Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Spirulina-Chlorelláról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Tisztelt Herba Brill!

  Egy fiatal, 15 éves fiú tapasztalatát szeretném megosztani. Hirtelen fogyás után a kórházban kiderült, hogy 1-es típusú cukorbeteg lett. Azonnal inzulin injekcióra állították, 15 egység hosszú hatású és 12 egység gyors felszívódású inzulint adott magának naponta. Mindent elkövetett, hogy javuljon az állapota, és egy hónap alatt elérte, hogy már csak 3-3 egység inzulint adagol naponta. Termékeink közül nagy mennyiségű Spirulina-Chlorellát, Kombucha Brillt, Kurkuma Brillt fogyasztott. "edd magad egészségesre" programunkból sok mindent elfogadott. Receptjeink segítségével csökkentette a glutén-, kazein- és állati eredetű ételek fogyasztását.

  Gratulálunk az elért eredményekhez!

  Problémák: begyulladt ízületek, dagadt alsó lábszár és boka, csigolyameszesedés és fájdalom
  Fogyasztott termékek: Spirulina, Kurkuma, Kombucha
  Elért hatás: súlycsökkenés, lábdagadás megszűnése, csigolya probléma szinte teljesen megszűnt
  Köszönöm Herba Brill!!!
  Firtl Lászlóné
  8564 Ugod, Dózsa Gy. u. 54.

  Túlsúlyos ismerősömnek egy hét Spirulina-Chlorella fogyasztása után rengeteg energiája lett, és csökkent az étvágya. (Napi 4-8 szem)
  Hipságné Irénke

      Kedves ismerősök és ismeretlenek!
  szeretném mindenkivel megosztani a tapasztalatokat a Herba Brill termékekkel kapcsolatban:

  1. spirulina:
  Egy alkalommal 1db spirulina tablettát beledobtam az akváriumba, amiben az aranyhalak voltak. Ahogy feloldódott, először haragos sötétzöld lett a víz,majd kb.1-1 1/2 óra múlva kristálytiszta lett a víz és még hetekig tiszta is maradt.

  2.kombucha:
  A férjem egy alkalommmal a borotválkozás után jobb hiján kombuchával
  dörzsölte be az arcát. Teljesen lefertőtlenitette és pár perc mulva
  puha sima lett az arca.
  Másik eset: a férjemnek évek óta érzékeny a keze a gépolajra,
  és a mosogtószerre. Ez abban nyilvánult meg, hogy ha ezekkel az anya-
  gokkal érintkezett a keze, ekcéma szerű kiütések jelentek meg a tenyerén.
  Öntöttünk a tenyerébe kombuchát és szemmel láthatóan felfalta a kombucha a sérült bőrt, kipirosodott, majd rózsaszin lett és olyan puha mint a baba keze. Valamint használta már a lábára viszketésre, lábszagra, az ágyékára is.
  Minden alkalommal meggyógyult a kezelt felület rövid kezelés után.

  3.lazacolaj kapszula:
  Mostanában úgy vettem észre, hogy fényérzékeny lett a szemem. Amint egy kicsit kisütött a nap, rögtön napszemüveget kellett tennem, mert még a könny is folyt belőle. Elkezdtem enni a lazacolaj kapszulát és már 3 nap után észrevettem, hogy nem hiányzik a napszemüveg. Sőt már az olvasószemüvegért sem kell mindig nyúlnom.

  Van egy kedves ismerősöm, egy középkorú hölgy. Neki egy évvel ezelőtt agyi- katasztrófája volt. Eljött hozzánk és csak bottal, nagyon nehezen tudott mozogni, egyik keze teljesen béna volt. Tanácsomra elkezdte fogyasztani a lazacolajkapszulát. Majd kb. másfél hét múlva felhívtam,hogy megkérdezzem hogy van? Örömmel ujságolta, hogy a béna keze megmozdult, már nem olyan merev, a végtagjai melegek, ami eddig mindig hideg volt, és nagyon jól érzi magát.
  férjének az izületeire javasolta a férjem - mert neki is voltak ilyen gond-
  jai -  a zöldkagylót.

  4.zöldkagyló:

  A sógoromnak is a férjem javasolta a zöldkagylót, mert egy alkalommal, amikor jött hozzánk, annyira fájt a térde, hogy alig bírt menni. Két hét elteltével örömmel ujságolta, hogy egyáltalán nem fáj a térde. Eleinte a megemelt adagot ette, most pedig 2x2 db.-ot naponta. Ez a probléma sajnos sofőr betegség, mert mindegyik férfi kamionsöfőr. Már azóta megrendelte az újabb adagot.
  Hát egyenlőre ennyi. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk mindnyájan.!

  Ulrichné Erzsi Ácsról

  Gyógytornász ismerősömnek a pajzsmirigyével volt problémája, korábban műtötték is vele, nemrég újra előjött neki. A D víz, a Spirulina-Chlorella és a Kombucha fogyasztásával rendbe jött, így elkerülte, hogy még egyszer megműtsék.
  Nagyné Kiss Judit

  N. László: Több, súlyos problémán ment keresztül, többek közt el volt záródva és elhalva az egyik nyaki főere. Orvosa legnagyobb csodálkozására egyszer csak kitisztult, és azóta normálisan működik. A másik oldalán nincs szükség a félig elzáródott ér tisztítására. Spirulina-Chlorellát, Kombucha Brill-t Lazacolaj kapszulát és bár nem rendszeresen, de fogyaszt D vizet.

  Dr.Török Szilveszter Professzor úr írta egy cikkében, hogy a sóval bevitt jód szervetlen, ezért többet árt, mint használ. A spirulinában és a chlorellában levő kötött jód mindezt ellensúlyozza alul- és túlműködésnél egyaránt.

  N. Lajos: Amióta a Spirulina-Chlorellát is fogyasztom, azt tapasztalom, hogy nagyon jó hatású a prosztata működésére. Tűzoltóslag hatást vált ki nálam.

  H.E. soproni ismerősének elhalt a pajzsmirigye egy része. Mivel nem okozott gondot, nem műtötték meg. Spirulinát és Kombuchát kezdett fogyasztani. Nemrég volt ellenőrzésen, és láss csodát, az "elhalt" pajzsmirigy normálisan működik.

  200 km vezetés után elindultam visszafelé. 30 km-t megtéve kóma szerű fáradtság tört rám. Szinte aludtam vezetés közben, a szemben kamiont előző, szabálytalankodó autót is csak az utolsó pillanatban vettem észre, alig tudtam lefékezni. Megálltam, hóval mostam az arcomat, föl-alá futkostam, hogy felfrissüljek, ez sikerült is addig, míg vissza nem ültem az autóba. Kb.100 km után eszembe jutott, hogy van nálam Spirulina! Újra megálltam, bevettem 4 db-ot D-vízzel. 20 km-en belül, mint amikor a szél elfújja a szmogot, kitisztult az agyam és teljesen frissnek éreztem magam! A fáradtság az egyik legnagyobb baleseti forrás, még óriás plakátok is erre figyelmeztetnek. Spirulina nélkül nem indulok el még egyszer.
  A termék iránti csodálattal: Büttner Kálmán, Pilismarót

  Elég nehéz vizsgaidőszakom volt ezen a télen. Hetekig folyamatosan éjszakáztam, és rendszeresen 3-4 óra alvás után mentem vizsgázni. A Herba Brill termékeknek köszönhetően hihetetlenül jól bírtam a nem alvást, a stresszt és a feszített tempót. Nem voltam annyira fáradt, mint a korábbi vizsgaidőszakokban, és szellemileg mindig friss voltam. Hetekig képes voltam 120%-on teljesíteni, nagyrészt csak ötösöket kaptam.
  A receptem a következő volt:
  Minden reggelt, (illetve hajnalt) Zöld Koktéllal, Alennel, Spirulinával, Lazacolaj kapszulával és Napteával kezdtem. Amikor éreztem, hogy fáradok, lankad a figyelmem, azonnal bevettem 2-3 szem Spirulinát és 2 szem Lazacolaj kapszulát. Volt olyan nap, amikor 15-20 szem Spirulinát, és 10 szem Lazacolaj kapszulát is megettem, és 2-3 liter (kb. 6-8 filter) Napteát megittam. Én magam is meglepődtem, hogy mennyire jól bírom a tempót, főleg a környezetemben lévő diáktársaimhoz képest.
  A vizsgaidőszak közepén vettem észre, hogy elmaradt a fáradtság és a sok tanulás okozta fejfájás. Úgy gondoltam, hogy a Lazacolaj kapszula segített a megelőzésben, így amikor legközelebb fájt a fejem, próbaképpen bevettem 2 szemet, és kb. 20 perc alatt meg is szűnt.
  Ráadásul a szervezetemet is sikerült úgy feltöltenem, hogy egész télen nem voltam beteg, akkor sem, amikor körülöttem folyamatosan volt 2-3 ember, akik lázasak és náthásak voltak.
  Sőt most, a vizsgák utáni szünetemben rendszeresen járok lovagolni, még mínusz 7 fokban is kint vagyok a szabadban kabát nélkül. Már meg sem lepődök azon, hogy még csak nem is köhögök. Persze minden terméket emelt mennyiségben szedek, hogy a szervezetemnek megfelelő tartalékot biztosítsak.
  Endrődi Eszter

  60 éves vagyok, 5 éve pedig cukorbeteg. Gyógyszereket szedek, nem vagyok inzulinos. A Spirulina nevű terméket kb. 9 hónapja szedem. Már az első 2-3 hónapban észrevettem a változást. A cukrom igazából- a gyógyszerek ellenére- 9-10 között mozgott. A Spirulina levitte 6-ra, sőt 5,4-re. Mindenkinek őszintén ajánlom, s nem csak a cukor szinten tartásán, hanem ízületi fájdalmaim is enyhültek, mozgásom jelentősen javult.
  Szecsei Tiborné, Gyűjtötte: Takács Jánosné Margó

  Amióta a Spirulinát szedem, nem "ugrál" a vércukrom.
  CUKORBETEGEK, FOGYÓKÚRÁZÓK FIGYELEM! Nagyon fontosnak tartom, hogy közel azonos időpontban vegyük be. A rendszeresség nem csak az étkezéseknél fontos, hanem az olyan táplálék-kiegészítőknél is, amelyeknek meghatározott tápanyagértéke van, hiszen ezeket be kell számítani a napi étkezésekbe. Így tettem én is, és a számítgatás meghozta az eredményt. Aki a segítségemet, tanácsomat kéri, az elérhetőségem Endrődiéknél.
  Czethoferné Halász Ilona

  Nem is vettük észre, hogy minket nem érint a tavaszi fáradtság, és nincs tavaszi vitaminhiány sem. Mások hívták fel a figyelmemet, mikor kérdezték, hogy mennyire szenvedek a hirtelen jött nagy melegtől. Hősiesen beismerem: semennyire. Valami olyan van a programunkban, amit nem is igazán értünk, csak érzünk.... Jó mi?
  Az elmúlt időben ismét sokan beszámoltak, hogy súlyfeleslegtől szabadultak meg. Sajnos van néhány olyan is, akinél valamiért nem indult meg a súlycsökkenés. Nem tudom miért. Azt viszont ki merem jelenteni, hogy egyiküknél sincs rendszeres kapcsolatunk, nem jönnek a közösségünkbe azok, akik nem fogytak. Gyanúnk szerint nem evés előtt fél órával eszik a Spirulinát.
  Endrődi József, Nagycenk, 04.13.

  Családi bemutatón az egyik cukorbeteg vendég 2 szem Spirulinát megevett. Otthon megmérte a vércukor szintjét kb. két órával később: 2 egységgel csökkent a cukorszintje.
  Endrődi József

  H. Emma sógora 3x 2 szem Spirulinával 3 inzulin adagot spórolt meg - folyamatos cukorszint ellenőrzés mellett. Spirulinával, D vízzel, Alennel végre felszedett 3-4 kg-ot. Évek óta nem sikerült híznia, nagyon sovány volt. Érdekes, hogy neki erre volt szüksége és nem fogyott, mint a túlsúlyos emberek.
  N. M.

  Ha hosszú úton vagyok, megemelt mennyiségű Spirulinát fogyasztok. (6-8 szemet) Szinte fáradhatatlan vagyok, egyszerűen megtelik az ember energiával. Sokkal jobban érzem magamat és tovább tart a frissességem, mint a korábban szedett Q10-zel.
  Endrődi József

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt

  .