Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Lady Brill étrend-kiegészítő

  Nők számára készített cékla étrend-kiegészítő,
  nem csak nőknek

  
  Egy egyszerű növény, mely egyszerűen csak teszi a
  dolgát. Táplálja az embert.
  

  A nagyüzemi, mennyiségközpontú mezőgazdasági termelés súlyos következménye lett napjainkban, hogy táplálékunkban lecsökkent az ásványianyag- és vitamintartalom. Másrészt megjelentek a növényekben a műtrágya- és permetszer-maradványok, állatainkban pedig a gyógyszer- és hormonmaradványok. Egy felmérés szerint, melyet Magyarországon végeztek, 1960 és 1990 között a búza ásványianyag-tartalma 90%-kal csökkent. Ugyanez figyelhető meg a zöldségfélékben, sőt a gyümölcsökben is. Ezt a jelenséget akkor érezzük, ha összehasonlítjuk a nagyüzemben termesztett paradicsom vagy eper ízanyagát a 20-30 évvel ezelőtti emlékeinkkel - már akinek van ilyen emléke. Vagy ha egy apró vadon termett erdei szamóca aroma- és ízvilágát hasonlítjuk a hipermarket polcán virító óriásgyümölcsök silány, már-már alig felismerhető ízéhez. Sajnos ez a jelenség akkor is tény, ha nem vesszük tudomásul. Létünk, folyamatos és állandó megújulásunk viszont állandó hiányokkal küzd. Sokkal nagyobb mennyiséget kell elfogyasztanunk az ételekből, hogy összegyűjtögesse szervezetünk a vér és a csontok megújulásához szükséges alapanyagot. A többi nyilván felesleges lesz, és egyenes úton vezet az elhízáshoz. A hiányzó ásványianyagok és vitaminok pótlását szolgálják a természetes, növényi étrendkiegészítők. Ne feledjük, hogy szervetlen anyagot csak az asszimiláló növény képes hasznosítani. Az ember élete a növények által hasznosított anyagok beépítésére képes! Tehát nyugodtan nyalogathatunk egy vasszeget, vagy szopogathatjuk a Bükk hegység mészkődarabkáit, legfeljebb csak lerakódásokat hozunk létre ereinkben, ízületeinkben, vagy vesekövet is kaphatunk. Érdekes, hogy ezeket általános iskolában mindannyian megtanultuk, majd bőszen elfelejtjük.

  A Lady*Brill étrendkiegészítő elsősorban nőknek ajánlott, napi 2x2, 2x3 tabletta mennyiségben.

  A cékla kiváló kálium-, kalcium-, vas-, szilícium- és magnéziumforrás, de tartalmaz rezet, cinket, mangánt, ként, jódot, kobaltot, krómot, nikkelt, B1-, B2-, B6- és C-vitamint, folsavat, niacint és biotint is. Ezek a vitaminok és mikroelemek nélkülözhetetlen ásványi anyagok a haj, a körmök és az idegrendszer számára.

   Segít a vérképzésben, jó eséllyel javít menstruációs és változókori panaszokon.

   Terhes anyák is fogyaszthatják.

   120 db ............................3.690,- Ft

   .

  Forrás: www.nepgyogyaszat.hu, Agrártudományi Egyetem kutatásai (Gödöllő)

  
  
  

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra

  © 2008-2020 Zirkonia Bt.