Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Kombucháról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Kurkuma Brill-t és Kombucha Brill-t fogyasztok folyamatosan, ami 8 kg túlsúly leadásában is segített. Nem vagyok fáradt, megszűnt a lábfájásom. 18 éves lányom is használja a két terméket, nagy megelégedéssel.
  Busné Ági, Sopron

  Unokámnak sok-sok apró veseköve volt. Az orvos szerint kőbánya volt a veséjében. Sok "D" vizet, Herba Brill Kombuchát és HB napteát itattam vele. Minden panasza megszűnt, a kövektől pedig megszabadult.
  Ruff Béláné Pápa.

  Vendégeink írták:
  Első alkalommal voltam ezen a rendezvényen. Nagyon sok információt kaptam pár óra alatt. Én már több terméket fogyasztok. Kombucha Brill, Kurkuma Brill, Spirulina-Chlorella, Naptea, Aloe spray. Nagyon súlyos refluxom volt, súlyos felmaródással. Három hónap alatt majdnem teljesen probléma-mentes lettem. Bár az étkezésnél még vigyáznom kell.
  Szeretnék még több információt magamba szívni. Köszönet Endrődi Józsefnek, Editkének, Nagy Lajoséknak és nem utolsó sorban Kedves Évikének (aki mindezzel megismertetett).
  Schirk Józsefné

  Az élet már sokszor bebizonyította, hogy nincsenek véletlenek. Ha az ember megoldást keres egy problémára, találkozik azzal az emberrel, aki tud segíteni. A férjem egy epekő műtét után bár jobban lett (elmúltak a görcsei és újra tudott enni), mégsem kezdett el hízni. 183 cm magas és 55 kiló volt, mikor a műtőasztalra került. A műtét után, bár rendesen tudott enni, tovább fogyott. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy egyedül maradok 11 éves autista fiammal. Dolgozni már régóta nem tudott ilyen leromlott fizikai állapotban, semmilyen jövedelme nem volt. Abból éltünk, amit én kerestem. Teltek a hetek, a hónapok és csak fogyott. Lélekben próbáltam felkészülni a legrosszabbra, mikor találkoztam az Endrődi házaspárral és a Herbabrillel. Sokat beszélgettünk a férjem állapotáról. Azt ajánlották, hogy próbáljuk ki a Herba Brillt. Előtte is sok mindent kipróbáltunk. Komoly összegeket költöttünk arra, hogy a férjem problémájára megoldást találjunk. Sokan ígérték a csodát, de mindig csak csalódás volt a vége. Miután a Herbabrill Kombucha ára számunkra is megfizethető volt, úgy gondoltam, hogy kipróbáljuk. Mikor elkezdte inni a Kombuchát, napokig tartó hasmenése lett. De utána a Kombucha elkezdett dolgozni. Egyre nagyobb súlyt mutatott a mérleg. Ezzel együtt a kedélyállapota is javult. Ahogy erősödött egyre több mindent meg tudott csinálni a háztartásban, hogy én nyugodtan tudjak dolgozni. Pénzügyi tanácsadó vagyok, egész nap pörögnöm kell ahhoz, hogy keressek annyit, amiből meg tudunk élni. Az otthoni légkör is megváltozott. Elmúlt a pánik, újra visszatért a béke. Tudtam, hogy nyugodtan dolgozhatok, ő otthon helyt áll. Meleg ebéd várt minket. Rend volt. Elintézett minden olyan dolgot, amire nekem nem volt időm vagy energiám. Ismét "normális" életünk volt. Most dolgozik. Elmúlt a depresszió. Újra a család hasznos, pénzkereső tagja. Mindez nem valósulhatott volna meg a Herbabrill nélkül.Köszönöm az Endrődi házaspárnak és a Herbabrillnek, hogy megmentették a férjemet és ezen keresztül a családomat.
  Bné Jutka, Sopron

  Allergiás voltam az őszibarack szőrös héjára. Csak akkor tudtam a gyümölcsöt fogyasztani, ha valaki előbb meghámozta. A Kombucha rendszeres fogyasztása ezt elmulasztotta. Ma már meg tudom enni a gyümölcsöt, nem leszek kiütéses.
  Pirik Istvánné

  Kombucha: Nagymamámnak rossz volt a gyomra, hányingere is volt. 1 evőkanál Kombuchával kevert 2 dl D-vizet adtam neki, és panaszai megszűntek.
  Vargáné Éva

  Cukorbeteg ismerősöm közérzete 5 nap Kombucha Brill fogyasztása után jelentősen javult, az étvágya is csökkent.
  Hipságné Irénke

  Sokan a salátát is Kombuchával ízesítjük! Sőt az ecet kiváltható vele sok főzelékben is! Húsvétkor a reszelt tormát is Kombuchával készítjük, hónapokkal később is olyan volt az íze, mintha friss lenne, nem úgy, mint az ecetes változatnál.

  Á. F-né Éva D-vizet, Kombucha Brill-t Zöldkoktélt stb. fogyaszt. Elhagyta a cukorra szedett gyógyszereit. Vérnyomása, vércukor szintje teljesen normális. Megszűnt lábának vizesedése. 15Kg túlsúlytól szabadult meg eddig.

  A fogínye a protézis alatt régóta égett, fájt, folyamatosan be volt gyulladva. Állandóan fogkefével közlekedett, hogy folyamatosan tisztítani tudja. Ezt megelégelte, D-vízbe Kombuchát tett és ezt használja fogmosásra és öblögetésre. Eltűntek a hólyagok, megszűnt az égő fájdalmas érzés.
  Belső M., Zalaegerszeg

  Sógornőm alacsony vérnyomását a Kombucha fogyasztása teljesen rendezte.
  Cs. E.

  Ismerőse melléből daganatot távolítottak el. Egy idő után kiújult. Elkezdte inni a D vizet, Kombucha Brillt, Kurkuma Brill-t és Lady Brill-t fogyasztott. Tünetmentessé vált. Minden lelete rendben van.
  H. Erzsébet

  Szomszédom évtizedek óta súlyos pikkelysömörtől szenvedett. A bőrén lévő többtenyérnyi piros foltok voltak a leglátványosabb tünetei.
  Néhány évvel ezelőtt már javasoltam, többek közt a Kombucha fogyasztását, de hiába. Idén, nyár elején mégiscsak elkezdte inni a Kombuchát. Két hónap után a bőre letisztult és azt mondta, hogy bárcsak hamarabb hallgatott volna rám!
  Nyár végén részt vett egy két hetes mediterrán utazáson. A Kombuchát otthon hagyta, mire hazaért, újra láthatóak lettek foltjai. Kezdhette elölről a kúrát. Több évtized mérgeit nem lehet két hónap alatt végleg eltüntetni...
  l Tisztelettel: B. K, Pilismarót

  A Kombucha fogyasztása során a következő változások álltak be a szervezetemben:
  - rendeződött az ugrálós vérnyomásom
  - napok alatt megoldotta a második szülésem óta (7éve) fennálló és semmivel sem befolyásolható székrekedésemet
  - nem hullik a hajam
  - 2 hónap alatt úgy rendbe jött a körmöm, hogy a manikűrösöm szerint, akár műkörmöt is lehet rá építeni
  - nem dagad a lábam (ülő munkát végzek, a munkaidő végére mindig "mozsár" lett a lábam)
  - jobban bírom a meleget, nem szagos az izzadmányom
  - esténként Kombuchás lábvizet veszek, ennek köszönhetően nem foszlik a bőr a talpamról és a benőtt körmöm azóta nem gyullad be.
  Sné Pintér Veronika, Szombathely (gyűjtötte: Czethoferné Halász Ilona)

  Hetedik napja fogyasztom a Kombuchát és a Kurkumát gombás gondjaimra. Soha, semmivel, a legdrasztikusabb gombaölő szerrel sem sikerült még évek alatt sem elérni azt az eredményt, amit ez alatt a hét nap alatt elértem a fent említett készítményekkel.
  Köszönöm a gyártóknak és a forgalmazóknak a viszketés-mentes napokat! Remélem ezután sok ilyen napom lesz!
  Még annyit: tanácsadójuk, C.H. Ilona óvatos adagolással ajánlotta kezdeni a kúrát, de nekem már annyira elegem van a viszketésből, hogy azonnal a teljes adaggal kezdtem, lesz, ami lesz alapon. Semmi más nem történt, csupán a második napon hasmenésem volt, ami szintén megdöbbentő "eredménnyel" zárult.
  Most már csak közvetlen fürdés után viszket a bőröm, amíg be nem kenem a Lady Brill Krémmel, amit a feleségem polcáról emeltem el. A krém egyébként hihetetlenül jó borotválkozás után. Nem ég, nem viszket, nem szárad ki, nem zsírosodik a bőröm, és nem foltosítja a párnát.
  N.Tamás Szombathely Rohonci út (gyűjtötte: Czethoferné H. Ilona)

  Amióta tudom, hogy az ecet a legjobb takarítószer, nem használom savanyúság készítésére. Elképzeltem, hogy mit művel a puha gyomorfallal, amikor a vastagon lerakódott vízkövet órák alatt gyönyörűen lemarta. De hát a savanyúságról nem lehet lemondani, így meg kellett találni a savanyításra alkalmas szert. A tél folyamán, amikor sikerült egy kis torokfájást összeszednem, Endrődi Józsi tanácsára töményen gargalizáltam a KOMBUCHÁVAL. Ne kérdezzétek milyen volt, próbáljátok ki. A torokfájás egy éjszaka alatt elmúlt. Na, ekkor jöttem rá, hogy megtaláltam az ecet-pótlót. Azóta Kombuchával készítek minden savanyúságot. A családom az első pillanattól, ill. falattól elfogadta az új ízt. Az idén nem is tettem el üveges savanyút. Télen is meg van a lehetőség a friss saláta készítésére Kombuchával, pl. fehérkáposzta, vöröskáposzta, cékla, krumpli, karfiol, bab, uborka, sárgarépa, zeller stb. stb.
  Czethoferné Halász Ilona

  A Kombucha Brill, ez a rendkívüli ital (szerintem Jakab István egyik legnagyszerűbb alkotása) bőr elváltozásra is kiváló. Azért ne felejtsük el napi kétszer inni sem! (kétkupaknyival 2 dl vízben, vagy ízlés szerint hígítva)
  Endrődi József, Nagycenk

  Csodálatos eredmények, tapasztalatok születtek:
  Sopronból, Vargáné Éva Írja:
  Szia!
  Sajnálom, hogy ma nem tudtam elmenni a nyílt infóra, de ma volt nyílt nap az iskolában ahol Évike szeretne továbbtanulni és olyan sokáig tartott, hogy nem értem oda. Ami nagyon fontos és számomra nagy öröm, hogy ma meglett Évike teljes vérképe és MINDEN EREDMÉNY JÓ!!! Igaz azt még mindig nem tudják, mitől fáj a keze és, hogy tegyenek-e valamit. Begipszelték neki újra, de én bízom benne, hogy mivel az eredmények jók, a fájdalom is szűnni fog a termékek segítségével.
  Üdvözlettel Éva, 11. 30.

  Kérted tapasztalatunkat, most megpróbálom megfogalmazva leírni.
  14 éves lányomnál júniusban emelkedett cukor, koleszterin és húgysav szintet regisztráltak. Az orvos azt mondta, hogy ha 10 évvel idősebb lenne, gyógyszerre állítanák be, de most próbáljuk meg diétával csökkenteni az értékeket. Mindössze csak az volt a probléma, hogy amit ehet a cukorra, koleszterinre azt nem eheti a köszvényre (húgysav). Ekkor kezdte el fogyasztani a termékeket. Először Kombuchát és Kurkumát, kb. két hét után Spirulinát és Alent. A szeptemberi vérvételen cukor és koleszterin szintje már jó volt, de még a húgysav magas volt. Ekkor elkezdett szedni Lazacolajat és november elején Flavo Brillt. A november 21-ei vérvételén minden értek a megengedett határon belül volt. A testsúlyából közel 10kg-ot veszített!
  Lányom a tavalyi tanévben nagyon stresszesen és görcsösen vette az akadályokat, szinte sose volt sikere az iskolában nem jöttek az eredmények, hiába tettünk meg érte mindent. Szeptemberben még érezhető volt a stressz, de október óta nem ismerek rá. Felszabadult, nem stresszel, a tanulásra fordított idő sokkal kevesebb és mégis jobb eredményeket ér el. Számomra ez nagy öröm, mert nekem is szenvedés volt a rengeteg ráfordított idő, szinte a semmiért.
  Novemberben vásároltam meg a kicsi légtisztítót édesanyámnak. Szinte hihetetlen számomra mennyire más a levegő az ő szobájában, mint a lakás többi részében, valóságosan harapni lehet a levegőt a szobában.
  Köszönöm Endrődiéknek, hogy megismertették velem a termékeket (és főleg magamnak, hogy elfogadtam őket) és bízom benne, hogy e pár soros tapasztalat másnak is segítségére lesz.
  Vargáné Éva. Sopron, 11.27.

  Férje vércukorszint emelkedéssel, magas vérnyomással, koleszterinnel küszködött. Ma kaptam tőle faxon a legújabb vérvétel, vizsgálat eredményeit: MINDEN ÉRTÉK szinte tökéletes! (korábban tőle kaptuk a mióma visszahúzódással kapcsolatos referenciát, köszönet érte!)
  H-né P. Maja

  P. Attila anyukája cukorbeteg. Gyógyszer mellett is 14-es cukorszinttel élt. Kombucha, Alen, Spirulina, D víz fogyasztás mellett 5,7 körüli cukorszintje lett. "Mellékhatás": leadott 8 kg-ot.

  K-né Marika gyűjtése: Vendége hőhullámai egy hét Kombucha Brill fogyasztást követően jelentősen enyhültek.

  Tapasztalat közvetlen ismeretségi körünkből: 80 év körüli úr évek óta elutasította gondolkodásunkat, módszereinket. 20 éve szed gyógyszert többek között cukorbetegségre, vérnyomásra, 2 éve pedig érszűkület vizsgálatot követően érszűkületre. Egy hónapja iszonyatos fájdalom és üszkös seb jött a lábára. A hivatalos vizsgálatok nyomán kilátásba helyezték az érműtétet, majd csonkolást. A győri kórházba került, és az érfestést követően haza. Három hónap múlva rendelték vissza kontrollra. Még semmi sem biztos, mert Márti Doktornő szerint az is lehet, hogy valamiért nem műthető. De szobatársai ki voltak akadva, mert mindenkit vágnak, aki arra az osztályra kerül. Egyikük a 3-ik lábujjnál tart. Ja, el ne felejtsem mondani, hogy a pirosság húzódik vissza a lábáról, és a sebe varasodik, húzódik össze. Úgy érzi, visszatér az élet a lábába. 3 hete rászánta magát, és intenzíven, emelt mennyiségben fogyaszt: Kombucha Brillt, Kurkuma Brillt, Lazacolaj kapszulát. D vizet csak néhány flakonnal tudtunk beletukmálni.
  Endrődi József, Nagycenk

  ...37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.