Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Rólunk

  Kedves Látogató!

  Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy támogatást nyújtson azoknak, akik az egészséges élethez vezető utat keresik.

  Az elmúlt évtizedekben mind gyakoribbá váltak a modern életvitelből adódó civilizációs betegségek, az allergiától kezdve a szív- és érrendszeri panaszokon át a cukorbetegségig - ám a gyógyszertárakban nagyrészt csak a tünetek elnyomására találunk lehetőséget. Hiszünk abban, hogy egy betegség kezelése nem a tünetek, hanem az azokat kiváltó okok megszüntetését kell hogy jelentse.

  Nem a tudományos orvoslás helyett vagy ellen tevékenykedünk, de hisszük, tapasztaltuk, hogy az emberi szervezet képes az öngyógyításra. Ehhez azonban néha segítségre van szüksége, és mi ezt a segítséget szeretnénk felajánlani Önnek. Sokszor egy egyszerű életmódváltás is elegendő, ezért ha csak ehhez szeretne tanácsot kérni, akkor is örömmel a rendelkezésére állunk.

  Emellett, ha szükségét érzi, válogathat gondosan összeállított termékcsaládunkból, melyben megtalálhatóak a természet által kínált, jól bevált, növényekből készült étrend-kiegészítők, és olyan eszközök, amelyek otthonát tiszta vízzel és tiszta levegővel látják el.

  Sok ember életminőségének javulását láttuk már, ezért bízunk abban, hogy az Ön konkrét problémáira is tudunk tanácsot adni, megosztani Önnel a tapasztalatainkat - de nem fogjuk vásárlásra rábeszélni.

  Hisszük, hogy a személyes kapcsolat elengedhetetlen a hatékony kommunikációhoz, ahhoz, hogy valódi segítséget nyújtsunk Önnek - éppen emiatt nem is üzemeltetünk webáruházat. Ezért kérem, hogy ha felveszi a kapcsolatot egy Önnek szimpatikus munkatársunkkal, akkor ne terméket rendeljen, hanem írja le vagy mondja el, hogy milyen problémára keres megoldást.

  Bátran keressen meg minket, nem fogjuk hírlevelekkel, kéretlen reklámokkal bombázni, és csak olyan módszereket vagy termékeket ajánlunk, amik saját tapasztalataink alapján is hatékonynak bizonyultak.

  Egészséges, boldog életet kívánunk Önnek!

  
  

  Baráti üdvözlettel:

  A Herba Brill Csapata

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.