Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Napteáról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Reggel magas lázra ébredtem, ami miatt az ágyból felkelni sem tudtam. Estig fogyasztottam: Flavo- 10x10, Kurkuma- 5x4, sok-sok víz és Naptea. Másnap reggelre minden fájdalmam és lázam "eltűnt".
  Horváth Erzsi
  (elérhetőségeim a "Munkatársaink" oldalon megtalálhatóak)

  Az unokámnak sok veseköve volt. Spirulinát, Kombuchát, Kurkumát, Napteát fogyasztott, a kövei már szétmentek, csak apró darabok vannak.
  Ruff Béláné, Pápa

  Munkatársának veseköve volt, műtétre készült. Nagy rábeszélésre elkezdte fogyasztani napi rendszerességgel a Napteát. A műtétet megelőző vizsgálat során kiderült, hogy a kő mérete csökkent, elhalasztották a műtéti beavatkozást.
  V. A.

  Este is ittam a napteát. El tudtam aludni, de felszínesen. Nálam az élénkítő hatása működik. A vízhajtó hatás viszont olyan erős volt, hogy szokásommal ellentétben éjszaka is fel kellett kelnem.
  Endrődiné Lukács Edit

  Szentgotthárdi anyuka gyerekei betegek lettek, lázasak voltak (4 és 2,5 évesek). A Napteát fogyasztották, és lement a lázuk. Két liter vízben 4-5 filtert áztattak, mézzel ízesítve itták a gyerekek nagy mennyiségben. A lázuk gyorsan lement.
  Czethoferné Halász Ilona

  A NAPTEA rendszeres fogyasztása során megfigyeltem, hogy nem csak élénkít, hanem köhögés vagy asztma esetén- valószínűleg a hibiszkusz tartalmának köszönhetően- megkönnyíti a légzést, tisztítja a hörgőket.
  H. P. Mária

  A NAPTEA rendszeres fogyasztásával a következőket tapasztaltam:
  Javítja a közérzetet, frissnek, pihentnek érzem magamat. Észrevettem egy enyhe vízhajtó hatást is. Reggel és koradélután fogyasztok egy-egy pohárral. Egyszer kipróbáltam este inni. Bár tudtam aludni, de minden kis zajra felébredtem, majd újra elaludtam. Estére ezért nem javaslom. Bizonyára javítja az emésztést is, de nálam ez már régóta rendben van, így semmi különöset nem éreztem. Általában magában, néha egy kis mézzel fogyasztom, rendkívül finom!
  Endrődi József

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt

  .