Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Kurkuma Brillről:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  A Herba Brill termékeket folyamatosan szedem. Kórházban dolgozom. A héten egy aktív fertőző beteghez túl közel hajoltam, szerencsére és szerintem a termékeknek köszönhetően nem kaptam el semmit. A munkámban nagyon ki vagyok téve fertőzéseknek, ismétlődő oltásokat nem kaptam, két éve dolgozom a kórházban, mégsem kaptam el semmilyen betegséget. Köszönöm jól vagyok.
  Termékek, amiket reggel-este szedek:
  - 4-4 szem Kurkuma Brill
  - 3-3 szem Limiter
  - 4-4 szem Spirulina-Chlorella
  - 4-4 szem Lady Brill céklás
  - 15-15 fújás Flavo Brill
  - 4-4 szem Zöldkagyló
  - 2-2 evőkanál Kombucha Brill
  - 3 liter "D" víz naponta.
  A munkahelyemen sokat használok gumikesztyűt. Az ujjak között viszket, kireped. A Lady Brill krémmel naponta többször bekenem és nyoma sincs a repedéseknek.
  Varga Éva, Sopron

  2013 áprilisában férjemnél nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak. 80, 47 és 53 mm-eseket, 33 mm átmérőjűt. Mint derült égből a villámcsapás, úgy ért a hír bennünket. Pár nap múlva egy közös ismerősünknél találkoztam Gy.-né Marikával, aki a Herba Brill termékeket ajánlotta nekem. Természetesen elfogadtam a tanácsát, mert aki ilyen helyzetbe kerül, azt gondolom, hogy minden lehetőséget megragad, próbálja a legjobbat megtalálni számára. Elkezdte párom szedni a Herba Brill Kurkumát napi 9 szemet, Kombucha Brillt és napi 3 liter tiszta "D" vizet ivott. Három hónap telt el várakozással, semmilyen gyógyszert, kezelést nem kapott. Június végén PET CT-re kellett mennünk, az eredmény meglepő volt. A 80 mm-es daganatból 60 mm lett, az átmérője 15mm-rel lett kisebb. Júliusban elkezdődött a kemo. Még elkezdte szedni a Lady Brill céklás tablettát, napi 9 db-ot. A kezeléseket mindenféle mellékhatás nélkül bírta. (6 kemo) A vérképe végig jó volt. A kezelés után másnap maga vezette kocsival jött haza. Október 2-án a CT eredménye jó lett. A daganatok ELTŰNTEK! Novemberben szeretne újra munkába állni. Az orvos szerint még egy vérkép-eredmény teszi függővé. Köszönöm Gyökérné Marikának az infókat, és Endrődiéknek, hogy ilyen csodálatos dolgokat alkottak. Sz. Tímea Pápa
  Ui.: Timi férje november 25-én munkába állt. Gratulálunk, köszönjük a bizalmat, hogy maradéktalanul elfogadta ajánlásainkat, és megosztotta velünk tapasztalatait. Név és telefon nálam elérhető. (E. J.)

  Kedves Edit és József!
  Biztos tapasztaltátok, hogy a fogfájás vagy ebből adódó probléma, általában hétvégén és éjjel jelentkezik. Péntek késő este éreztem, hogy bal felső foggyökérnél probléma van. Elkezdett feszülni az arcom. Azonnal hármasával elkezdtem szedni a Kurkumát, tömény Kombuchával öblögettem, az ilyenkor szokásos jegelés mellett. Szombaton, természetesen nem találtam orvost, így folytattam folyamatosan a saját kis magán kezelésem!! Vasárnap estére húzódott le a puffadás az arcomról... még érezhetően nincs rendben, de a gyulladás gyengült. Máris tudom, hogy elkerültem az ilyen esetekben használatos antibiotikum kúrát... Nincs kétségem a természetes kúrákban, de a hatás gyorsasága lenyűgöző.
  Üdvözlettel, Andrea

  A tiszta �D� víz, a Kombucha Brill, a Kurkuma Brill és a Lazacolaj segítségével normalizálódott az emésztésem, csökkent a vérnyomásom és a koleszterinszintem. Az ízületi problémáimon, gerincfájdalmaimon is sokat javított. Nagyon örülök, hogy a jó-sorsom összehozott a Herba Brill baráti társasággal. Az itt eltöltött idő, a sok-sok információ egész más emberré tett pozitív értelemben. Köszönet ezért.
  Rábainé Judit

  KEDVES ENDRŐDI CSALÁD!
  Nagybetűvel írom a neveteket, mert az én szívemben is nagybetűvel vagytok, bár bevallom, legtöbbször csak akkor beszélünk, ha baj van. ÉS megint jó, hogy rátok hallgattam. 12 éves kisfiamnak herecsavarodása, heregyulladása volt. Tudjátok, rögtön kés alá akarták irányítani "legszebb és legfontosabb férfias szervét".
  Megbeszélésünk után szedte a kurkumát, persze azért körömvirág teát és flavót is adtam neki. Egy hererákkal megküzdött ultrahangos orvos vizsgálta (becsületére legyen mondva nem javasolta elsőre sem a rögtöni műtétet), a fiamat a gyereksebész előtt. Tudatom, hogy MEGGYÓGYULTUNK. Persze tudom a 3 hónapos kúra fontosságát, megmentjük a golyókat. Én erről az egészről eddig semmit sem hallottam, pedig már felneveltem egy fiút. Mondjátok el a többieknek is, hogy erről igenis beszélni kell. (Rossz szerszámmal nem lehet dolgozni.) Megmondom őszintén, hogy azóta minden ismerősnek elmesélem, hogy mennyire kell figyelni a felnövekvő férfi nemzedékre. Azt mondták az orvosok rengeteg a steril fiatal. Azonnal figyelni kell a jelentkező fájdalmakra, mert egy-két nap alatt megvan a baj.
  Szóval röviden leírva köszönöm a hosszú évek alatt nyújtott segítségeteket.
  További sok sikert!
  Cz. Katalin

  Mellső hüvelyfali hólyagsérvet diagnosztizáltak nálam, kisebb őszibarack nagyságban. Most fogyasztom a D-vizet, Kurkumát, Lazacolajat, Napteát. Mindezek kb. egy hónap alatt összezsugorították dió nagyságúra.
  Magas vérnyomásom van több évtizede, hála a Herba Brillnek, már nem kell minden nap bevennem a vérnyomáscsökkentőt. Koleszterin csökkentőt sem szedek már.
  Köszönet érte: Molnár Judit

  Sógornőmnek köszvénye volt, és annyira gyenge lett, hogy nem tudott felkelni sem. Spirulinát, Kombuchát, Kurkumát és Lady Brill céklás étrend-kiegészítőt szedett, és most már annyira jól érzi magát, hogy a konyhai munkáját is el tudja végezni.
  Nekem idegi problémáim voltak családi okok miatt, nagyon depressziós voltam. Rendszeresen fogyasztom a Kurkumát és a Kombuchát, most már kisebb adagokban szedem, de sokkal jobb a közérzetem, nem vagyok rosszul.
  Ruff Béláné, Pápa

  Éjszaka rosszul éreztem magamat, fájt a gyomrom, hánytam. Reggel elmentem dolgozni, de délutánra megint nagyon rosszul éreztem magamat. Lázam 38,8 C lett. Kb. 15 szem Kurkuma Brillt fogyasztottam aznap, másnap reggelre teljesen jól éreztem magamat, úgy tudtam dolgozni, mint régen.
  Hipságné Irénke

  Hasi műtétem után egy nagy hasi sérv alakult ki.
  Ezt egy újabb műtét követte, amikor is beültettek egy hálót. Sajnos a háló összezsugorodott és kikezdte a zsírszövetet, ami 3 hónapig váladékozott. Végül egy újabb műtéttel el kellett távolítani a hálót.
  Ezek után nagyon rossz lett a vérképem. Azaz nagy vérsüllyedés, magas fehérvérsejtszám és vérszegénység.
  Ekkor nagy dózisban kezdtem el szedni naponta a következőket:

  • Kurkuma Brill: 3x2 szem
  • Herba Brill Aloe spray
  • Herba Brill Spirulina-Chlorella: 2x3 szem
  • Lady Brill étrend-kiegészítő: 3x1 szem
  • Kombucha Brill: 3-4 kanál
  • Flavo Brill: 3-4 x 6fújás

  • A műtét utáni második napon már a kórházban folytattam a kúrát.
   A vérképem nagyon jó lett! Most fenntartó adagot használok.
   Nagyon elégedett vagyok a termékekkel.
   Köszönöm Soósné Marika segítségét!
   P. Dné
   Soósné Marika gyűjtése

  51 éves férfi ismerősöm vastagbelén polipok voltak. Egy részét megműtötték, a nagyobbakra újabb műtét várt. Elkezdett nagy mennyiségben Kurkuma Brill-t és Kombucha Brill-t fogyasztani. Mire az újabb műtétre került sor, teljesen eltűntek a polipok, csak a korábbi műtét hegesedései maradtak meg. Nagyon örül az eredményeknek!
  H. Erzsébet

  Ismerőse melléből daganatot távolítottak el. Egy idő után kiújult. Elkezdte inni a D vizet, Kombucha Brillt, Kurkuma Brill-t és Lady Brill-t fogyasztott. Tünetmentessé vált. Minden lelete rendben van.
  H. Erzsébet

  Vasárnapra annyira fájt a jobb mellem, hogy nagyon megijedtem. Ilyen érzésem akkor volt mikor a gyermekemet szoptattam. Az alapjáraton szedett napi 2 szem Kurkumámat felemeltem 3x3 szemre, de ezt is kevésnek véltem, ezért már egy hete 3x4 szemet szedek, s annyi tisztavizet iszok, amennyit bírok. Körülnéztem még itthon lévő termékeim között, s bármennyire fájdalmas volt a hozzáérés a mellemhez, megbeszéltem magammal, hogy be kell kennem Lady Brill Krémmel. S ekkor súgott nekem valaki, hogy mielőtt bekenem, fújjam be Aloe spray-vel. Ekkor történt a leírhatatlan csoda. Ahogy befújtam éreztem, hogy húzza ki belőle a fájdalmat, s mire elkezdtem bekenni már "elviselhetőbb" volt. Alkalmaztam még éjszakára vizesborogatást is. A fájdalom észlelhetően csökkent napról napra, most egy csomót érzek, de bízom benne már nem sokáig.
  A termékekből napi szinten fogyasztom még a Kombuchát, Flavo Brillt, Zöldkagylót.
  Vargáné Éva Sopron

  Tavaly nyáron arra ébredtem egyik reggel, hogy nem bírok felkelni, mert annyira fáj a hátam. Gyorsan megemeltem a Kurkuma adagomat, reggel 8 db, délben 4 db, délután 6 db és 6 órakor bemutató volt nálunk, de senki sem vette észre, hogy nekem bármi bajom is lenne.
  Nagyné Kiss Judit

  Minket elkerült az influenzajárvány, de sokan megfáztunk. Volt nátha, köhögés, mandula- és torokfájás. De csak egy napig! A Flavo Brill óriási sikert aratott. Én a Kurkuma Brill adagot is megemeltem, másnapra szinte teljesen rendbejöttem.
  Endrődi József, Nagycenk

  Kiújult a lábán az orbánc, ami 40 fokos lázzal járt. Megemelte a Kurkuma mennyiségét, kb. 12 db-ot szed naponta. Kombuchát, és napi 4 Lazacolaj kapszulát fogyaszt. Láza 2-3 nap alatt elmúlt, egyelőre úgy néz ki, hogy megúszta a kórházat. A lábszárfekélyei nagyon lassan, de folyamatosan húzódnak vissza. Érdekes, hogy napi 2-3 liter D víz fogyasztás mellett elhagyta a vízhajtót, most viszont néhány szemre szüksége volt. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert nem lehetünk elvakultak. Ha nincs más mód, be kell venni a gyógyszert. Csak nem mindegy, hogy 20 évig szedjük, vagy csak néha-néha.
  H. Attila

  B. Kálmán mesélte, hogy megviselte valami fertőzés. Nátha, arcüregi fájdalom, nagyon rosszul volt. Flavo Brill, Kombucha, Kurkuma fogyasztásra végül is megoldódtak a problémái. Külön kérte, hogy a Lady Brill krémet írjam le: az orra nyálkahártyáját kente, és nagyon sokat segített.

  Ismerősömnél kimutatták a Papilloma vírus jelenlétét. Néhány hónapig szedte a Kurkumát. A következő vizsgálatnál kiderült, hogy eltűnt a vírus a szervezetéből.
  B. Mária

  Kőszeget elöntötte az ár. Több órát töltöttem térdig a hideg, sáros vízben. Minden esélyem megvolt, hogy megfázzak. Megelőzésre nagy adag Kurkumát ettem és sem én, sem a feleségem nem fázott meg.
  Czethofer József

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.