Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Lady Brill étrend-kiegészítőről:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  45 éves asszonyt egy éve megműtöttek vastagbél daganattal. Áttét alakult ki nála és ismét chemoterápiás kezelést javasolt az orvos. Ő nemet mondott, és elkezdte fogyasztani a Herba Brill termékeket.
  Naponta másfél-két liter D-vizet iszik, Kombuchát, Kurkumát, Lady Brill céklás étrend kiegészítőt és Flavo Brill nagyobb mennyiségben fogyaszt.
  Az áttét egyre kisebb és ma már ismét dolgozik.
  Gyűjtötte: Belső Mária

  Történetem 2006 elején kezdődött.
  2006. áprilistól-2007 szeptember hónapig kimaradt a menstruációm. 2006 szeptemberében felkerestem az orvosomat a panaszommal. Vérvételre küldött 2006 októberében. Az eredmény: TSH3,5560 mU/L, (referencia ért.0,3000-3,2000) Totál testoreon 3,25 umol/l (ref.ért. 0,22-2,90 )
  Ezután több ultrahang vizsgálatot és vérvételt követően (melyeknek hasonlóan rossz lett az eredménye) pajzsmirigy vizsgálatra küldtek.
  2006. novemberben kértem időpontot, és 2007. februárra kaptam időpontot.
  Ebben a négy hónapban a sok gyötrődést, és önsajnálatot sikerült munkatársam, későbbi barátnőm segítségével leküzdeni, és a saját lábamra állni. Ekkor kezdtem el a természetes gyógymódokra odafigyelni, barátnőm javaslatára.
  Mire elérkezett a vizsgálat időpontja a TSH és a Total testoreon is nagymértékben javult, és az ultrahang sem mutatott eltérést. Ezek a bizonyítékok, és az orvosok vállvonogatása rádöbbentett, hogy az embereknek saját maguknak kell megoldani a nehézségeket.
  Az igazi javulás 2008 második felében következett be, miután a HERBA BRILL termékeket kezdtem használni.
  Eleinte a KOMBUCHÁT kétszer naponta, és a SPIRULINÁT 2x2 tablettát, később az ALEN PORT egyszer naponta, és a D VÍZET 2-3 litert naponta.
  2008.decembertől-2010. februárig 30-58 naponként volt menstruációm. 2010. áprilisban megtörtént a csoda, és kezemben tartottam a POZÍTÍV TERHESSÉGI TESZTET.
  Várandóságom alatt 2-3 liter D VIZET ittam, KOMBUCHÁT kétszer naponta, SPIRULINÁT 3x2 tablettát, ALEN PORT egyszer, LADY BRILL étrend-kiegészítőt 2x2, LAZACOLAJ kapszulát 2x1 szemet szedtem naponta.
  Minden eredményem jó lett és az orvos által írt gyógyszereket nem kellett kiváltanom, később már nem is írta fel.
  Várandóságom alatt végig dolgoztam (takarítottam, gyerekekre vigyáztam). Elkezdtem tanulni. Végig pörögtem, tettem-vettem és jól éreztem magam.
  2010. december 3-án megszületett Panna Emese lányom. 3450 gramm, 52 cm -rel egészségesen.
  Hálás vagyok Marikának, hogy megismertetett a HERBA BRILL termékekkel és a szuper társasággal, akik alkotják csapatukat.
  Köszönöm.
  Még egy megjegyzés mindazoknak, akik régóta várnak gyermekáldásra:
  Sok-sok türelmet, társat (akivel mindent megoszthatnak) kívánok.
  Mindig foglalja el magát az ember tanulással, hobbival, új dolgokkal, és minél kevesebbet rágódjon a nehézségeken, a HOGYAN oldjam meg jusson eszébe.
  Kitartást, és hitet kívánok.
  Pummerné Mesterházi Éva

  Bár már tíz éve átestem a változókoron, időnként előjöttek a hőhullámok, de mióta a Lady Brill étrend-kiegészítőt szedem, ezek a problémák teljesen megszűntek.
  Keresztlányomnak ezzel a termékkel sikerült helyreállítanunk a vérszegénységét.
  Nagyné Kiss Judit

  Vérszegény, vashiányos ismerősöm kezdte fogyasztani a Lady Brill étrend-kiegészítőt. Két hét múlva az újabb vérvizsgálat mindent rendben talált a vérképében.
  E. József

  Ismerősöm mellében agresszív daganatot találtak. Műtétet követően erős chemoterápiát kap. Lady Brill étrend-kiegészítőt, Kombuchát, Kurkumát fogyaszt emelt mennyiségben. Sorstársainak meg kellett szakítani a kúrát, annyira rossz volt a vérképük. Az övé teljesen rendben. Nincs hányingere, jó a közérzete. Szív vizsgálaton is volt, mert a negyedik adag után olyan állapotba szokott kerülni a szív, hogy szünetet kell tartani. Nála minden rendben volt!
  N. Lajos

  Ismerőse melléből daganatot távolítottak el. Egy idő után kiújult. Elkezdte inni a D vizet, Kombucha Brillt, Kurkuma Brill-t és Lady Brill-t fogyasztott. Tünetmentessé vált. Minden lelete rendben van.
  H. Erzsébet

  Ismerőse mellét daganat miatt levették. Leletei a műtét után is rosszak voltak. Csak Lady Brill étrend-kiegészítőt fogadott el. A következő vizsgálaton minden eredménye jó lett (tumor-marker vizsgálat).
  Cz-né Ilona

  A Lady Brill étrend-kiegészítő és Kombucha egyidejű fogyasztásának hatása: egy nap alatt javult a hőhullám, és harmadik napra teljesen meg is szűnt.
  Maja, Mór

  Várandós kismama, utolsó időben. Egész terhessége alatt jó a vérképe, az utolsó héten sincs vashiánya. Sok sikert kívánunk harmadik gyermekéhez!
  Jutka, Zalaegerszeg

  Másfél évig nem volt menzesze. Rendszeres Lady Brill étrend-kiegészítő, Spirulina, Alen, Kombucha és D víz fogyasztásra ismét beállt a havi ciklusa. "Mellékhatásként" leadott 10 kg-ot. Arcáról az Alen 3 heti fogyasztása után kezdett letisztulni a sokéves pattanás, gyulladás. Soha nem volt ilyen sima az arcbőre.
  P.né Éva

  Lady Brill étrend-kiegészítő szedése emelt mennyiségben egy hét alatt látványosan segített a súlyos vashiánnyal szenvedő ismerősénél.
  B. Kálmán

  A Lady Brill étrend-kiegészítő rendszeres fogyasztója vagyok. Egy hét alatt megszabadultam a gyötrő hőhullámoktól, verejtékezéstől. Egész nap állok a boltban, a Lady Brill krémmel kenem a lábamat, azóta nem fájnak a visszereim.
  F. Mária

  Unokámnak állandóan fájtak a lábai. A tejfogyasztás megszüntetésével és a Lady Brill étrend-kiegészítő szedésével teljesen megszűnt a fájdalom.
  T-né T.

  ....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.konia Bt.