Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • D. víz

  A természet kristálytiszta ereje,
  a tökéletesen tiszta víz

  
  Ha jobban szemügyre vesszük a természetet,
  rá kell döbbennünk, mi is alkalmazhatjuk a
  legalapvetőbb megújítási,
  tisztítási módszereit.
  Ezt a mintát követve találtuk meg
  víztisztító
  készülékünket, mely felesleges
  pazarlás nélkül, csak az
  ivásra szánt vizet tisztitja, nem
  igényel drága szűrőcseréket
  és évek múlva sem veszít
  tisztítási
  színvonalából.
  
  Mivel a készülék használata személyes bemutatást igényel, további információért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
  
  

  A “D” víz csodája,

  Prof. Dr. Török Szilveszter írása az egészséges, tiszta vízről

  Közelebb az életelixírhez, a Vízhez

  Az élet vízben keletkezett és vízben zajlik. Porhüvelyünk 70-80%-a víz.
  Az ember környezetkárosító tevékenysége “életveszélyessé” tette környezetünk elemeit, a levegőt, a vízkészleteket, a földet. A világ egyik legnagyobb gondjává vált az emberiség ivóvizének biztosítása.
  A talaj vízszűrő és víztisztító képessége gyorsuló ütemben romlik. Egyes szakértők szerint több száz méter helyett 1-2 km mélységből is nehéz lesz tiszta, egészséges ivóvizet felhozni. A felmelegedés miatt eltűnnek a hófödte hegycsúcsok (a gleccserek) és a jégkészletek is.
  Ma a szabványos, vezetékes ivóvíz szűréssel, kémiai és fizikai kezelésekkel készül.
  A sivatagi országokban desztillálással állítják elő a lakosság ivóvíz-szükségletének jelentős hányadát.
  A hálózati ivóvízben és a kutakból nyert vizekben előforduló szervetlen sók (hidrokarbonátok, karbonátok, szulfátok, kloridok, stb.) feladata nem az, hogy a szervezetünket ásványi anyagokkal (makro-, mikro- és nyomelemekkel) lássák el. A vízben fellelhető szervetlen sók ugyanis nem képesek elforgatni a polarizált fény síkját. Ezen tulajdonságok nélkül nem tudnak behatolni (vagy legfeljebb csekély mértékben ) a sejthártyákba, ezért a sejthártyán kívül megnövekszik az ozmotikus nyomás, a sejten belül pedig csökken a nyomás és így ott vízhiány lép fel. Számos betegség léphet fel a sejtegyensúly zavara miatt.
  Az egészséges, tiszta ivóvíz - az egyetlen folyadék amit az ember tartósan megihatna - legfontosabb mutatói:
  • pH = 6,5-6,8 (a hidrogénion koncentráció, a protonok száma)
  • rH2 = 24-26 (a hidrogéngáz nyomása, elektronok száma, oxidáció-redukció)
  • r* = 600 ohm, vagy ennél több (specifikus ellenállás, nem vagy kevés ásványi anyagot tartalmazó természetes víz (esővíz, hólé, gleccservíz, tehát a lágy vizek.)

  Az egészséges, tiszta víz a legfontosabb forrása az ember egészségének. Nincs belőle annyi, hogy vezetéken keresztül elpazaroljuk. Szigorúan külön kell választani az ivóvizet a háztartási és az ipari vizektől. A tiszta, egészséges ivóvíz otthoni forrása hosszabb távon a legolcsóbb megoldás. A beruházás mindenkinek megéri!
  Csak a tiszta, egészséges és strukturált ivóvíz fogyasztása révén érhető el a legjelentősebb javulás a népegészségügyben, akár százmilliárdos megtakarítások várhatók az egészségügyi ráfordítások területén.
  A kétkedőknek végül azt üzenem, hogy hasonlítsák össze az ásványvizek szervetlen ásványianyag-tartalmát és az élelmiszerek szerves kötésű ásványianyag-tartalmát szervezetük napi szükségleteivel. Ebből kiderül, hogy az ásványvíz a szükséges ásványi anyagok legfeljebb egytizedét tartalmazzák, a többi az ételeinkből származik, és ráadásul könnyen emészthető szerves kötésű formában.
  Bízom abban, hogy a tiszta, egészséges és a rendezett szerkezetű víz elmélete és gyakorlata hamarosan közkinccsé válik
  .

  Budapest, 2004. augusztus 3.

  Ár:   84.130,- Ft Brutto      

  .

  
  
  

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt