Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Lady Brill Samponról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  A Herba Brill Sampont nemcsak a hajnak tesz jót, tusfürdőként is kiváló. Sőt hajmosás után Aloe-val befújom-bedörzsölöm a hajamat, ami jó tartást ad neki, és lassabban is kezd el zsírosodni.
  Nagyné Kiss Judit

  A Herba Brill Sampont használva hajmosás után nincs szükségem hajbalzsamra, anélkül is könnyen tudok frizurát fésülni magamnak. Tusfürdőként is használom, nem szárítja a bőrömet és nem viszket fürdés után, mint korábban. Utazáskor kényelmes, mert csak a sampont viszem magammal. Kézmosáshoz is kiváló.
  Nagyné Kiss Judit

  A Herba Brill Sampont használja már hónapok óta, azt tapasztalata, hogy gyorsabban nő a haja.
  Kránicz Mónika, Zalaegerszeg

  Rendezvényen hallottam, hogy a Lady Brill Sampon nem csak fejbőrre kiváló, hanem kényes bőrűeknek tusfürdőként is szuper. Kipróbáltuk, ma már az egész családom ezt használja tusfürdőként. Gondoltam egy nagyot, és a nagytakarításnál is felavattam: reluxa, ablakkeret, kő, és még számos helyen tisztítószerként kiválóan vizsgázott a Lady Brill Sampon, és évek óta először nem repedt ki a kezem a takarítástól.
  E. L. E.

  Vékony szálú hajam van és hajmosás után mindig kellett valamit rákennem, hogy ne röpüljön ezerfelé.
  Mióta a Herba Brill Sampont használom /már több mint egy éve/, azóta nem kell semmit a hajamra kenni, és mégis frizurát tudok szárítani. Sőt úgy érzem, hogy dúsabb is lett a hajam.
  Nagyné Kiss Judit

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.