Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Történetem

  Történetek a Herba Brill Csapat életéből

  
  

  Kedves Olvasók!

  Kérlek benneteket, ezeket a sorokat ne a fantáziám szüleményének tekintsétek. Ez a Herba Brill Valósága.

  Bábolna, 2013. január 05. Országos Herba Brill Baráti Találkozó:

  Marika beszámolója megmutatta mekkora erő, mekkora munka él a Herba Brillben. Megmutatta a töretlen hitet, az Egész-ségben az ehhez vezető hosszú éveket, szerteágazó Fél-elem nélküli vidám munkát.

  A Hölgy életútja, boldogulása az Endrődi házaspár fantasztikus szeretetben való életének a visszaigazolása.

  Példaértékű azaz életút, ami a Baráti Társaság tevékenységén lemérhető. Fantasztikus dolgot cselekedtek!

  Embereknek önzetlenül, a saját utukkal felnyitották a lehetőségeiket. Az életek, melyek stabillá váltak a szeretettel átadott tapasztalat által, boldogságot sugároznak. A napi kemény munka szórakozás és öröm számukra. Melyet nyitott, boldogulni vágyó emberek átvesznek. Marikában megmutatkozott az eredmény, egyensúlyt teremtett a saját hite és a segítő szándéka által. A jól megtanított Egész-ség és annak megélése hozta azt az életet, melyet boldogan él.

  A tanítás, amit átad az embereknek, szívből, nagy - nagy hittel teszi. Ahogy a Mestereitől, tanulta.

  Ahogy Ő gondol az Endrődi házaspárra, Mesterei- igen!!! az Egész-ségnek. Az életminőségek javulása a környezetében az Ő belső erejét mutatja, rendíthetetlen elkötelezettségét a Herba Brill termékek iránt. Csipetnyi Fél-elem sem ingatja, lépésről lépésre halad az útján. Ezzel a kisugárzott békével emelte a környezetét. És ez visszaigazolás!!, milyen vezető, és ember a Két-ség nélküli, magukban, erejükben, tudásukban hívő, Endrődi házaspár.

  Az emberi fejlődést nem lehet csak anyagiakkal mérni, de Marika még ezzel is túlmutatott mindnyájunkon. Precíz könyvelésével bizonyította a számok erejét. Ami jobb életet, utazásokat, kirándulásokat, biztonságot hozott Neki.

  Lenyűgöző és egyben megható a munka, ami ekkora eredményeket hozott minden Résztvevőnek.

  Eredményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Herba Brill rajongónak!

  Jó hangulatot hoz a szél, kacsingat a vidék,
  Mosolyt fakaszt az öröm, a szívvel teli együttlét.
  Fény ereszkedik a tájra, élesedik a szívek határa!
  Árnyak nyúlnak, múlik az idő,
  Holddal-Nappal, jő az ÚJ IDŐ.

  Szóládi Andrea
  Balatonalmádi

  
  

  Hosszú idő telt el mire újra találkoztunk és visszatértem a Herba Brill csapatba a párommal együtt. Nagyon készültem erre a találkozásra. Hogy miért? Elképesztő dolgokra vagytok képesek és a csapatban lévő nyugalom, béke, és szeretet nem hagyta, hogy elszakadjak tőletek. Ezt a csapatot talán én nem is csapatnak, hanem egy csodálatos, nagy családnak nevezném, mert minden tagja tele szeretettel, tisztelettel, segítőkészséggel és alkotással. Mindig tudtok új és új dolgokat hozni egymásnak, amit akár a gondolkodásunkban akár az egészségünk érdekében tudunk kamatoztatni. Bábolna egy csodahely ahol az ember csak jól érezheti magát, feloldódik, feltöltődik energiával és mindig kap egy löketet, hogy tovább lépjen. Ez a tisztességes, becsületes és egészséges életmódban élő emberek csapata, akik minden erejükkel és energiájukkal azon dolgoznak, hogy a társadalomban hasonlóan gondolkodó embereket is megtanítsák az egészséges életmódra. Csodálatos volt veletek, nagyon jól éreztük magunkat a párommal, és ezt ezerszer köszönjük. Befejezésül csak annyit, egyszerűek, de nagyszerűek vagytok és a mielőbbi találkozás reményében zárom soraim.

  Marika és Jani Pápáról

  
  

  Kedves Edit és Józsi!

  Szeretettel köszöntelek Benneteket.

  Engem, mint a rendezvényen első alkalommal résztvevőt ért az a megtiszteltetés, hogy pár sort írjak a 2012. nov. 3-i országos rendezvényről.

  Nekem nagy élmény volt, hogy bekerültem Nagy Lajos és felesége, illetve Vargáné Payer Éva támogatásával a Herba Brill csapatba.

  Találkozáskor baráti fogadtatásban részesültem, úgy fogadtak, mintha ezer éve ismernénk egymást.

  Minden hírlevelet végigolvastam, hihetetlen, hogy mennyi mindenről lemaradtam eddig, és ezért bíztatok mindenkit az ilyen előadássorozatok meghallgatására.

  Az országos rendezvényen először értékelték az elmúlt hónap eredményeit, majd meghallgattuk Vargáné Payer Éva saját pozitív tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban. Nagyon jó előadást tartott.

  Majd ezt követte Edit és Tóth Attila figyelemfelkeltő és tartalmas előadása. Edit előadása rengeteg új, megdöbbentő információval szolgált számomra. Az információk hatása napokig végig kísért. Sokat gondolkodtam, miben kell változtatnom rövid időn belül, egyidejűleg milyen étrend-kiegészítőket szedjek.

  Csodálom Edit és Józsi erős és őszinte szeretetét, bölcsességét és kitartását. Köszönjük!

  Kívánok nagyon jó egészséget és sok sikert a munkátokhoz.

  "Béke, szeretet, bőség ". Kívánom mindenkinek.

  Schirkné Zsuzsa
  Sopronból

  
  

  Kedves Edit és Józsi!

  Nagyon vártam ismét e szombatot, hogy találkozzunk egymással és a messzebb lakó munkatársakkal. Fantasztikus volt a helyszín, elegáns, színvonalas, mint a Herba Brill! Igaz sok izgalom volt bennem az előadás miatt s nagyon örülök, hogy amit és ahogy terveztem az sikerült! Nagyon boldog voltam, hogy ismét én lehettem a Hónap legjobb házigazdája, fantasztikus élmény és célkitűzés eredményeként élhettem meg. Már most nagyon várom az októbert, hogy ismét összejöjjünk és hasonló megdöbbentő tapasztalatokkal legyünk gazdagabbak.

  Jó munkát szeptemberre mindenkinek!

  Szép napot, sziasztok!

  Éva

  
  

  52. Herba Brill Találkozó

  Szeptember 8-án verőfényes szombati napon, új helyen, Celldömölkön a Vasvirág Hotelben tartottuk meg az 52. Herba Brill találkozót.

  A Hotel nagyon kellemes és családias. A fogadtatásunk is nagyon jó volt.

  A rendezvény házigazdája Tóth Attila volt, aki a rendezvényt az Ő nyugodt és humoros stílusában vezette végig. Endrődi József értékelte az elmúlt hónapot és külön kiemelte azokat, akik pályáztak és azt teljesítették is.

  Az egyik pályázó Vargáné Éva volt, aki újra elérte az első szintet és szeretné 6 hónap múlva átvenni a kitűzött díjat. És hogy ezt hogyan érte el, illetve éri el, arról egy nagyon színvonalas előadást tartott. Aki nem volt ott és nem hallotta, annak ajánlom a kazettát.

  A másik pályázó Nagy Lajos, aki már második alkalommal teljesítette a pályázatot, szintén beszámolt arról, hogy mit tett azért, hogy ezt elérte. /kazetta!/

  A tapasztalatokat Belső Marika vezette le a Tőle megszokott habitussal. Nagyon sok jó tapasztalatot hallottunk. /kazetta!/

  Végezetül Edit tartott egy fergeteges előadást arról, hogy tanuljunk meg egészségesen enni. Ezt a kazettát feltétlenül ajánlom mindenkinek!!

  A napot finom zsíros kenyér, és Edit készítette különleges "májkrém" vacsora zárta.

  Akik ott maradtunk, éjszakába nyúló jóízű beszélgetést folytattunk le egy kis pezsgőzéssel és borocskával megtoldva.

  Másnap elmentünk a Vulkán fürdőbe és egy jót pancsiztunk. Nagyon szép a fürdő és megfizethető!

  Utána bementünk a városba, ahol éppen búcsú volt, még a körmenetet is megnéztük, valamint a gyönyörű Mária templomot.

  Finom ebéd után mindenki elindult hazafelé.

  Mi nagyon jól éreztük magunkat ezen a két napon. Nagyon tetszett Celldömölk. Reméljük, hogy máskor is lesz itt rendezvényünk.

  Gyertek TI is!

  Sopronból Nagyné Jutka és Lajos

  
  

  51. Herab Brill találkozó

  2012.08.04-én Bábolnán került sor a Herba Brill Baráti Társaság országos rendezvényére.

  Különleges volt ez a találkozó, hisz egy olyan társunkkal találkozhattunk, SZŰR FERIVEL, aki betegsége miatt az elmúlt hónapokban nem tudott eljönni. Elmondása alapján sokat köszönhet kiváló termékeinknek. Nem Ő az egyetlen, aki jó eredményeket tudott elérni. Ilyenkor érezzük át azt, hogy mennyire érdemes változni, változtatni megszokott dolgainkon. Itt mindig tanulunk, itt mindig friss tapasztalatokat hallunk, amit tovább tudunk adni azoknak az embereknek, akik a mai világunkban is egészségesen akarnak élni, és olyanoknak is szívesen átadjuk tudásunkat, akik pénzkereseti lehetőséget látnak benne.

  ENDRŐDI JÓZSEF és felesége EDIT a Herba Brill program megteremtői maximális segítséget nyújtanak bárkinek, akik bizalommal fordulnak hozzájuk.

  Én mestereimnek tekintem Őket. Életem teljes mértékben megváltozott, mióta kapcsolatba kerültünk. Tanításaik hatására, számtalan olyan dolog megvalósult az életemben, és itt nemcsak az egészségemre gondolok, amit nem hittem, hogy meg fog történni.

  Hogy hogyan is csinálják ezt meg? - erről szólnak a havonta megrendezett találkozóink, amikor őket is és sikeres társaink előadásait, tapasztalatit hallgatva is, olyannyira feltöltődve indulunk haza, hogy azt gondoljuk, számunkra is minden lehetséges. És ez így is van, mert mindig vannak olyan emberek, akiknek szükségük van a nálunk lévő termékekre.

  ENDRŐDI JÓZSEF értékeléssel kezdte a találkozót, amikor is elismerésben részesítette azokat az embereket, akik az aktuális hónapban eredményeket értek el. És, hogy még jobb kedvvel folytatódjon a nap, mindig van ITT ÉS MOST akció, ami azt jelenti, hogy akik részt vesznek a találkozón, bizonyos terméket sokkal olcsóbban vásárolhatnak meg. Jelen esetben egy kiváló új termékünk, a DOMINUS került akcióra. 29 pont helyett 19 pontért lehetett megvásárolni.

  Fontos része ennek a napnak a tapasztalatok átadása, amit szintén ENDRŐDI JÓZSEF fogott össze, ismereteinket is bővítette.

  Folytatódott TÓTH ATTILA Pápai társunk előadásával, aki nagyon szép számú csapatot tudott kitartásával, szorgalmával elérni, és követik is őt ezek az emberek rendszeresen a havi találkozókra is. Kihangsúlyozta jelentőségét annak, hogy nem szabad attól félni, ha munkánk során elutasítanak bennünket, amikor találkozókra hívunk. Éppen emiatt keressük a kapcsolatot még több emberrel, mert ahogy már írtam, mindig vannak olyan emberek, akiknek szükségük van a nálunk lévő termékekre.

  ENDRŐDINÉ EDIT követte meggyőző, lendületes, ész érvekkel alátámasztott előadásával, aminek címe A munka és hozadéka. Elmondta, hogy három fontos dolgot lehet elérni, aki tudását kamatoztatja: egészséget, pénzt és időt takaríthatunk meg. Erről szól az Üzleti terv, a Hálózat építő pályázat, ami a fantáziánkat nagyon megmozgatta. Szerintem mindenki meglepődött azon, hogy olyan kérdést tett fel mindannyiunknak, mire is költenénk azt a bizonyos 70 %-át annak, amit a munkánk során megkerestünk. A válaszok nagyon egyéniek voltak, és itt is bebizonyosodott híressé vált mondásunk, ami így hangzik: Ha Rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.

  Találkozónkat kiváló házigazdánk, NAGY LAJOS, a tőle megszokott nyugodt, bátorságot sugárzó mosolyával, szavaival vezette le.

  Hogy magamról is írjak valamit, 51 találkozó volt, és én mind az 51 találkozón itt voltam, és igyekszem már most úgy alakítani az időmet, hogy a következőkön is jelen legyek. Bízom abban is, hogy velem is egyre több ember fog eljönni, és ők is átélik azt a sok jót, mint ami velem történt az elmúlt években.

  Legközelebb 2012.09.08-án lesz.

  Én ott leszek, remélem Ti is.

  Üdvözlettel: B. Marika

  
  

  Négy éve Herba Brill

  Kedves Herba Brill Csapat!

  Idén júniusban a 49. országos rendezvény egy nagyon különleges esemény volt. Négy éves lett a Herba Brill!

  Már négy teljes éve építitek tudásotokkal és szeretetetekkel a Herba Brill Baráti Társaságot.

  Csodállak Titeket! És csodálom a munkátokat! Hihetetlen, hogy micsoda összetartás van köztetek. Hónapról hónapra az országos rendezvényeken egyre inkább egy nagy család tagjaként érzem magamat köztetek.

  Mindig meglepődök azon, hogy milyen erős szeretet, bölcsesség és hatalmas tudásvágy lapul munkátok mögött.

  A Herba Brill összegyűjtötte a természet legcsodálatosabb kincseit, de csak a Ti munkátoknak és kitartásotoknak köszönhetően ismerheti meg mindezt a világ.

  Az elmúlt évek alatt láttam, hogy mennyit változtatok, fejlődtetek, tudásotok mennyire gyarapodott, és hogy ezáltal hány ember és család élete is vált jobbá.

  Büszkeséggel tölt el, hogy ennek a Társaságnak a tagja lehetek én is.

  Azt hiszem, hogy egyre ritkábban lehet találkozni olyan önzetlen emberekkel, mint amilyenek Ti is vagytok. A bennetek rejlő erő, amivel képesek vagytok ennek a közösségnek a felépítésére és összetartására, egyszerűen hihetetlen! Ezzel az erővel Ti együtt bármire képesek vagytok...

  Bár egy születésnap fontos esemény, veletek minden egyes rendezvény egy különleges ünnepnek számít.

  Hihetetlen, amit az elmúlt négy évben együtt véghezvittetek, és szívből kívánom nektek, hogy ugyanilyen lelkesedéssel gyarapítsátok a Herba Brill Baráti Társaságot a jövőben is!

  
  

  Boldog Születésnapot Herba Brill Csapat!

  Szeretettel:
  Endrődi Eszter

  
  

  Kedves Edit és Józsi!

  Szeretettel köszöntelek benneteket! Engem, mint első bálozót ért az a megtiszteltetés, hogy egy pár sort írjak a februári rendezvényről.

  Nekem nagyon nagy élmény volt, hogy bekerültem Horváth László és kedves felesége, Marika támogatásával a Herba Brill csapatba.

  Tényleg Brilliáns!

  Ezek az emberek, akik ide tartoznak megtapasztalták, mi a betegség és mi az, amikor valaki megmutatja, hogy hogyan lehetsz egészséges, de csak akkor, ha te is akarod. Mindenki maga dönti el!

  Az előadások nagyon jók voltak, sok új dolgot hallottam. Az is nagyon tetszett, ahogy Endrődiék, az egész család együtt dolgozik azon, hogy az emberek jól érezzék magukat.

  Ha minden reggel indulás előtt elmondasz egy imát a tisztánlátásért és a tisztánhallásért, megtapasztalod, meglátod, meghallod, hogy ma valakinek szüksége lesz a segítségedre.

  Az est fénypontja a bál volt, ezt az élményt mindenkinek érdemes megtapasztalnia.

  Tari Ernőné Ildikó

  
  

  Szép és boldog napot Kedves Józsi!

  Jó volt újra együtt lenni veletek, már nagyon hiányoztatok!

  Mi is úgy voltunk mint a kis gyerek, számoltuk a napokat mikor jön el már végre!

  Ilyen fergeteges, jó hangulatú embereket nem minden bokorban lehet találni, az őszinte szeretet az, ami ezt a társaságot ilyen hosszú időn át összetartja. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet érte!

  Kívánunk nagyon jó egészséget és sok sikert a munkátokhoz!

  Szeretettel Maya és Laci

  
  

  Sziasztok!

  A hosszú hideg és sötét télben már nagyon vágytunk egy kis vidámságra, ami február 11-én meg is történt. Ugyanis ezen a napon tartottuk a Herba Brill társaság 45. baráti találkozóját és egyben a farsangi bálját is Tarjánban.

  Ki előbb, ki utóbb, de mindenki szerencsésen megérkezett. A délután a szokásos módon zajlott. A házigazda Belső Marika volt, aki nagyon frappánsan vezényelte le a találkozót. Az első előadó Jakab István lett volna, akit mindannyian nagyon vártunk, de sajnos betegsége miatt nem tudott részt venni a találkozón, de elküldte CD-n az előadását. Megörvendeztetett Bennünket egy új termékkel a Limiter-rel. Remélhetőleg a CD-t majd megvásárolhatjuk. Ezután következett az értékelés, amit programvezetőnk Endrődi József ejtett meg. Legnagyobb örömünkre 3 minősülő is volt, Belső Marika, és Chethoferné Ili 9 %-os lett, Tariné Ildikó pedig 3 %-os. Józsi elmondta a havi akciót és az itt és most akciót is. Akik ott voltunk nagyon szerencsések voltunk, mert az új terméket 15 pont helyett 9 pontért, valamint a lazac olajat 17 pont helyett szintén 9 pontért vásárolhattuk meg. A tapasztalatokat Edit vezette le, nagyon ajánlom, hogy a CD-t vegyétek meg, mert fantasztikus előadást tartott. Az utolsó előadást Endrődi Józsi tartotta az Ő sziporkázó stílusában. CD-t szintén ajánlom megvenni.

  Ezután kis ejtőzés majd 7 órakor fantasztikusan finom vacsora, és utána zene és tánc hajnalig. Fergeteges volt a hangulat. A zenészt szó szerint fejtetőre állítottuk. Margitka előadott egy Szandi paródiát. Többek között kétszer lement spárgába. Miklós elénekelt egy régi háborús dalt. Volt egy jó játék sodrófával és nagyon sok hahotázással. Fáradhatatlanul táncoltunk és énekeltünk hajnalig. Természetesen volt tombola is jobbnál jobb, szebbnél szebb ajándékokkal. A két főnyeremény közül az egyiket egy légtisztítót Szűrné Erzsi nyerte meg, a másik főnyereményt egy gyöngytyúk párt pedig az Endrődi házaspár.

  Hajnalok hajnalán elmentünk aludni. A szállás is nagyon jó volt. Másnap reggel még kaptunk egy finom reggelit és 10 órakor elindultunk haza.

  Régen éreztük magunkat ennyire jól. Már nagyon várjuk a 46. baráti találkozót.

  Jutka és Lajos

  
  

  Kedves Edit és Józsi!

  Szeretném megköszönni nektek ezt a fantasztikus bábolnai hétvégét. Nagyon jól éreztem magam! Rengeteg új s megdöbbentő információhoz jutottam, vannak olyan információk amiknek még így, 2 nap után is hatása alatt vagyok. Hihetetlen miről marad le az az ember, aki nem tájékozódik s az élet körforgására bízza magát. Nagyon várom már most a következő országos rendezvényt, s kíváncsi mily szörnyű s megdöbbentő információk nyomára bukkantok, amit megosztotok velünk, én mindenkit csak biztatni tudok, hogy jöjjön s személyesen hallgasson bennetek. MEGÉRI!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Szép napot kívánok!

  Éva

  
  

  Kedves Olvasó!

  A következő leveleket két kedves Herba Brilles munkatársunktól kaptam visszajelzésként az októberi Herba Brill e-mailes hírlevélről.

  Ha Te is szeretnéd rendszeresen olvasni hírlevelünket, kérlek jelezd a herbabrill@gmail.com e-mail címen!

  
  

   Kedves Józsi!

   Köszönet ezért a humoros és érdekes HERBABRILL tájékoztatóért, élvezet volt olvasni. Mi is megtermeljük táplálékunk nagy részét, és igyekszünk a legminimálisabb mennyiségben vegyszerezni. Sajnos teljesen nem tudjuk elhagyni, egyes növényeknél (eddig úgy tűnik) "kell" használni. Nem tudunk elmenni a novemberi találkozóra, pedig biztos sokat tanultunk volna (megint), többek között erről a témáról is. Az én Józsim is nagy ellensége annak, hogy mérgezzük magunkat.

   Béke, szeretet, bőség..... viszont kívánom én is.

    Üdvözletemet küldöm Dorogról:
    Rábai Jánosné Judit
   
    

   Kedves Józsi!

   Nagyon örülök a hírleveleknek, én szívem szerint mindennap olvasnám a tőled jött friss híreket. Úgyhogy ha időd engedi, halmozz el minket friss hírekkel s jobbnál jobb tippekkel. Nagyon várom már a jövő hetet, mindig újabb s újabb feltöltődést ad számomra.

   További jó munkát, szép napot kívánok!

   Éva

   ui: A válladat nyugodtan megveregetheted!!

  
  

  Beszámoló a júliusi országos rendezvényről

  2011 július 9-én egy sokszori meghívásnak tettem eleget, részt vettem a Herba Brill bábolnai összejövetelén.

  Nagyon baráti fogadtatásban részesültem, ami többszöri részvételre késztet. Színvonalas előadásokat hallottam, amelyek minden termék maximális hatását támasztották alá, persze csak annak aki alkalmazza őket.

  Bíztatok mindenkit, egy ilyen előadássorozat meghallgatására, hogy bízzunk saját magunk szervezetének gyógyulási hajlamában a természetes eredetű "bogyók" segítségével. Mindenre van megoldás, csak ahogy énbennem tudatosult nem holnap, hanem tegnapelőtt kellett volna alkalmazni a Herba Brill termékeit s odafigyelni mit eszünk és hogyan élünk.

  Még egyszer megköszönöm minden résztvevőnek a szívélyes fogadtatást, Endrődi Józsefnek s csinos leányának, Editnek, valamint Tóth Attilának a figyelem felkeltő és tartalmas előadásaikat, kívánok nekik sok hasonló előadást s még annál több érdeklődőt, akik ha elfogadják tanácsaikat sokkal élhetőbben élhetnék életüket.

  Ahogy én szoktam mondani: Legközelebb veletek ugyanitt.... augusztus 6-án!

  Üdvözlettel: Payerné Magdi Sopronból

  
  

  35. HerbaBrill Baráti Találkozó

  2011. 04. 09-én egy nagyon érdekes rendezvényre voltunk hivatalosak a párommal. A Herba Brill tartotta 35. országos rendezvényét Bábolnán, ahová nagy izgalommal érkeztünk meg. Nagy Lajosné Jutka és férje meghívására. Együtt üdültünk Hévízen, és ott barátkoztunk össze. Sokat beszélgettünk, többek között a Herba Brill Csapatról, a termékeiről, annakjótékony hatásairól. Vannak problémáim, és elkezdett érdekelni a dolog. Elhatároztuk, hogy közelebbről is megismerkedünk a termékekkel és forgalmazóikkal.

  Bábolnán úgy fogadtak minket, mintha ezer éve ismernénk egymást. A programvezető Endrődi József és felesége, Edit volt. Először értékelték az elmúlt hónap eredményeit, majd meghallgattuk B. Marikát, aki elmondta saját pozitív tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban. Ezután több munkatárs is elmesélte saját gyógyulásának történetét. Mondhatom, nagy hatással volt ránk, mint ahogy az egész találkozó hangulata. Egy új szlogent is tanultunk : ....De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz......

  Nem jegyzeteltem, de egy pár gondolat megmaradt bennem:

  - Sorsunk jobbra fordulását csak magunktól várhatjuk. Minden az agyban dől el először, és csak utána válhat valósággá.....természetesen ezt nekünk is akarni kell.

  Úgy döntöttünk, a következő találkozón is ott leszünk, és még közelebbről megismerkedünk úgy az emberekkel, mint a termékekkel.

  Köszönjük a türelmeteket:

   Rábainé Judit és Kromesch József
  
  

  33. Herba Brill Baráti találkozó.

  Nagy lelkesedéssel készültünk 2011.február 5.-én az országos rendezvényünkre, amelyre ismét Bábolnán került sor.
  Minden a megszokott módon zajlott, de talán kicsit többen voltunk, és kicsit ünnepélyesebb is volt a hangulat.

  Ennek több oka is volt. Nem csak az például, hogy Büttner Kálmán a feleségével együtt énekelt, és így üdvözöltek bennünket,

  - vagy az, hogy Nagy Lajosné Jutka elérte a 6. szintet, és pár szóval elmondta, hogyan, mi módon sikerült neki,

  - vagy az, hogy olyan érdekes előadások hangzottak el, jómagam (B.Marika), és Tóth Attila részéről, ami arra biztatott, hogy merjük a gondolatainkat, céljainkat szóban is megfogalmazni, és főleg leírni ----hisz, mint tudjuk, a gondolatainknak teremtő ereje van, és valósággá vállnak---

  - vagy talán az, hogy termékeink gyártója, Jakab István is megtisztelt bennünket jelenlétével, teljesen véletlenül mondanivalója megegyezett a mi gondolatmenetünkkel, és mi mindannyian azt éreztük, hogy ez sem véletlen,

  - a keretet aktuális házigazdánk Horváth Erzsi biztosította.

  A mai napunk a Farsang jegyében zajlott le, amit méltóképpen meg is ünnepeltünk.

  Az ünnepi hangulat finom vacsorával, és hajnalig tartó tánccal folytatódott.

  Másnap kipihenten, jó kedvvel búcsúzkodtunk egymástól.

  Gyertek közénk egyre többen, és többen, és megtapasztalhatjátok az összetartozás örömét, ami erőt, bátorságot, kitartást ad az elkövetkező hetekre, amíg ismét találkozunk.

  Az, a legközelebb 2011 március 5.-én lesz, ÉN ott leszek, és TE????

  B.Marika

  
  

  30. Herba Brill Baráti Találkozó

  Emlékezetes élményben volt része azoknak, akik részt vettek találkozónkon. Programvezetőink Endrődi József és Edit, mindig szolgálnak valami meglepetéssel.

  Először sor került az elmúlt hónap értékelésére, majd az aktuális akciókra és pályázatokra hívta fel a figyelmet. Érdemes megjegyezni őket, mert Én is így értem el eredményt. Ismételni tudtam a hatos szintet, szeptember és október hónapban, így ajándékom egy Ionos légtisztító készülék volt. Itt köszönöm meg a velem kapcsolatban lévő embereknek a segítséget, mert egyedül nehéz lett volna teljesíteni.

  Társunkat, Vargáné Évát dicséret illeti, hogy bátran, jó kedvvel kimert elénk állni, és elmondta csodás gyógyulásának a folyamatát. Bebizonyította, hogy megfelelő hozzáállással, nyitottsággal nagyszerű eredményeket lehet elérni az egészség területén is.
  Kívánom Évának, hogy a továbbiakban is maradjon hasonló jó gondolkodású a családjával együtt.

  A nap mási fénypontja Tóth György volt, aki a kínai orvoslás szempontjaiból világított rá táplálkozási szokásainkra. Tanácsokkal, javaslatokkal látott el bennünket. Nyugodtan, megfontoltan beszélt, szinte Isteni sugallatra. Éreztük vele kapcsolatban is, mint Endrődi Józsefnél szoktuk, hogy Én elmondom azt, hogy valamin, hogyan tudsz változtatni, .... De ha Rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz....

  A találkozót jó hangulatú beszélgetéssel zárjuk, ami folytatódik a szállásunkon. Tervezgetünk, kicsit elengedjük magunkat. Ez a lazítás úgy érzem, mindannyiunk számára fontos lenne.

  Erőt, lelkesedést ad az utána következő napokra.

  Decemberben ismét találkozunk, addig is egyre jobb és jobb eredményeket kívánok mindenkinek.

  B. Marika

  
  

  Kedves Józsi!

  Megköszönöm, hogy ismét megerősítettél abban, hogy JÓ HELYEN VAGYUNK!!

  Ez az MLM üzlet egy teljesen más üzletformával rendelkezik, mint más MLM üzletek. Ezért fantasztikus, és mindenki számára elérhető eredményeket produkálhatunk, mindenféle kötelezettség nélkül. Csakis a saját mentalitásunk és szorgalmunk szabhat határokat az eredményeink elérésében.

  Az egész csoporttalálkozó egy óriási újra töltést adott mindannyiunknak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink is hozzájárultak a rendezvény színvonalának emeléséhez. Boldogság és büszkeség volt Ácsné Évike sikere a saját egészsége és súlycsökkenésének eredménye hallatán. Mint ahogy Márti doktornő is mondta, csak pozitívan és boldogan lehet ezt az eredményt, amit ő elért így megélni. Fantasztikus hajtóerő számára ez, az üzlet építésében is egyre nagyobb sikereket ér el.

  Egy élmény volt Márti doktornő előadása. Igen hasznos és megszívlelendő tanácsokkal látott el bennünket.

  Nagyon jó volt látni a kollégákat is, milyen felszabadultan tudunk együtt énekelni Kálmán zenélésének a segítségével.

  A mai ember számára ez a mi közösségünk egy óriási lehetőség arra, hogy itt mindenki szabadon boldogan és bőségben élhesse minden napjait.

  Köszönöm, hogy közétek tartozhatunk!

  Laci és Maya

  
  

  Soósné Marika vagyok a HERBABRILL munkatársa és képviselője.
  2010. október 9-én, Bábolnán voltunk az országos rendezvényen, amelyen én személy szerint is nagyon jól éreztem magam. Nagyon értékes előadást hallhattunk Dr. Kunszenti Márta doktornőtől. Tóth Attila a termékekről tartott nagyon tartalmas tájékoztatót, és sok értékes referencia is elhangzott. Többek között Ács Lajosné Éva a 28kg-os fogyásával döbbentett meg sokunkat, gratulálok neki is. Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni az ismétlésekért kapott levegőtisztítót, aminek természetesen nagyon örültem a munkatársaimmal együtt. Köszönjük a lehetőséget, hogy programvezetőink, ilyen felajánlást tesznek, és elismerik a munkánkat. Köszönjük nekik!!
  HAJRÁ HERBABRILL!!!!

  
  

  Sziasztok!

  Számunkra mindig ünnepnap és a legjobb kikapcsolódás, amikor Bábolnán együtt lehetünk a Herba Brill csapattal.
  Mindig izgatottan várjuk az akciókat, a pályázatokat. Higgyétek el érdemes pályázni, mert ha megnyered, garantáltan megkapod az ajándékot. Ez történt a legutóbbi találkozón is, mert teljesítettük 4-en a kiírt pályázatot, és meg is kaptuk érte a légtisztítót. Az egyik legjobb dolog amikor kimehetsz és munkád gyümölcseként átveheted a meg- érdemelt jutalmadat és ezért még meg is tapsolnak és irigység nélkül Veled örülnek.

  Nagyon jó hallgatni Józsinak az értékelését, majd utána a sok-sok jobbnál jobb tapasztalatot, amikből nagyon sokat lehet tanulni és hasznosítani a munkánk során.
  A legutóbbi találkozón Márti doktornő tartott előadást a termékeinkről orvosi szemmel. Úgy gondoljuk, hogy nem csak nekünk, hanem mindannyiunknak nagy élmény volt az előadása, és nagyon sokat segít a munkánk során.

  Utolsó blokként általában Edit vagy Józsi ad nagyon jó tanácsokat az üzletépítésről, a kereseti lehetőségről, a jobb és élhetőbb életről a termékeink segítségével. Mindig nagy-nagy örömmel és odafigyeléssel isszuk a szavaikat.

  Végezetül pedig egy jó ízű zsíros kenyér partival zárjuk a napot. Utána van aki hazamegy, van aki ott alszik.
  Mi mindig ott alszunk, mert számunkra ez a hab a tortán. Ugyanis az éjszakába nyúló /legutóbb hajnali fél háromig/ beszélgetések, nótázások, finomabbnál finomabb sütemények, borocskák elfogyasztása a kikapcsolódás mellett nagyon jól feltölt bennünket a következő hónapra, és mindig úgy köszönünk el egymástól, hogy jövő hónapban találkozunk. Legutóbb sok új munkatársunk is ott aludt, és mivel hajnalig kitartottak, úgy gondoljuk jól is érezték magukat.

  Gyertek közénk Ti is, higgyétek el megéri.

  A november 6-i viszontlátás reményében puszilunk Mindenkit:
  Jutka és Lajos

  ....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt

  .