Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Herba Brill Dominusról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  


  Tisztelt Herba Brill!

  Már hónapok óta használom az Önök termékeit nagy megelégedéssel, de legújabb tapasztalatom arra késztetett, hogy megosszam Önökkel. A Herba Brill DOMINUS termékükről szeretnék tapasztalatot közölni. Amikor elkezdtem fogyasztani, az első tapasztalatom az volt, hogy elmúltak éjszakai gyakori vizelési ingereim. Néhány nap után megtapasztaltam, hogy 60 év felett is lehet szép az élet, szerető párommal intim együttlétünk szebbé tette napjainkat. Egy hete elfogyott a kapszulám. Az együttlétek megvoltak. Majd megérkezett a megrendelésem, és újra elkezdtem szedni. Ez az, ami tapasztalatom megírására ösztönzött: Dominus nélkül és Dominus kapszulával ég és föld a különbség! Sokkal nagyobb örömöt jelent nekem és páromnak is az együttlét, ha fogyasztom a kapszulát. Miközben hallom, hogy fiatal férfiak gondokkal küszködnek, el sem tudják képzelni férfiúi büszkeségemet és az elismerést párom szemében, amit meggyőződésem, hogy a csodabogyónak köszönhetek! Köszönet érte! Még egy megjegyzés: interneten találtam meg Önöket és itt is rendelek. A diszkrét elnevezés, csomagolás külön köszönetet érdemel. A gyors ügyintézésről, pontos szállításról nem is beszélve. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Önöket.

  További jó munkát és sikereket kívánok: egy Herba Brill felhasználó.

  Ismerősöm gyakori éjszakai vizelési inger miatt kezdte szedni a HB DOMINUS-t. Pár nap alatt megszűnt a problémája.
  M.

  Üdvözlök minden kedves Herba Brill Fogyasztót!
  58 éves nő vagyok. 33 évesen méhdaganatot diagnosztizáltak, amely a méh eltávolítását eredményezte. Ennek következményeképpen szép lassan felborult a hormonháztartásom. Tíz éve kiderült, hogy a szervezetem nem termel elég ösztrogén hormont. Ezek után sorra jelentkeztek az egészségi problémák. Többek között a nők számára "gyilkos kór"-ként aposztrofált hüvelyi szárazság. Tudom, erről a nők nem szívesen beszélnek, de attól ez még igenis létező dolog. Egy pár hónapja ültem le a székre, és egy iszonyatos fájdalmat éreztem. Kiderült, hogy szétrepedt a bőröm a szeméremtesten. Mintha szikével vágtak volna bele. Mostanra betelt a pohár, elkezdtem keresgélni a neten, hátha találok valamilyen természetes alapanyagokból álló terméket, ami segíthet rajtam. Hála Istennek rátaláltam a Herba Brill termékekre. Elkezdtem szedni a HB Dominust, napi 2x2 szemet, 10-12 nap után a problémám teljesen megoldódott, amit el sem tudok hinni még egyelőre. Nagyon boldog vagyok, de nálam csak a párom boldogabb, hiszen az intim együttlét mind a kettőnknek örömet okoz. Igen még ebben a korban is.
  Még egy dologról szeretnék említést tenni. A 32 éves lányomnak nagyon komoly ízületi problémái voltak. Az ujjait nem tudta egyáltalán behajlítani, ebből adódóan nem tudott megfogni szinte semmit sem. Szedetem vele a Kurkumát, 3x2 szemet, és két hét után már be tudta hajlítani az ujjait, most öt hét elteltével már rendesen tud fogni, és úgy néz ki, hogy tünetmentessé vált. Ettől függetlenül még szed napi 2x2 szemet, és így fokozatosan csökkentve, lemegyünk napi két szemre, amit szeretnék vele folyamatosan betartatni.
  Még egy dolgot említenék. Én sajnos perifériás keringési rendellenességben szenvedek. Ez abban nyilvánul meg, hogy az alsó lábszáraimon egy nagyon csúnya sötét elszíneződés jelentkezett, ami a korom előrehaladtával egyre csúnyább. Amióta szedem a HB Dominust, és vele párhuzamosan 2x2 HB Kurkumát, valamint a Kombucha Brillt, az elszíneződés kezd felszívódni. Nem tudom, melyik eredményezi ezt a hatást, de már vannak olyan részek a beteg felületen, ahol a rendes bőrszín látszik.
  Köszönöm a lehetőséget, hogy közzé tehettem a tapasztalataimat.
  Mária

  Gyakori vizelési ingerre, a prosztatára kellett szednem egy másfajta terméket. A Herba Brill DOMINUS kapszulával ezt napi egy szemmel kiváltottam, és még olcsóbb is a DOMINUS. Problémáim teljesen megszűntek.
  István, Pápa

  Kíváncsiságból elkezdtem fogyasztani a HB DOMINUS kapszulát. Legnagyobb meglepetésemre néhány nap alatt megszűnt a vizeletcsepegési problémám.
  60 év feletti hölgy

  A Herba Brill DOMINUS az utolsó percben érkezett házasságom megmentésére. Súlyos betegségen estem át viszonylag fiatalon. Kemó, sugár, minden volt. Szeretem a férjem, mégis, valahogy a mérgek az alhasamat kezdték ki több mint egy év után, fájdalmas volt minden együttlét. Férjem elkezdte szedni a DOMINUS-t. Meg is lett a hatása. Hirtelen ötlettől vezérelve én is elkezdtem szedni, napi 3 szemet. És láss csodát, alig két nap után teljesen, úgy értsd, maradéktalanul megszűnt a fájdalmat okozó hüvelyszárazságom. Ezzel minden fájdalmam és problémám is.
  Tapasztalatomat név nélkül közzétételre engedélyeztem. A programvezetőn keresztül, egyeztetéssel, akár személyesen is elérhető vagyok.
  (Név és elérhetőség a programvezetőnél)

  Húsz év házasság és 50 év felett van úgy, hogy csökken a vágy. Egy kedves ismerősöm így fogalmazott: ha a Teremtő meghagyta a vágyat, miért vette el a tehetséget? Vagy, ha elvette a tehetséget, miért hagyta meg a vágyat? Agyonhajszolt életet élek. Szkeptikusan fogadtam a Herba Brill DOMINUS-t. Feleségem unszolására és a prosztata védelmére mégis elkezdtem fogyasztani, napi 3 szemet. Egy hét után szünetet kellett tartanom, a többit a képzeletedre bízom.
  (Név és elérhetőség a programvezetőnél)

  Elhallgatott téma és milliárdos üzlet a potencianövelés. Álszerénységből, büszkeségből mindannyian tudjuk, hogy ilyen gondja senkinek nincs. Csak van. A beismerés lehetetlen. Azt hiszem, nincs a világon olyan férfi, aki elismerné, hogy van hol, van kivel, de nincs tudor! Én aktív, rendszeres házaséletet éltem. Nekem személy szerint azt hittem nincs szükségem rá. Amíg ki nem próbáltam. Ha nem velem történik, el sem hiszem, hogy ekkora energiákat, tehetséget, minőségi szeretkezést tud adni valami. Valahogy megváltoztak a dolgok. Sok munkám mellett fiatalosan, újra beleszerettem a szerelembe.
  (Tapasztalat írónk hozzájárul a közzétételhez, de nem vállalta a nyilvánosságot)

  Prosztata problémák megelőzésére próbáltam ki a DOMINUS-t. A "mellékhatás" bámulatos!
  (Tapasztalat írónk hozzájárul a közzétételhez, de nem vállalta a nyilvánosságot)

  37/2004. (IV. 26.) ESzCsM. rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.

  .