Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok az Herba Brill Limiterről:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Egy Zalaegerszeg mellett élő hölgy ismerősömnek több nagy szemölcs nőtt a kezén, az ujjain. Napi 2x2 kapszula Herba Brill Limitert fogyasztott, és az első doboz elfogyasztása után  nagy örömére  már kezdtek eltűnni a szemölcsök. A második doboz elfogyasztása után teljesen eltűntek a szemölcsök a kezéről. Megfigyelte, hogy mellesleg nem alakult ki a sarkán a szokásos bőrkeményedés. Ismerősének ajánlotta a Limitert, akinek a hátán voltak szemölcsök. Itt is működött, eltűntek a szemölcsök.
  Felnőttek mellett fiatalok uszodai fertőzéses szemölcseire is vannak jó tapasztalataim.
  Gyűjtötte: B. M.

  Ismerősöm négy hónapja szedi a HB. LIMITERT, nagyon jó tapasztalatokkal. Az eredményen felbuzdulva elment az állatorvoshoz, hogy a kutyájának kér féregűzőt, nehogy a kutyája visszafertőzze őt. A két szem tabletta 2.300Ft lett volna, de úgy döntött, inkább LIMITERT ad be helyette. Ha őt féregtelenítette, miért ne lenne jó a kutyusnak is. Egy hétig reggel kettőt, este 3 kapszulát adott, mire megjött az eredmény. Most még tart a kúra, időnként van pár féreg a székletében. Az eredményen felbuzdulva több ismerősöm is HB Limiterrel féregteleníti házi kedvencét  legyen az kutya vagy cica.
  C. H. Ilona

  Évek óta küzdök egy olyan problémával, hogy ha mély lélegzetet akartam venni, köhögésben törtem ki. A Herba Brill LIMITER-t kezdtem el szedni, reggelente 4 szemet. Két hét után teljesen megszűnt ez a problémám. Ma már szabadon lélegezhetek, mélyet sóhajthatok és nem jön a köhögési inger.
  Köszönöm! M. J.

  Sok problémámon segítettek a Herba Brill termékek. Fogyasztottam és fogyasztom a Kombucha Brill-t, Kurkuma Brill-t, Flavo Brill-t, hogy csak néhányat említsek. Sokat javult az emésztésem, de a rendszeres, normális napi ürítés nem mindig volt meg. Ezen segített a Herba Brill LIMITER. Egy hét után minden rendben lett.
  T. E.

  Minden Herba Brill terméket rendszeresen használok. 50 felett semmilyen egészségi gondom nincs, bírom a munkát, jól érzem magam a bőrömben. Emésztésem is rendben volt, kisebb-nagyobb napi ürítési gondokkal. A LIMITER fogyasztása - napi 4 szem ébredés után - mégis, csodát tett: nem kell megvárnom a reggeli kávé hatását, egyáltalán nem kell várnom. Mikor eljön az idő, menni kell és kész. Az ürítés könnyű és természetes. Sőt, naponta 2-3-szor is előfordul, hogy a korábban gyötrődést okozó "dolog" észrevétlenül távozik. Mondhatnám olyan, mint a Herba Brill egyik jelmondata: "az egészség természetes".
  E-né L. E.

  Férfiasan elismerem, hogy a Herba Brill LIMITER fogyasztása kezdetekben háborút indított el a belsőmben. Minden terméket rendszeresen fogyasztok. Ha bármilyen rendellenességet észlelek, pl. megfáztam, többszörösére emelem az adagokat. Ennek ellenére a LIMITER fogyasztás kezdetén kb. egy hétig olyan morajlás volt a belsőmben, hogy azt hittem, tengeri hajóúton vagyok. Én 3 szem LIMITERT fogyasztok azóta is rendszeresen. Érdekes megfigyelésekre tettem szert. A napi ürítés olyan, mint a természetes népeknél. Evés után néhány órával eltávozik, aminek el kell távoznia. Szabályozható, nincs "azonnal mennem kell" hatás.
  Tudom, hogy olyan dolgokról beszélünk, amit úri társaságban elő sem szabad hozni, de akinek ezzel gondja van, annak ekörül forog a világ. Könnyű és természetes az ürítés. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, akinek aranyere van, szinte biztos vagyok benne, hogy spontán gyógyul, ha nincs erőlködés. Különösen, ha egy kis Lady Brill Krémmel besegít. Hogy van-e parazita, vagy nincs a beleinkben, az ereinkben, vagy a vérünkben, azt nem tudom. Gyerekkoromban még vizsgálták állítólag, legalábbis székletmintát kellet vinni a suliba. Lehet, hogy ma is vannak parazitáink? Azt hiszem nekem már nincsenek! (vagy legalábbis limitálva!) Sokan kérdezték, meddig érdemes szedni, vagy ha egyszer kiirtottuk, akkor kész? Nemrég láttam egy riportot, hogy naponta kapjuk a fertőzést. Hogy van-e ilyen, szerintem meg kell kérdezni önmagunkat: jól vagyok? Akkor semmi gond.
  E. J.

  Kisfiam megállt a fejlődésben, növekedésben. Külföldön élünk, minden lehetséges vizsgálatot és kezelést megvalósítottunk. Semmilyen változás nem történt. Alig evett, gyenge volt, étvágytalan, bármit megtettünk volna érte. Testvéremnél volt nyaralni, aki néhány Herba Brill terméket etetett a kisfiammal. Véletlenül vették észre, hogy szemmel látható, elhalt paraziták kezdtek távozni a beleiből. Akkor még nem volt LIMITER, de a célirányos orvosi kezelés végül kiűzte az emésztéséből a parazitákat. Kisfiam hónapokon belül utolérte magát a fejlődésben. Ezúton is köszönöm testvéremnek és a Herba Brillnek, hogy minden eredménytelen vizsgálat ellenére, teljesen "véletlenül" kiderült az ok.
  (Név és elérhetőség a programvezetőnél)

  Egy soproni ismerősömnek a férje nagy Herba Brill termék fogyasztó, de a székrekedését igazából egyik termék sem oldotta meg. Mióta szedi a Herba Brill Limitert, ez a problémája is megoldódott.
  Nagyé Kiss Judit

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt

  .