Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Lazacolajról és a Lazacolaj kapszuláról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Jó néhány évvel ezelőtt volt trombózisa 70 év körüli ismerősömnek. Azóta rendszeresen vérhígítót szed. A Herba Brill 250ml-es Lazacolajat kezdte fogyasztani, napi egy evőkanál mennyiségben. A következő ellenőrzésnél kiderült, hogy az INR értéke egy hónap alatt 3,10-ről 2,10-re csökkent, ezért orvosi javaslatra csökkenthette a vérhígító mennyiségét.
  Endrődi József

  Májusban elkezdte fogyasztani lányom a Lazacolajat, s ahogy közeledett a szóbeli érettségi vizsga, egyre fogékonyabb lett, sokkal könnyebben tanult. 2x1 evőkanállal fogyasztott belőle.
  Vargáné Éva

  Szia Józsi!
  Egy érdekes tapasztalatot szeretnék Veled megosztani:
  Kitöltöttem egy egészséggel kapcsolatos kérdőívet az interneten, ebben szerepelt a lazacolaj is. Volt egy olyan kérdés: "Ön mennyit adna egy havi lazacolaj kapszuláért?" Beírtam a Herbabrilles árat, mire a válasz: "TÚL ALACSONY!!! Kérem adjon meg reális összeget!!!"
  Mindig tudtam, hogy jók az árak nálunk!! De ez jól esett. KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!
  Millió puszi: Vera

  Tapasztalat: agyvérzés után gyakori fejfájás és általános gyengeség, fogyás
  Fogyasztott termékek: Flavo Brill, Lazacolaj kapszula, Kurkuma
  Hatás: ritkább fejfájás, közérzet javult, kisebb súlygyarapodás
  Köszönöm Herba Brill!!!
  Firtl Lászlóné
  8564 Ugod, Dózsa Gy. u. 54.

  Ismerősömnek gyakran fájt a keze - lába, zsibbadt is. Emelt mennyiségben kezdte fogyasztani termékeinket, hogy mielőbb érezze a javulást. Napi 4X2 HB Zöldkagylót, 4X2 Kurkuma Brillt, 4X2 TK Lazacolajat fogyasztott. Itta a Napteát. D-vízből napi 1,5-2 litert fogyasztott. A gerincét a Lady Brill Krémmel kentük és rendszeresen Herba Brill Aloe-val fújtuk. Három hónap elteltével panaszai, fájdalmai teljesen megszűntek. Most csökkentett mennyiségben továbbra is fogyasztja a termékeinket.
  Belső Mária

  Napi két teáskanál Herba Brill Lazacolaj beállította a gyógyszerszedés mellett is magas vérnyomásomat egy hét alatt a normális értékre, és azóta is jó.
  Ribai András

  Állandó fejfájásai, migrénjei voltak. A D-víz, Flavo, Kurkuma, Lazacolaj kapszula teljesen megszűntette.
  Kránicz Mónika, Zalaegerszeg

  2007-ben állandó fejfájások miatt orvoshoz került, aki nyaki ultrahangra küldte és ott derült ki, hogy nyaki érszűkülete van és vérrög keletkezett a fejében. Értágítást akartak végezni, ő azonban halogatta a műtétet. 2009 októberétől napi 2-3 liter D-vizet iszik és szedi a Lazacolaj kapszulát.
  Decemberben volt ellenőrzésen, a CT vizsgálatnál kiderült, hogy a 2 fő ütőér felszabadult, elegendő vért tud szállítani. Végre nem fáj a feje, és a műtét sem szükséges.
  Martinákné Kati

  Férjemnek magas, 180-as vérnyomása volt, és 90 fölötti pulzust mértek, valamint a laboron magas koleszterin szintet állapítottak meg nála. Gyógyszert nem szedett rá, viszont elkezdett napi 2 szem Lazacolaj kapszulát enni és sok vizet ivott. Egy hét után a vérnyomása 150 lett, 10 nap után pedig 136/78, a pulzusa 75 lett. "Mellékhatásként" megszűnt a fejfájása, szédülése, helyette jókedvű lett és jobban alszik.
  Amit én tapasztaltam: Már nem hidegek a végtagjaim, szebb a bőröm, kisimultak a kisebb ráncok és eltűnt a sápadtság.
  Ulrichné Erzsébet

  Fiam iskolai teljesítménye minden képzeletemet felülmúlja. Mellette még mással is foglalkozik. Korábban sok gond volt a tanulással. A Lazacolaj kapszulát fogyasztja rendszeresen.
  Cz. K.

  A második doboz felénél tapasztaltam, hogy az addig állandóan kiszáradó szemem nem ég, nem kell műkönnyet csepegtetni. A napokban voltunk Sopronban. Félve indultam fel a harmadik emeletre. Nagyon rosszul megépített lépcső van. Meredek, magas fokokkal. Mindig meggondoltam kétszer is, hogy nekiinduljak e. Én lepődtem meg a legjobban, hogy még csak nem is lihegtem. Biztos, hogy a napi félórás futás is segített, de a Lazacolaj hatása a szív normális működésében is megmutatkozik, a lépcsőmászásban is és a futásban is.
  Czethoferné Halász Ilona

  Unokája erősen fejfájós, cukorbeteg, allergiás. Ion készüléket tett a gyerek szobájába, Lazacolaj kapszulát fogyaszt, és teljesen megszűnt a fejfájása. Javult a cukorszintje is. Magdi Alent fogyaszt, és bírja a napi 18 km gyaloglást. Sokkal kevésbé fárad el újságkihordás közben.
  G. Magdi

  Egyensúlyzavara volt, szédült és a térde fájt. Elkezdte szedni a Zöldkagylót, majd a Lazacolaj kapszulát. Minden panasza megszűnt.
  B. Marika rokona (Piroska)

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.