Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok az Alenről:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Kb. öt éve lettem 2-es típusú cukorbeteg. Három hete voltam kontroll vizsgálaton, a Hb-g A.I.C. 3 havi átlagom 5,7 mmoll volt. A diétát igyekszem betartani, de nagyon fontosnak tartom mellette a Herba Brill termékek fogyasztását. Különösen fontos a "D" víz, Alen, Kurkuma Brill, Spirulina-Chlorella, Kombucha Brill, amiket nap, mint nap fogyasztok. Nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a tartósítószer-mentes, nem kivonatokat tartalmazó termékekkel.
  Köszönet a Herba Brill program vezetőinek, hogy ilyen nagyszerű termékeket biztosítanak számomra.
  Szűr Ferenc, Komárom, 2015. június

  2012. áprilisban tüdődaganatot regisztráltak nálam, ami úgy ért, mint derült égből a villámcsapás. Június 4-én eltávolították a bal tüdőlebenyt. A műtét jól sikerült, de kaptam egy gombás, baktériumos műtéti fertőzést, ami majdnem halálos lett. De végül is sikerült megúsznom. A kórházban semmit nem lehetett használni saját dolgokból, de ahogy hazamehettem, TELJES ÉLETMÓD váltást alkalmaztunk. Herba Brill termékekből elkezdtem a Lady Brill céklás tablettát és a Flavo Brill-t fogyasztani, mert nagyon kevés volt a vasam. Egy hét elteltével éreztem a változást. Már nem csukódott le minduntalan a szemem, és volt egy kis kedvem beszélgetni a családommal. Miután egy picit jobban lettem, a bakteriális és gombás fertőzésemre elkezdtem szedni HB. LIMITERT és a Kurkuma Brillt. Három hét elteltével már egész jól éreztem magam, amikor kaptam ajándékba egy kis doboz ALEN port, amitől rengeteg energiát kaptam. Az első, műtét után készült CT vizsgálat  hála Istennek  semmi rosszat nem mutatott ki, nagy-nagy örömünkre. Én mindezt a javulást a Herba Brill termékeknek, és a saját elhatározásomnak köszönhetem, mert eldöntöttem, hogy én:
  EGÉSZSÉGES VAGYOK!
  LESZEK!
  Folyamatosan iszom a "D" vizet és a Kombucha Brillt is.
  Hálás szívvel köszönöm neked:


  Ui.: Ma, amikor írom ezeket a sorokat, rendszeresen fát hasogatok  mértékkel, falevelet söprök, autót vezetek, és itt ülök a Herba Brill rendezvényen.
  Bábolna, 2012. November
  Szűr Ferenc

  A termékeknek, főleg az Alen-nek köszönhetően gyorsabban nő a körmöm és a hajam.
  Nagyné Kiss Judit

  H. Irénke: Egy ismerősének enyhén remegett a keze. Alent és Kombuchát kezdett fogyasztani. A kéz javulása mellett egy sokéves problémája is megszűnt: a szája mindkét szeglete folyamatosan be volt gyulladva, népiesen: kipállott. Mint kiderült, reflux problémája volt (orvosi megállapítás) Néhány nap alatt meg tudott szabadulni ettől a kellemetlenségtől.

  Cs. Erika: Ismerőse húsz éve reflux (gyomorsav felbüfögés) betegségben szenved. Alent és Kombuchát kezdett fogyasztani. Két nap alatt elmúlt a húsz éves problémája. Megdöbbentő tapasztalat.

  Erzsi már a negyedik doboz Alent, Spirulinát, Lazacolaj kapszulát, Zöldkagyló kapszulát, Kombuchát, Lady Brill tablettát "ette", amikor panaszkodni kezdett a szomszédasszonyának, hogy ő azért kezdte el ezt a kúrát, mert azt ígértük neki, hogy ettől fogyni fog. Aztán e helyett hízott vagy hat kilót. A maradékot még megeszi, mert kidobni drága, de többet nem vesz.
  Szerencsére a szomszédja nem tudta magába fojtani az információját, és elmondta nekem. Még aznap, bejelentkezés nélkül elmentem az Erzsihez, és megkérdeztem, van e valamilyen tapasztalata, kérdése:

  - Áááá, nem, nincs semmi!
  - Te Erzsi! Te híztál! - mondom én.
  Na, erre elszakadt nála a cérna, és elkezdte a mondandóját. Szép nyugodtan végighallgattam, aztán amikor befejezte a panaszáradatot, kérdezni kezdtem:
  - Mondd el légy szíves egy napodat. Mikor kelsz, mikor, mit és mennyit eszel? Mit és mennyit iszol?
  A válasza megadta a saját dilemmájára a feleletet.
  Minden reggel 6-7 óra között kel, nem szokott reggelizni, nincs rá ideje. 10 óra körül eszik először és utána gyümölcsös joghurtban megeszi az Alent, és beveszi a tablettákat. Egy óra körül ebédelnek, és utána megeszi az Alent és beveszi a tablettákat. 7-8 óra között vacsoráznak. Általában ő a "konyhamalac". Mosogatás közben megeszi a maradékokat. Ebben a melegben megissza a napi 1-1 és fél liter hűtött ásványvizet.
  Szóval: mindent ugyan úgy csinál, mint eddig, semmivel sem eszik többet, mint eddig!!!!!!!! Hiába szedi a mi dolgainkat, mégis hízik. Mondja ő!
  Aki már volt egy beszélgetésen, vagy elolvasta a termékek leírását, az tudja, hogy Erzsi mindent fordítva tett.
  Először: - aki alakot akar formálni, az reggelit, ebédet egyen mértékkel, a vacsorát pedig váltsa ki pl. gyümölccsel.
  Másodszor: - Az Alent és a Spirulinát ÉTKEZÉS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL legalább 4 dl vízzel,- ha lehetséges, tisztított vízzel - kell bevenni. Közvetlen étkezés előtt újra legalább 2 dl-t meg kell inni. A vacsorát ki lehet váltani Allennel is, de ekkor semmi mást nem szabad enni. Tisztított vizet nyugodtan lehet inni, még éhségérzet ellen is.
  A maradékokat ne sajnáljuk kidobni. De akár el is lehet tenni másnapra. Még spórolunk is vele.
  Ebben a melegben egy felnőttnek a napi 2-3 liter vizet életfontosságú meginni. Akkor is, ha nincs lehetősége még tisztított vizet előállítani.
  Természetesen ezeket a dolgokat újra elmondtam Erzsinek, aztán visszaismételtettem vele, hogy hogyan fogja ezek után csinálni.
  A mai napon (2009-08-17) Erzsi beszámolt az új fejleményekről. 7 kg-ot fogyott, A ZÖLDKAGYLÓNAK a KOMBUCHÁNAK és a LADY BRILL TABLETTÁNAK köszönhetően a csípőízületi gyulladása nagymértékben csökkent, fogózkodás, kapaszkodás nélkül fel tud menni az emeletre, sőt már terhet is fel tud vinni. A Kombuchával priznicet is készít. Minden este langyos Kombuchás borogatást tesz a csípőire. Alatta bekeni Lady Brill krémmel. Már a hitetlen családtagjai is látják a javulást. Újra tud kapálni. A Spirulinának köszönhetően nem is fáradékony már.
  Akit érdekel, hogy Erzsi mit csinált rosszul, és hogy milyen tanácsokkal láttam el, az kattintson a kezdőlap bal oldalán a munkatársaink címszóra, ahol megtalálja a területileg illetékes tanácsadónk elérhetőségét, aki megadja a szükséges segítséget.
  Természetesen én is készségesen állok mindenki segítségére a legjobb tudásom szerint.
  Elérhetőségem: www.herbabrill.hu, munkatársaink-ra kattintva: Czethoferné Halász Ilona

  (ALEN ÉS KURKUMA)
  Barbara 3 éves, és 3 kg-mal kisebb volt a súlya, mint kellene. Igaz, nagyon rossz evő lett az anyatej "megvonása" óta.
  Mindennel próbálkoztak:
  - szójatej (!!!!)
  - kecsketej
  - szinte az összes forgalomban lévő tápszer
  - végül a levegőváltozás (Debrecen mellől költöztek Kőszeg mellé)
  Sajnos ez sem segített, és már belenyugodtak a szülők, hogy az ő kislányuk ilyen. Az a fontos, hogy egyébként nem sokszor beteg.
  A májusi majálison találkoztunk, és ott mondták el a fent leírtakat.
  Ajánlottam: meg kellene próbálni az Alent és a Kurkumát. Felébredt bennem a gyanú, hogy esetleg bélférge lehet a kislánynak. 3 hét elteltével látogattam meg a családot. Számomra is hihetetlenül hangzott, hogy a kicsi lány 80 dkg-ot hízott. Aztán amikor kiderült, hogy bizony jól gondoltam, valóban galand-féreg fertőzöttsége volt (2 db 15 -20 cm-es távozott) megértettem a gyors javulás okát.
  Az Alent és a Kurkumát reszelt almába keverve ette meg a kis Barbi. Alent naponta 2x1 gyerek kanállal, Kurkumát 3 napig 3x1/2, 3 napig 2x1, majd ezután 3x1 szemet. Most tértünk vissza a 3x1/2 szemre.
  Ma 2009-08-17-én volt az anyuka a következő adagért, és elmondta, hogy elérte a kislány súlya a kortársaiét.
  Lejegyezte: Czethoferné Halász Ilona

  Nem igazán tudom a Spirulinát és az Alent külön-külön értékelni, hisz egy időben kezdtem el mindkettőt fogyasztani, a következő képen:
  REGGELI: 1 evőkanál Alen 1dl szobahőmérsékletű tejben.
  TÍZÓRAI: 1 alma, vagy 1 karalábé nyersen
  EBÉD: Étkezés előtt fél órával 2 szem Spirulina legalább 4dl D vízzel.
  /Sokatoknak ígértem kalória szegény, vitamindús étrendet. Jelentem: folyamatban az írása. A szeptemberi találkozónkra igyekszem befejezni. Addig fogyasszátok a megszokott ételeiteket./
  UZSONNA: 10 dkg zsírszegény kemény, vagy camembert sajt, 4 dkg tönköly kenyérrel.
  VACSORA: Étkezés előtt fél órával 2 szem Spirulina 4 dl D vízzel. A vacsora könnyen emészthető, ne puffasztó legyen.
  Aki alakot akar formálni, az a vacsora előtt is igyon Alent.
  Nagyon-nagyon fontos, hogy napközben óránként legalább 1,5 dl D vizet meg kell inni a 4-4 dl-en kívül.
  Pár mondatot a két fent említett termék együttes hatásáról:
  Hihetetlen fizikai erőt adtak. Az energiám szinte kifogyhatatlan. 17 év után újra futok, minden reggel fél órát (Betöltöttem az 59. évet). A cukorbetegségnek betudott lábfázás és fájdalom teljesen elmúlt. Már két hete nem kell éjjel felkelnem forró lábvizet venni, és nem kell meleg zokniban aludnom.
  Az Alent és a Spirulinát használom arcpakolásra is. Ragyogó eredménnyel. Ha érdekel, kérdezz!
  Czethoferné Halász Ilona, Kőszeg

  Mozgásképtelen szomszédja a WC-ig is alig bírt kimenni. Spirulinával, Alennel, Lazacolaj kapszulával és Kombuchával egy hét alatt annyira felerősödött, hogy az utcán sétálgat.
  Soós Józsefné, Ugod

  Cukros, köszvényes, magas vérnyomásos tizenéves kislánya másfél hónap alatt köszöni, jól van! Minden értéke normális, és jócskán leadott a súlyából is. Éva maga is karcsúsodik. A régi, kinőtt ruháját már csak övvel tudja viselni. (Kombuchát, Alent fogyasztott)
  Vargáné Éva, Sopron

  Idős édesapja teljesen felerősödött az Alen fogyasztásával.
  G. Márti

  Az Alen fogyasztása megfiatalítja a bőrt. Sokan megfigyelték, hogy 10-15 kg leadásával sem lötyög a bőrük. A legnagyobb tapasztalat: egy év alatt 40 kg súlycsökkenés után sem nőtte ki egyik ismerősünk a bőrét - feszes, fiatalos maradt.
  Endrődi József

  Betegségem során nagyon lefogytam. A bőröm lötyögött a karomon, sőt a kézfejemen is. Több hónapos ALEN fogyasztása során újra feszes lett a bőröm. A férjem súlyos Parkinson kórban szenved. 3 havi ALEN és Kombucha Brill fogyasztás során sokat javult az állapota, újra meg tudja fogni a kanalat.
  T-né E.

  .....37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.