Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a KAPOR tablettáról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Fiam cukorbeteg, sajnos inzulin injekció mellett is 20-as cukorszintet mért. A HB Kapor tabletta szedése 6-8 -as értékre vitte le a vércukor szintjét.

  R. B-né

  6-7 körüli vércukor értékem volt éveken keresztül. A HB Kapor tabletta szedése a legutóbbi labor eredményem szerint 5,2-es szintet eredményezett.

  E. J.

  Sok éve vagyok cukorbeteg. A HB Kapor tabletta szedése óta - a gyógyszerek szedése mellett - olyan jó a cukorszintem, hogy - mértékkel - "bűnözni" is tudok. Ismerőseim is jó tapasztalatokkal rendelkeznek, hatosával rendelem. Á. L.né


  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt
  .