Herba Brill

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Herba Brill Dominus

  DOMINUS - az ÚR
  A harmonikus együttélésért
  Mottó: "Ha a Teremtő úgy akarja, a kapanyél is elsül..."

  
  

  Zöldzab, zeller, zöldárpa, csalán, csipkebogyó, ginseng alapú étrend-kiegészítő kapszula cinkkel, C- és E-vitaminnal.

  
  

  A DOMINUS kapszula összetevőiben a legfontosabb, hogy a természetes, ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagok egyike sem okozhat kárt rendszeres fogyasztás során sem. A népgyógyászat ősidők óta alkalmazza itthon, sőt ősi egyiptomi és görög hagyományok is őrzik a DOMINUS gyógynövény összetevőinek jótékony hatását.

  
  

  A HERBA BRILL DOMINUS kapszula azzal a céllal keletkezett, hogy segítse a családok, párok életében a harmónia, a szeretet kiteljesedését. A napi hajsza a túlélésért, a környezetszennyezés, a stressz, a holt táplálék okozta egészségi károk potencia- és libidócsökkenést eredményezhetnek, ha az ember lelke nincs felkészülve ezekre a hatásokra. Bár hivatalos statisztikát nem találtam, évről évre több ismerősömnél jelenik meg a nemzőképtelenség, a potenciazavar, a prosztata megbetegedése, vagy hölgyeknél a fogamzás elmaradása, az együttlét igényének hiánya.

  Saját tapasztalatom, hogy évről évre növekszik a meddő családok száma. A problémákat senki nem oldja meg helyettünk, de a Herba Brill Dominus a támogatást igénylők számára segítséget nyújthat a természetnek, a mindent túlélő növényeknek köszönhetően.

  A Herba Brill Dominus célja, hogy elősegítse - többek között - az alhasi keringést. Régi orvosi tapasztalat, hogy ahol jó a keringés, ott jön a gyógyulás. A jó keringés nem csak a prosztata egészséges működését segíti, a pangásokat is megszünteti. Talán még az ivarsejt-termelés is fokozódik. Ha így van, fokozódik a vágy, és ez kellemes életjelenségek sorát indíthatja el a fogantatástól a kibékülésig, az elhidegült kapcsolat felizzásától a párkeresés sikerességéig.

  A Herba Brill Dominus nem csak férfiaknak, hanem nőknek is adhat támogatást. Bizalmas beszélgetések során jutott tudomásomra, hogy sok nő, édesanya életét keseríti meg a hüvelyszárazság. Reményeink szerint ezen a problémán is segíthet.

  A Herba Brill Dominus - mint az összes többi HERBA BRILL termék - soha nem kerül reklámozásra. Létjogosultságát, életképességét a tapasztalatok fogják eldönteni.

   

     120 kapszula      Ár: 7.135,- Ft bruttó

  ..7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2020 Zirkonia Bt

  .