Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Alen

  A teljes értékű táplálék

  Alen, az ételek csodája, mely az érintetlen ősi táplálékok tudásával tölti fel a testet.

  Alen, a csodaétel
  A test lúgosításának nagymestere

  Mottó: “Több, mint száz évig élhetnénk egészségesen és életerősen, ha helyesen étkeznénk!”


  Prof. Dr. Theodor Binder:

  Albert Schweitzer barátom arra kért, hogy Lambarene-ben lévő kórházának irányítását vegyem át tőle. Fiatal orvosként szoros barátságban voltam vele és egy ideje már ott is éltem, számomra azonban más feladat volt megírva. 50 éven át dolgoztam az amerikai dzsungelben és az indiánoknak segítettem. Az évek során sok törzsben éltem, akiknek a nyelvét megtanultam és némelyiknek segítettem azt írásba önteni. Két saját kórházat építettem fel és vezettem, melyeket Albert Schweitzer barátomnak szenteltem. Ma is működik még az “Amazonico Albert Schweitzer” nevű kórházam az Amazonas egyik forrásfolyója, a Rio Ucayali mentén Peruban és járóbeteg ambulanciánk Paraguay-ban, ahol az indián betegeket és a szegényeket ingyenes orvosi ellátásban részesítjük és élelmiszerrel látjuk el. Mint trópusi orvos és természetgyógyász, minden lehetséges betegséget kezeltem már a dzsungelben és a klinikáimon is. Az Amazonas mentén és Paraguay-ban is olyan embereket is tanulmányoztam, akiknek semmi kapcsolatuk nincs a civilizációval. Tapasztalataim alapján azt a jelentős felfedezést tettem, hogy minden valószínűség szerint a betegségek 80%-a direkt vagy indirekt módon sejtrendszerünk hiányos ellátottságára vezethető vissza. Legszembetűnőbb módon ezt ma az ún. civilizált embereknél lehet megfigyelni. Iparilag előállított ételeink nyilvánvalóan nem tartalmaznak már elegendő értékes sejtépítő anyagot és biológiailag aktív komplex molekulát sem. Másfelől étkezési szokásaink negatív irányban drasztikusan megváltoztak. Annál nagyobb szerencse volt számomra és betegeim számára a találkozás Dr. Oscar Vargas-Machuca-val, az azóta barátommá vált táplálkozástudóssal és az ő korszakalkotó táplálék-kiegészítőjével, az ALEN-nel. Ez a felfedezés véleményem szerint sok életet megmentett, számos betegség kialakulását akadályozta meg, illetve enyhítette a már meglévő tüneteit. A szer egy új termékgenerációt alapoz meg, hiszen ez az első “ökológiai szuperétek”, egy kitűnő minőségű mikro-étel, melyet ő úgy nevez: remény az életre.

  Az ALEN mikrofinomságú szuperétek, mely tisztán vegyszermentesen termesztett magas beltartalmi értékű növények, ritka gabonafajták, vörös és barna tengeri algák kivonatát kínálja. Genetikailag nagy értékű, ritka, ősi pázsitfűféléket tartalmaz, melyek ma már csak az Andok legjobb minőségű vulkáni talaján nőnek.
  Magam nagy sikerrel használom nap, mint nap: 84 évesen teljes munkaidőben dolgozom, aktívan tevékenykedem az indiánok és a trópusi erdők védelmének ügyében. Tehát ha önmagának és másoknak valóban jót szeretne, mozogjon sokat, gondolkodjon pozitívan és fogyasszon napi 30g ALEN-t!
  Dr. Theodor Binder

  Tegyük fel, hogy naponta 46 mikrogramm szelént kell elfogyasztanunk. Hogy csupán ennek az egy anyagnak a stabil ellátását elérjük, naponta a következőket kellene ennünk:

   3 tojást, 75 dkg húst és 23 kg gabonaterméket!
  Ez a példa, még ha nevetséges is, szemléletesen jelzi, milyen szegények ételeink a létfontosságú elemi alkotórészekben. Nemzetközi tapasztalatok az ALEN hatásáról
  Miután hazai tapasztalatokkal csak szerény mennyiségben rendelkezünk, összegyűjtöttünk az ALEN-nel foglalkozó nemzetközi internet oldalakról néhány esetet:
  • A haj erősebb és szebb lett, nem hullott. A fejbőr egészségessé vált. A köröm gyorsabban nőtt és megszűnt a berepedezés.
  • A bőr feszesebb lett, a ráncosodás kisimult. Pikkelysömör és más bőrbetegség jelentősen javult.
  • Sebek gyorsabban gyógyultak és heg alig maradt.
  • Ellenállóképesség megerősödött.
  • A fogak kevésbé szuvasodtak, gyerekeknél is.
  • Ízületi gyulladáson, csontritkuláson segített. Megszűntek a fájdalmak.
  • Gyomorfekély tünetei megszűntek, volt teljes gyógyult is. Vastagbélgyulladás elmúlt.
  • Potenciazavar látványosan javult, terméketlenség megszűnt (ahol nem volt anatómiai eltérés).
  • Fáradtság, egykedvűség, idegrendszeri zavar, mozgás- és koordinációs zavar megszűnt vagy enyhült. Parkinson kóros beteg látványosan javult.
  • Alvászavar megszűnt. Migrénes fejfájás elmaradt.
  • Túlsúly és kóros soványság egyaránt javuló irányban kezdett változni.
  • Cukorbetegek látványosan javultak.
  • A látás élessége javult.
  • ...és így tovább...

  Az ALEN fogyasztása

   Naponta egy evőkanállal reggel és eggyel délután vagy este. Ez kb. napi 30 gramm. Ügyeljünk arra, hogy ne álljon a levegőn, elkészítés után azonnal fogyasszuk el! A doboz felbontását követő fél éven belül fogyasszuk el.

   (A tesztelés során napi 15g-ot fogyasztottunk, bámulatos a hatása - szerintünk, ha nincs nagyobb baj, ez a mennyiség elegendő. Ismerősünk tréfásan megkérdezte: mit teszünk, hogy egy hónap alatt megfiatalodtunk? A fogyasztás módjáról feltétlenül tájékozódjon tanácsadójánál!)

   1.000 g Ára: .........................36.160,-Ft. Brutto

  
  
  

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2020 Zirkonia Bt