem tud lábra állni. Már sok ezer forintot költöttek rá eredménytelenül, de legutóbb szóba került az elaltatás is. Két hete adják a kutyának a Herba Brill Zöldkagylót és a Lady Brill céklás tablettát. NÉGY nap után felállt a kutya. Tegnap már kiment egyedül az udvarra.
  C. H. Ilona

  Férjemnek nagyon begyulladt a térdízülete, szinte még a járás is nagyon nehezére esett. Három napig feküdnie kellett a nagy fájdalom miatt. Elkezdtük a következő kúrát: Lady Brill Krémmel jól bedörzsöltem, majd Kombucha Brillből dunsztkötést tettem rá. Közben fogyasztotta a Kurkumát- napi 3x4 szemet, Zöldkagylót-3x4 szem, Spirulinát- 2x2 szemet, majd hozzátettük a Lady Brill céklás étrend-kiegészítőt is, és három hét alatt megtörtént a teljes gyógyulás, köszöni szépen, jól van!!
  Soósné Marika, Ugod

  A zöldkagyló 2-3 havi szedése után teljesen megszűnt a térdfájásom. Már nem szedem folyamatosan, mégsem tért vissza.
  Ha hosszabb ideig kevés D-vizet iszom és nem szedem a Herba Brill termékeket, akkor ismét dagad a lábam, elkezd vizesedni, 2-3 óránként kell WC-re mennem, amiket Zöldkagylóval és D-vízzel mind ki tudok küszöbölni.
  Naponta 2-3 szem Spirulinával remekül érzem magamat, nem vagyok fáradt és van türelmem az emberekhez.
  Török Istvánné

  Három évvel ezelőtt mondta ki az ortopéd orvos, hogy megérett a csípőm a műtétre. Én úgy gondoltam, hogy megadom magamnak az esélyt, és elkezdtem fogyasztani a Herba Brill termékcsaládból a Zöldkagylót, Spirulinát, Kurkumát, D-vizet, és engem azóta sem látott orvos. Panaszaim, fájdalmaim teljesen megszűntek.
  Vincze Jenőné

  Sógornőmnél kb. 2,5 éve csípőízületi kopást állapított meg a szakorvos.
  Írt föl gyógyszert, de a kedves beteg inkább a természet ereje mellett döntött és Zöldkagyló kapszulát kezdett szedni a javasolt 2x2/nap adagban. Az első fél évben egy másik cég termékét szedte, ami "Zöldkagyló kivonattal" készült.
  Mióta megjelent a Herba Brill Zöldkagylója /Ami maga a Zöldkagyló szárított teste /, Sógornőm azt szedi. Most Augusztus hó elején a kontroll TELJES GYÓGYULÁST! mutatott ki.
  Természetesen egy fenntartó adag szedését továbbra is javasoltam.
  Tisztelettel : Büttner Kálmán, Pilismarót

  Egyik idős hölgy ismerőse kizárólag a lakásban, és ott is csak bottal közlekedett. Elkezdte fogyasztani a Zöldkagylót, Kombuchát, Kurkumát, Lazacolaj kapszulát. Egy idő után elhagyta a botját, és már az utcára is ki tud menni.
  Hné Marika, Zalaegerszeg

  51 éves hölgy ízületi fájdalmaira Zöldkagyló kapszulát szedett és 2 hónap múlva csökkentek a fájdalmai, de a legcsodálatosabb: a vizelettartási problémái is megszűntek.
  Gyűjtötte: Cs. Erika, Zalaegerszeg

  F. Béla 28 évig vendéglátásban dolgozott. Mindkét kézfejében sokízületi gyulladás alakult ki. Az évek során eldeformálódtak az ujjai, jó ideje a szakmáját is ott kellett hagynia. Hat hónapja fogyasztja a Zöldkagyló kapszulát. A negyedik hónapban vette észre, hogy be tudja hajlítani az ujjait, nem ejt el mindent, újra érzi a fogása erejét, és MEGSZÜNT A FÁJDALMA! Fontolgatja, hogy újra elhelyezkedik a szakmájában. (szakács)
  A tisztított vizet 4 hónapja issza a családja. Neki a sörpocakja ment le, a neje 9 kg-ot, az unokája 7 kg-ot fogyott.
  Nővérem 67 éves. Már hosszú évek óta inkontinenciával küzdött, egyéb kopásos problémái mellett. Az ízületi fájdalmai miatt a Zöldkagylót és a Kombuchát kezdte el fogyasztani. A csípői látványos javulása mellett arról is beszámolt, hogy most már csak akkor veszít vizeletet, amikor köhög. És ezt sokkal nagyobb szenzációként éli meg, mint a csípői fájdalommentességét. Nem hiába: Éva, az örök nő.
  Czethoferné Halász Ilona

  Amit a Herba Brill újzélandi zöldkagyló kapszula velem tett, az maga a csoda! Jómagam a kereskedelmi munka áldozata vagyok, sok munka állva, pakolással, rakodással. Ez tényleg kihat az ízületekre, amik persze, hogy felmondják a szolgálatot. Közeli ismerősömet meglátogattam, és az ő ajánlásával elkezdtem folyamatosan szedni az általa ajánlott terméket, de hozzáfűzte, hogy ha lehet a Kombuchával vegyem be, és meg fogom látni, a hatás kétszer olyan erős lesz. Én így is tettem, azóta az energiám a duplája lett. Játszva letekerek 100Km-ert hetente, minden fájdalom nélkül, és a munkában sem fáradok el. Teli lettem energiával! A rengeteg térdfájdalom a múlté, és úgy érzem magam, mint a húszas éveimben, pedig az már régen volt!
  Sok köszönet érte.
  Üdvözlettel: Fehlinger Tibor

  A megjelenése óta fogyasztom a Zöldkagyló kapszulát. Azelőtt szedtem egy másik terméket, ami zöldkagyló kivonatot tartalmazott. Nagyon jól csillapította a csípőízületi fájdalmamat, de valahogy soha nem tudtam elfelejteni, hogy van csípőm. Amióta a Herba Brill 100%-os zöldkagylóját szedem, nem kell, hogy gondoljak erre a testrészemre sem. Na, azóta tudok újra futni, és biciklizni.
  Czethoferné Halász Ilona

  Lányom hosszú évek óta migrénes fejfájással küszködött. 2008. december 30-a óta isszuk a tisztított vizet, és szedjük a Spirulinát. Kb. három hete nem jelentkezett a fejfájása. Hihetetlen, hogy ez a két ősi elem megoldotta azt, amit még többszöri kórházi kezeléssel sem tudtak az orvosok megszűntetni. Számtalanszor elhangzott a szlogen: "tanuljon meg vele élni". Mindenkinek azt tanácsolom, ne fogadjon ilyen esetben szót az orvosnak! Ne fogadja el az ő ítéletüket, ne fogadják el a fájdalmat! Igen is lehet ellene tenni. Csak meg kell találni azt, ami nekünk használ. Nagyon sok mindent kipróbáltunk, magyar és külföldi készítményeket egyaránt. Nekünk a Herba Brill termékei váltak be.
  A férjemnek kb.25 éve szinte menetrendszerűen begyulladtak a csukló ízületei, évente legalább négyszer. Minden lehetséges kezelést, gyógyszert kipróbált, de hasztalan. Ő is január óta issza a tisztított vizet, és szedi a Zöldkagylót és a Spirulinát. Már most teljesen másak a kezei. Az ujjai szemlátomást egyenesednek, a csuklóiba nem csap bele a villám, (ahogy a fájdalmát jellemezte) amikor nehéz tárgyat emel, vagy amikor bútorlapokat csiszol.
  Nekem nem volt különösebb problémám, ám mégis javulásról tudok beszámolni. A teherbírásom megsokszorozódott, sokkal kevesebb az alvás igényem, és mégis kipihenten ébredek. Emiatt teljesen másképpen telnek a napjaim: jókedv, nyugalom, jobb problémamegoldó képesség jellemzi őket.
  M Imréné, Beled, 2009. március 01.

  Kombucha és Zöldkagyló fogyasztása révén elkerülhetővé vált egy térdműtét. (a másikat már korábban műtötték)
  B. Kálmán

  Szinte minden Brilles terméket fogyaszt. Valószínűleg a Zöldkagyló fogyasztásnak köszönhetően kb. két hónap alatt teljesen megszűnt a csípő fájdalma, így protézis műtétre sem ment el. Ugyancsak megszabadult gyakori migrénjétől és állandó köhögési ingerétől is. Gyerekkora óta tompa látása volt a jobb szemével. A szemorvos legnagyobb csodálatára 65 évesen javult a szeme.
  V. J-né

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt

  .