Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Fõoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetõségek
 • Akciók:

  Herba Brill® akció!

  Herba Brill® programunk neve jogerősen védjegy oltalommal rendelkezik.

   Egyik legkedveltebb termékünk most akciós:  

  Vásárolj 150 pont értékben, és 20 pont helyett (MT. 4.100,- Ft.) kedvezménnyel 16 pontért (MT. 3.280,- Ft)  vásárolhatsz ....                  1 db HB. SPIRULINA-CHLORELLA-t! Ünnepekre töltődj fel energiával!

  RENDKÍVÜLI AKCIÓ! A reklámok szerint ötven év felett sokan küzdenek prosztata problémával. A HB. DOMINUS tablettát jó szívvel ajánljuk az ilyen problémákra, potencia, libidó növelésre és hüvelyszárazságra is vannak tapasztalataink.     A készlet erejéig  31 pont helyett (6.355,- Ft.) 26 pontért elérhető. ( MT 5.330,- Ft. ) A vásárlás nincs 150 ponthoz kötve.

                       

  Az akció korlátlan számban ismételhetõ a hónap folyamán. 

  Az akció idõtartama: 2021. december 01 - december 31.


  EXTRA akció:

  A nagysikerű februári rendezvényen   a KURKUMA BRILL  étrend-kiegészítő  rendkívül akciós volt, érdemes volt ott lenni!
  A KÖVETKEZŐ rendezvényen is különleges meglepetéssel várunk! 

  Az akció csak a résztvevõknek, és csak a havi országos rendezvényen érvényes.

  2014 március 8-án új szintajándék rendszert vezettünk be, új helyszín, új terv az elõkelõ környezethez!

  Új üzleti szint ajándék feltételei: érj el új szintet, és tiéd az új, üzleti szint ajándéka! Ha már egyébként is valamelyik szinten vagy, erõsítsd meg vagy ismételj, és egy alkalommal megkapod a szinthez tartozó ajándékot. Ezek a juttatások csak egy alkalommal kaphatók. A szintajándékok nem megvásárolhatók. Ha ismétléssel vagy új szint elérésével a feletted levõ tanácsadó is ismétel vagy új szintet ér el, az üzleti szint ajándéka csak a szint eléréséhez kötött forgalom harmada feletti többletforgalom esetén jogosítja a felsõ vonalat a szintajándékra.

  Pályázat:

  Herba Brill pályázat:


   

  A LEGJOBB HÁZIGAZDA cím feltételei módosultak:

  A pályázó legalább 300 személyes pontforgalommal rendelkezzen, a kitöltött, dátummal ellátott kérdõíveket a rendezvény kezdetekor - a pályázat érvényesítése érdekében - kérjük leadni.

  A februári konferencián a legjobb házigazda díjat december - január  hónapra :

  NAGYNÉ KISS JUDIT, 
  és
   PIROSKA GÁBORNÉ

   nyerte, gratulálunk!

   

  Herba Brill vezetõség

   

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2021 Zirkonia Bt