Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok az Aloe Ferox-ról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  ELSŐ HERBA BRILL ÉLMÉNYEM
  Tóthné Zsóka vagyok, és szeretném megosztani a HB aloe és az arckrém, jótékony hatását, ami velem kapcsolatban történt! Amit szószerint, a saját bőrömön tapasztaltam! Néhány éve, allergiás tünetek jelentek meg a kezemen, (mosogatószer, vagy tisztitószerek használata után)! Égő, viszkető érzéssel járt, minnél jobban dörzsöltem, annál jobban viszketett a kezem! A börgyógyászaton felírtak egy kenőcsöt, ami többféle adalékból állt, de mint tudjuk, a gyógyszereknek különféle mellékhatásuk van, hosszú éveken át, nem tanácsos használlni! Időközben megismertem egy kedves embert, a Józsi személyében, aki a kezemet látva, jószívvel felajánlotta, az aloe és az arckrém készítményt, igaz nemsok volt benne, de néhány napra elég volt! Amikor az aloét elkezdtem használni, egy idő múlva, nagy meglepetésemre az égő, viszkető érzés enyhült, és a gyulladt bör halványabb lett! Néhány nap múlva, a készitményeknek köszönhetően, a gyulladásos folyamat megfordult, és a kezemen a bör helyre állt, a kellemetlen tünetek megszüntek! A pici apró hólyagok, amelyek előtte a kezemen voltak, teljesen eltüntek! Tehát bátra elmondhatom, mivel a saját bőrömön tapasztaltam, az aloe és az arckrém jótékony hatását, ezentúl ezt szeretném használni, és nem a gyógyszert, aminek folyton a mellékhatásától kell rettegni!

  A fül problémámra (dugulás) kiváló az ALOE spray-nk. Keresztül tudtam vele vészelni két hetet, míg fogadni tudott az egészségügy egy fülmosásra.
  Nagyné Kiss Judit

  Protésihez rendkívül jó hatású az ALOE FEROX spray. Fogmosás után alaposan befújva az ínyt és a protézist is, csodát tesz! Nem dörzsölődik az íny, a kezdődő gyulladást pár óra alatt megnyugtatja.      E.J.

  A múlt héten nagyon fájt a fülem. 3x5 Kurkuma Brillt fogyasztottam, Lady Brill krémmel bekentem a fülem mögötti bőrfelületet, egészen a nyakamig, majd Aloe spray-t fújtam bele többször is. Két nap alatt teljesen rendbe jöttem.
  Vargáné Éva

  Társasházunk udvarára betévedt? bedobtak? egy 5-6 hónapos cicát. Pár napig etettük, és egyik reggel darabokra törött lábbal ájuldozott a bejárati ajtónkban. Elvittem az állatklinikára, ahol fémlapocskákkal összerakták a törést. A lábadozás idejére befogadtam a lakásomba. A műtéti sebet azóta HB ALOE Spray-vel fújom, ami látványosan gyógyul. Napi 2x1 Kurkumát adok neki. olyan eleven, fájdalommentes lett, hogy még a függöny tetejére is felkapaszkodik. Nov. 6-án szedik ki a varratokat, nagy kíváncsisággal várom az állatorvos véleményét.
  C. H. Ilona

  Ragasztott fogprotézisemet rögzítettre cserélem. A tartó csapok beültetését követően folyamatosan fújtam a számat HB ALOE spray-vel. Bár az orvos megtiltotta, hogy a beültetésre bármit használjak, ellenőrzéskor nagyon megdicsért, hogy milyen szépen gyógyul a szám. Persze, nem árultam el, hogy miért.
  G. M. Miskolc

  Férjem borotválkozás után arcszeszként használja az Aloe sprayt és azóta nem pattog ki a bőre.
  Vargáné Éva

  Cicám összeverekedett egy másikkal. Nagyon megsérült, a nyakán nem volt szőr és vérzett. Herba Brill Aloe-vel fújtam naponta többször, két-három nap múlva a sebe behegesedett, és megindult a szőr növekedése is.
  Hipságné Irénke

  Fekete József vagyok Devecserből.
  Az iszapömlés egyik áldozata lettem. Mindkét lábam térdig megégett a lúgban. Október 24-én jöttem haza a kórházból, utána kezdtem el kezelni a lábamat a Herba Brill Aloe spray-vel.
  A vastag sebek nagyon hamar lepattogtak a lábamról, és szépen gyógyultak. Később már csak a boka körüli részen voltak sebeim, azt más krémmel is kentem. Amikor hazajöttem a kórházból, azt mondta az orvos, hogy a bokám körül bőrátültetést kell végezni. Szerencsére végül sikerült elkerülnöm a műtétet. Az orvos is észrevette, hogy milyen jól szárította a Herba Brill Aloe spray a lábaimat.
  Köszönet érte!
  Fekete József, Devecser

  A devecseri iszapömlés sérültjeinek tapasztalata:
  Többen is meggyőződtünk a Herba Brill Aloe spray jó hatásáról, és köszönetet mondunk érte.
  Tauber György, Devecser
  Kovács Ottóné, Devecser
  Nagy Tibor és Nagy Tiborné, Devecser
  Kovács Józsefné, Devecser

  Fülbe fújva nagyon hamar megszüntetett mindenféle fülfájást, füldugulást.
  Ácsné Éva

  Korábbi arcüreggyulladásból megmaradt lerakódásokat hatékonyan tisztítja ki az orromból.
  Uborkareszelés közben megvágtam az ujjamat, de gyorsan befújtam Aloe-val, ami azonnal megszűntette a fájdalmat.
  Nagyné Kiss Judit

  H. Erzsi felfedezése: Vékony szálú haja van, elkezdett ritkulni. A Lady Brill sampon használata után a vizes hajára fújja az Aloe sprayt. Nem ragad, jól fésülhető és szemmel láthatóan, hétről hétre dúsabb a haja.
  Ezen felbuzdulva T. Vera már szárazon is használja a hajára, kiváló eredménnyel.

  Cz-né Ili: 2 és fél éves gyerek orrmandulái be voltak duzzadva, nem kapott levegőt. Asztma-gyógyszereket szedett. A Herba Brill ALOE-t nem spray formában, hanem szemcseppentővel vitték az orrába. Négy nap után minden panasza elmúlt, kap levegőt és köszöni, jól van.

  Hegesztéskor bármit csinálok, bevörösödik a szemem. Belefújom az Aloe sprayt és nagyon gyorsan rendbe jön.
  T. Iván

  Nem volt otthon a párom két hete és aprófát kellett vágnom. A bal kezemet elvágtam a fejszével.
  Rögtön befújtam az Aloéval és belekentem a vérző sebbe a Lady Brill Krémet.
  4 nap után olyan szépen gyógyult, csak egy rózsaszín csík maradt. Ma már a nyoma sem látszik.
  Horváthné Pallós Mária

  Ismerősöm fia szemébe csapódott egy faág. Hétfőn volt orvosnál, szemcseppet kapott. Pénteken még nagyon fájt a szeme, mikor találkoztunk. Aloe spray-vel befújta a szemét, kölcsön is adtam neki. Vasárnap találkoztunk újra. Semmi baja nem volt a szemének.
  Büttner Kálmán

  Mostanában külső térben dolgozom. Megfázhattam, mert iszonyatos köhögés kezdett gyötörni. D-víz fogyasztást megemeltem. Volt Kurkumám, emelt mennyiségben szedtem. A leggyorsabb javulást úgy értem el, hogy az Aloe Spray-t belélegeztem. Egy-két nap alatt megszűnt a köhögésem.
  Büttner Kálmán

  Az Aloe Spray használatával néhány nap alatt megszűnt a lábujjaim közti fájó berepedés.
  V. J.né

  Egyre többen használjuk az Aloe Spray-t lábápolóként. Vezetés közben nem fárad el az ember lába.
  E. J.

  B. Kálmán fiának szeme erősen begyulladt, szinte "benőtt". Lady Brill krémmel kente, Aloe spray-el belefújt közvetlenül a nyitott szemébe, és D-vizes borogatást tett rá. Néhány nap alatt elmúlt a gyulladás.
  B. Kálmán

  B. Marika anyukája eltörte a lábát (80 éves). A kórházban felfekvéses sebe lett. Lady Brill krémmel, Aloe-val kezelte, szépen gyógyul. A műtéti sebe olyan szép, hogy a házhoz járó ápolót meglepte és érdekli, Marika hogy csinálta. A gyulladást elkerülte, emelt mennyiségben evett Kurkuma Brillt (napi 6-8 szem). Iszik Kombucha Brill-t, Flavo Brill-t. Nem fertőződött meg, bár sok beteg volt körülötte a kórházban.
  B. Mária

  A nyáron igazán próbára tehettem a termékeket, mert épületet bontottunk, építettünk, ami fokozottan igénybe vette az egész testemet-szervezetemet.
  Aloe: A lábszáramat végighasítottam fatuskó gyökerével, ömlött belőle a vér, égett és fájt. Aloéval bőségesen befújtam és pár pillanat múlva az égő, fájó érzés megszűnt. A seb szépen behámosodott és nem is gyűlt meg, pedig még csak le sem fertőtlenítettem. A munka közben megpirult a vállunk és a hátunk, ami borzasztóan fájt és égett! Este fürdés után lefújtuk az egész testünket, azonnal hűtött és megszüntette a fájdalmat. A bőrünk nem hólyagosodott, nem is hámlott, hanem szépen lebarnult, és meg is maradt a szép színünk. A fáradt lábunkra is használtuk, pihentette és nem fájt.
  Takács Jánosné Margó

  Ismerősöm elégette a karját, a hasát. Felrobbant a kuktája, és épp a közelében állt. Nyílt sebbel ment hozzá, hogy segítsen valamit. HERBA BRILL Aloe spray-vel fújta. Azt mondja: nem hiszi el, ha nem maga látja, milyen gyorsan csökkentette a fájdalmat, és szemlátomást húzta össze a nyílt sebet.
  Soósné Marika, Ugod

  Életemben először voltam úgy nyaralni, hogy már a második estére ne égtem volna le, ami éjszaka fájdalmas forgolódással járt. Köszönet az ALOE spray rendszeres használatának, ami leégett estig, reggelre szépen megnyugodott.
  Endrődi József

  Barátnője combját valamilyen masszázs során sikerült elégetni. Barna foltok maradtak utána a lábán. Orvosi vélemény: szokja meg, ezt nem lehet eltüntetni.
  Herba Brill Aloe spray: még jó, hogy nem tudta az Aloe, hogy nem lehet eltüntetni, néhány hét kezeléssel regenerálta a bőrt.
  Cili

  Lányom bőrét kikezdte a budapesti víz. Kiszáradt, hámlott. Nagyon sok mindent kipróbált, végül a tesztelésre kapott, most már mindenki számára elérhető Herba Brill Aloe megoldotta a problémáját.
  Endrődi József

  Leforrázta a lábfejét forró vízzel. Órák múlva tudta csak bekenni Aloe spray-vel, de másnapra elmúlt a fájdalom és azóta is szépen gyógyul.
  H-né Irénke

  Kerti munka közben elfelejtkezett a napról, és estére alaposan leégett, pecsenye lett a bőre. ALOE spray használatával másnapra már nem volt piros, nem fájt és nem is hámlott le.
  B. M.

  Túl sokáig volt szoktatás nélkül turbó szoláriumban. Alaposan megégett, dagadt is a teste. Többszöri ALOE spray használattal gyorsan gyógyult. Jó tapasztalata van herpeszre is.
  G. M.

   37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.