Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 •             Herba Brill® Moringa kapszula.


  A moringa 2x több vitamint tartalmaz, mint a répa, 
  14x több kalciumot, mint a tej, 4x több rostot, mint 
  a zab, 4x több káliumot, mint a banán és 9x több vasat, 
  mint a spenót. A fa levelében van 
  a legmagasabb hatóanyag-koncentráció. Már kis 
  mennyiségben képes a szervezetben lévő hiányokat 
  pótolni. Épp ezért Kelet-Afrikában, ahol
  jelentősmértékű az alultápláltság,
  moringa fa ültetvényeket 
  telepítenek. 

  Segítségével alultáplált gyerekeket és felnőtteket 
  mentenek meg.

   

  A moringában fellelhető tápanyagok

  ·         Vitaminok: A-, B6-, B12-, E- és K-vitamin, thiamin, niacin, riboflavin, folát. Ásványi anyagok: kálcium, foszfor, cink, vas, kálium, réz, magnézium, nátrium, mangán.

  Fitonutriensek: Karotinoidok, flavonoidok, glükozinolát, ellágsav, resveratrol, fitoösztrogén. Esszenciális aminosavak: Izoleucin, leucin, lizin, methionine, fenilalanin, treonin, triptofán, valin. Nem esszenciális aminosavak: alanin, arginin, aszparaginsav, cisztin, glutamin, glicin, hisztidin, prolin, serine, tirozin.

  Stabilizálhatja a vércukorszintet és a vérnyomást. Jótékonyan hathat a vérkeringésre, az agy és a szem vérellátására, a szív- és érrendszerre. Ezáltal gátolhatja az érelmeszesedést is. Csökkentheti az ízületi gyulladást, megelőzheti a migrénes típusú fejfájás kialakulását. Segít a depresszió, szorongás és a stressz leküzdésében.. Szépíti a bőrt, simítja a ráncokat. Javíthatja a memóriát. Betegség, műtét utáni lábadozást gyorsítja. energiát adhat. Gátolhatja az érelmeszesedést is. Csökkentheti az ízületi gyulladást, megelőzheti a migrénes típusú fejfájás kialakulását. Segít a depresszió, szorongás és a stressz leküzdésében. Javítja a sejtek szerkezetét, segíti az anyagcserét. Szépíti a bőrt, simítja a ráncokat. Javíthatja a memóriát. Betegség, műtét utáni lábadozást gyorsítja.

  60 db.kapszula   Összetevők: Moringa levél, zselatin kapszula.

  Ár: 4.180,- Ft bruttó

  ....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2020 Zirkonia Bt.