Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Lady Brill Krémről:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  

  Ismerősöm az arcára használja a Lady Brill krémet. Néhány napos használattal már halványodtak a májfoltok az arcán.
  H.I.-né

  Futószemölcs volt a hónaljamon, ami zavart a szőrtelenítés során. Lady Brill Krémmel kétszer bekentem, a harmadik alkalommal már nem volt mit bekenni. Szuper!!!
  Molnár Judit

  Unokáim bárányhimlősek lettek, a piros foltjaikat Aloe-val, Krémmel kentük, így a sebek heg nélkül eltűntek.
  Férjem borotválkozás után a Lady Brill Krémet használja, az arcbőre így sokkal szebb lesz.
  Szűr Ferencné

  Darázs bújt a cipőmbe, és nagyot harapott mikor belebújtam. Néhány perc alatt megszűnt a fájdalom, másnap sem viszketett, ahogy egy darázscsípés szokott, és nyomtalanul eltűnt a helye is. Krémet és Aloe-t használtam.
  E. József

  Arcán levő barna foltok szépen eltűntek. Krémet használt rendszeresen.
  E.Edit

  H. Erzsi arcán gyanús folt, dudor jelent meg. A Lady Krém rendszeres használatával nyomtalanul eltűntek.

  Kiválóan alkalmazható rovarcsípés esetén, gyorsan elmúlik a viszketés. Többen beszámolnak a visszeres fájdalmak enyhüléséről.

  Erzsi Tapolcáról: Lady Brill krémmel keni a szemét, és egyre jobban lát. Nem kell szemüveg a TV-hez. Kombucha Brill-t fogyaszt, sokat javult a közérzete, és leadott három kilót.

  Gyerekeknél a fogak kibújását sokkal elviselhetőbbé teszi a Herba Brill Krém, Aloe és Flavo rendszeres használata.
  Szűrné Erzsébet

  A kontaktlencsétől estére fáj és nagyon kiszárad a szemem, de ha a szemzugot vastagon teleteszem Lady Brill Krémmel, gyorsan megszűnik minden kellemetlen érzés.
  Endrődi Eszter

  A nagy hidegben sem tudok sapkát viselni. Megfázott a fejem egyik oldala - fájt a fülem, fogaim, mandulám. Kívül - belül kentem a Lady Brill Krémmel, sőt le is nyeltem, hogy a mandulámat bekenjem. Másnap Aloe spray-t használtam. Két nap alatt megszűnt a fájdalom és a gyulladás.
  Nagyné Kiss Judit

  Ismerősöm csípő protézis műtét után a Lady Brill Krémet használta a műtéti hegre. Néhány hónap után az ellenőrző orvos megkérdezte, hány éves a műtétje, olyan szépen gyógyult a seb.
  Nagyné Kiss Judit

  Szokásommal ellentétben zuhanyzás helyett beültem a kádba. Fürdés után iszonyúan viszketett a bőröm. Véresre tudtam volna vakarni. Legközelebb fürdés után D vízzel leöblítettem a bőrömet, Lady Brill Krémmel kentem, másnap Aloe-t használtam. Megszűnt a viszketés és szépen meggyógyultak a sebek a bőrömön.
  Nagyné Kiss Judit

  Fiam szeme erősen begyulladt, szinte "benőtt". Lady Brill krémmel kente, Aloe spray-el belefújt közvetlenül a nyitott szemébe, és D-vizes borogatást tett rá. Néhány nap alatt teljesen elmúlt a gyulladás.
  B. Kálmán

  B. Marika anyukája eltörte a lábát (80 éves). A kórházban felfekvéses sebe lett. Lady Brill krémmel, Aloe-val kezelte, szépen gyógyul. A műtéti sebe olyan szép, hogy a házhoz járó ápolót meglepte és érdekli, Marika hogy csinálta. A gyulladást elkerülte, emelt mennyiségben evett Kurkuma Brillt (napi 6-8 szem). Iszik Kombucha Brill-t, Flavo Brill-t. És nem fertőződött meg, bár sok beteg volt körülötte a kórházban.
  Marika ma már nem hord szemüveget, Lady Brill krémmel keni a szemét.

  Napi 12 órát dolgozom, neonos megvilágításnál szabok milliméter pontossággal, ami a szememet, sőt az egész testemet és szervezetemet is nagyon igénybe veszi. Ezért örülök, hogy ismerem a Herba Brill termékeket, és ezek fogyasztásával el tudom kerülni a különböző betegségeket.
  A szemhéjamra naponta többször kenem a Lady Brill Krémet.
  Naponta szedem a Spirulinát, reggelente 2 szemet, a Lazacolaj kapszulát, délelőtt is és délután is egyet-egyet, hogy a figyelmem ne hanyatlódjon, Zöldkagylót, 2 szemet, hogy ne fájjanak a lábaim és a gerincem. Kurkuma: napi 4 szem, hogy a szabástól keletkezett szöszöktől ne tüsszögjek, mert amíg még nem ismertük ezt a terméket, naponta ötvenszer is tüsszögtem.
  A tisztított vízből 2 litert szoktam vinni a munkahelyemre, Kombuchát is öntök bele, és egész nap ezt iszom.
  Takács János

  A Lady Brill Krémet naponta kétszer, reggel és este keni a szemébe. Egy hét használat eredménye: az eddig használt szemüvegét a számítógép előtt már egy gyengébbre kell cserélnie.
  Maja, Mór

  Miután megnéztem, milyen dús tartalmat adtak a Lady Brill Krémnek, gondoltam, megpróbáljuk, mit tud!
  Kozmetikai képességei köztudottan kiválóak. Engem az érdekelt, hogy kell-e krémet venni a patikában, ha egészségügyi problémák merülnek fel. Most már tudom, hogy nem kell!
  Erdei munka során mindkét alsó lábszáram tele lett sebekkel. A Lady Brilltől nagyon gyorsan begyógyultak.
  Égésre kenve gyorsan megnyugtatta a bőrt és hamar rendbe tette.
  Kötőhártya gyulladást kaptam - a szemembe kentem. Kicsit csípett, de két nap alatt megszűntek a tünetek
  Aranyérre kenve is hatékonynak bizonyult.
  Lányom pattanásos arcbőrét 3-4 nap alatt rendbe szedte. A pattanások leszáradtak és eltűntek.
  Feleségem nőgyógyászati problémára használta nagy hatékonysággal.
  Nem bízunk mindent a krémre, mellette isszuk a "D" vizet és Kombucházunk. A belső tisztulás elengedhetetlen a külső problémák megszüntetéséhez.
  Meggyőződésem, hogy teljesen kiválthatunk a Lady Brill krémmel minden más gyógynövénykrémet!
  Büttner Kálmán

  Kiderítette, hogy a Lady Brill Krém kiváló, gyors és hatásos aranyérre. Ráadásul nem is csíp!
  Irénke, Ugod

  Mindhárom unokája bárányhimlős lett. Az elsőt még egy korábbról megmaradt krémmel kente, a két kisebbet már a Lady Brill Krémmel. Az eredmény: A Brill hatására minden kiütés gyorsan, nyom nélkül elmúlt. A nagyobbik unoka bőrén jól látható hegek maradtak, most a Brill Krémmel próbálja azokat is eltüntetni.
  T-né Terike, Tát

  Kedves Ili és Józsi!
  Örömmel értesítelek Benneteket, hogy beváltak a csodaszereitek.
  Úgy hogy itt az ideje bocsánatot kérnem a szkeptikusságom miatt.
  Elsőként az unokáimon vettük észre, hogy valami történik. Norbinak már a negyedik D víz ivós napon elmúlt a szorulása, és szinte ezzel egy időben kezdett tisztulni a bőre. Most már csak az arcán az orra mellett "pereg" a bőre, de már itt sem olyan feltűnően piros. Főleg az után lett látványos a javulás, hogy engedte naponta kétszer bekenni a problémás helyeket a Lady Brill Krémmel. Most már mind a két unokám ellenkezés nélkül beveszi az Omega 3 kapszulát is. Ha jól tévedek január 20.-án kezdtük el az egészséges(ebb) életet, (tejet a leveled óta nem iszunk brrrrrr!!!!!!!!!!!) és már most észrevettük Klaudiánál, hogy sokkal rövidebb ideig tanul, ám ennek ellenére jobb jegyeket produkál.
  Az egész család fúj!!! Na, nem rám, hanem a Flavo Brillt. Sokszor úgy érzem, többet is a kelleténél. Elsőként a férjemnél bizonyított kb. 3 hete. Sapka nélkül ment el, és tisztességesen átázott a hótól, mire beért a munkahelyére. Este már lázas volt. Elkezdtük fújni a Flavo-t. Egész éjjel fújta, és Kombuchát is ivott. Mivel a torka is nagyon fájt, bekentem Krémmel a nyakát és tettem rá egy Kombuchás borogatást. A Kurkumát úgy adtam neki, ahogy mondtad. Elég az hozzá, hogy két nap alatt elfogyott. Persze előre látóan adtam az egész családnak megelőzés céljából. Na, hála Istennek és a Herba Brillnek nem kellett 2 nap és a férjemnek kutya baja nem volt. A családom is megúszta eddig az influenzát, és most már biztos vagyok benne, hogy nem is lesz semmi baj. Hiszen az iskolában is rengeteg beteg gyerek van, és még csak nem is köhögnek az enyémek.
  A vőm még puhítás alatt van, de már kezdi beadni a derekát. Amikor azt hiszi, nem látom, nézegeti a termékeket.
  A lányomnak és nekem LÁTVÁNYOS tapasztalatunk van. Kati 7 kg-ot, én majdnem ötöt fogytam. Ilyen eredményünk még soha, egyetlen végigkínlódott fogyókúránk alatt sem volt. Most az Alennel és a Spirulinával egyetlen hónap alatt szó szerint könnyebbre ettük magunkat.
  Úgy, hogy mea-culpa!!!! Tényleg tudnak ezek a termékek!
  10.-én kérem a következő adagot mindenből!
  Sok puszi mindkettőtöknek: Piroska
  2009.március 01.

  ..37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.