Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Legfrissebb Tapasztalataink:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

   

  Két éve voltam csontsűrűség vizsgálaton, csontritkulást állapítottak meg. A vizsgálatot nemrég megismételték, és 8% javulást mértek. Már nem fáj a csípőm. HB Zöldkagylót, Kombuchát, Kurkuma Brillt, Lady Brill céklást és Lazacolajat szedtem.                                                       .    K.-né Zsuzsa Zalaegerszeg

  85 éves anyukám hasnyálmirigy gyulladással volt kórházban. Fekvő betegként, pelenkázva adták haza. Két hét alatt annyit javult, hogy járókerettel közlekedik. Ma már a kertben sétálgat. A pelenkás időszakban sokat segített a HB Légtisztító. Alen-t, Spirulina-Chlorellát, HB Lapacho-t, Lazacolajat adtam neki.                                                      .                       ..   P.-né B. Piroska Zalaegerszeg

   Itt írom le a tapasztalataim a Herba Brill termékekről:

  Mióta iszom a „D” vizet, sokkal nyugodtabb vagyok, kiegyensúlyozottabb és boldogabb. A lazac kapszulától a visszereim halványodtak a térdemnél. A keresztszalag el van szakadva, mióta a zöldkagylót szedem, le tudok guggolni és nem fáj. A bőröm sokkal simább lett, tele vagyok energiával és nem is gondoltam volna, de október óta fogytam 14kg-t pedig nem is fogyókúrázom. A családom is elfogadta a termékeket, a nagy fiamnak elmúlt az ekcémája a kezén mióta rendszeresen szedi a kurkumát, lapacho-t, spirulinát, Lady brillt és a lazac kapszulát. A kisebbik fiamnak elmúlt a csukló fájása a zöldkagylótól és a kurkuma szedésével, ja és persze ezeket mind a kombuchával fogyasztjuk. Anyukám gerincsérve, ami ki van szakadva, a kurkuma, zöldkagyló és spirulina szedésével elviselhetőbb a fájdalma. Nem kell neki fájdalomcsillapítót szednie. Az orchidea virágom, ami1éve nem virágzott, a „D”. vízzel elkezdtem öntözni és 3 hónap után virágba borult és sokkal szebb és nagyobb virágok vannak rajta, mint azelőtt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Herba Brill termékeket, fantasztikusak! Aki a „D” vízzel együtt kezdi fogyasztani őket, garantálom, hogy 180 fokban megváltozik az élete.

  Azt kifelejtettem, hogy a Dávid is folyamatosan fogy, mióta issza a „D” vizet.

  Fné Tünde Söjtör

  Pár nap Herba Brill LAPACHO szedése után, amit napi 2x1 kapszulában és bő „D” víz fogyasztással kezdtem szedni, csökkent az éjszakai lábfájásom. A hajszálerek a lábamon, amik szintén fájdalmasak voltak, halványodtak. Sokkal nyugodtabb vagyok és hamarabb is elalszom esténként.

  Belső Mária 

  Egy hónapja szedem a Herba Brill LAPACHO kapszulát, napi 2x1 darabot. Az első tapasztalatom, hogy a műtött vállamnál a bicepszemből eltűnt a csomó, ami kb. egy jó nagy diónyi volt. Azóta nem zsibbad a kezem és nincsenek bedagadva az ujjaim. Nagyon jól alszom, nem ébredek meg többször éjjelente, mint korábban. A lábfájásom is megszűnt. A lányom arcáról szemlátomást eltűnik a sok pattanás, amióta ő is szedi a LAPACHO-t.

  Busné Sotus Ánes

   

  2015. decembere óta lábfájással küszködtem. Éjjelente hasogatott a lábam, napközben nehezen mentem. Mivel rendszeresen sportolok, ez nagyon zavart. Többféle orvosi javaslatot kipróbáltam, de lényeges javulás sajnos nem következett be. 2016. augusztusa óta fogyasztom a HB LAPACHO kapszulát, napi 3x1 db mennyiségben. A lábfájásom, lábduzzadás kb. kb. három heti szedés után szinte teljesen megszűnt. Köszönöm Herba Brill! Újra intenzíven tudok sportolni.

  Tóth Attila Pápa

  Hat évvel ezelőtt műtöttek melanomával, elég mély és nagy sebem volt, ami nagyon nehezen gyógyult be, az orvosok azt mondták, lehet, hogy be sem fog gyógyulni. A HB termékek segítségével sikerült begyógyítani. Viszont a seb környéke érzéketlen volt egészen mostanáig. Elkezdtem használni új termékünket, a HB. LAPACHO-t. Egy hónap szedés után kezdett a keringés m gindulni az élettelen felületen. 2x1 szemet szedek belőle. Későn fekvő vagyok,nehezen tudtam elaludni, sokszor megébredtem éjszakánként. A LAPACHO ebben nagyon sokat tudott segíteni, későn fekszem, gyorsan elalszom, jól kipihenten ébredek.

  Payer Lászlóné

  Kipróbálás címén vásároltam legújabb termékünket, a Herba Brill LAPACHO-t. Már hat éve estem át chemoterápiás kezelésen, azóta folyamatosan használom Herba Brill termékeinket: „D” víz, Kurkuma Brill, HB Limiter, Spirulina, Lady Brill cékla. A többit kúraszerűen.

  Elkezdtem használni a Herba Brill LAPACHO kapszulát. Egy hét után nagyon megindult a méreganyagok ürülése a testemből. Ugyanolyan büdös – sötét vizeletem volt, mint a chemo kezelések után. Egy hét alatt rendeződött a vizeletem. Számomra nagyon meglepő volt, hogy 6 év elmúltával még mindig ennyi méreganyag volt a testemben. A műtét során eltávolították a hónaljamból a nyirokmirigyeket. S  mivel nincsenek mirigyek, dagadt a kezem és csak masszőr segítségével tudtam használni. Ebben is tudott segíteni a LAPACHO. Ebben a két hónapban kellemes nagy nyugodtság lett úrrá rajtam. Kellemes mély alvást biztosít a LAPACHO. Nem altató hatása van, mégis mély alvást biztosít. Ha felébredek, akkor is könnyen vissza tudok aludni.

  Varga Imréné

  Másfél hónappal ezelőtt kaptunk kipróbálásra HERBA BRILL LAPACHO-t. Azóta folyamatosan napi 2 kapszulát szedek. Azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, amit az is bizonyít, hogy minden szívfájdalom, izgulás nélkül felültem a repülőre, a nyaralás során a férjemmel beültem egy kétszemélyes kajakba, és három órán keresztül minden idegesség nélkül eveztünk a nyílt tengeren. Bár eddig sem volt gondom az alvással, de mióta szedem a LAPACHO-t, még mélyebben alszom és kipihenten ébredek. Remélem, hogy a bőrproblémámon is segíteni fog. Azt vettem észre, hogy mióta szedem a terméket, gyorsabban javul az orromon levő folt.

  Nagyné Kiss Judit

  Tapasztalataim a HERBA BRILL LAPACHO-ról

  Kb. két hónapja kezdtem el fogyasztani napi két kapszulát. Ez idő alatt megtapasztaltam, hogy egy kellemes nyugalom szállt meg. Főleg akkor éreztem igazán, amikor repülővel mentünk nyaralni. Igaz, nagyon vágytam rá, hogy kipróbáljam a repülős utazást, de féltem is tőle.Eljött az idő, mikor indulni kellett a repülőtérre. Abszolut nyugodtan indultam el, és a gépre történő felszállást is természetes nyugalommal éltem meg. Az adriai nyaralás során feleségemmel kajakba ültünk és a nyílt tengeren eveztünk. Én, aki nem tudok úszni, csak úgy a vízre szálljak, mindenféle rábeszélés nélkül – korábban elképzelni sem tudtam volna. Kicsit szorongós voltam korábban. Ez teljesen megszűnt, mióta a LAPACHO-t fogyasztom.

  Lajos

  Egy Zalaegerszeg mellett élő hölgy ismerősömnek több nagy szemölcs nőtt a kezén, az ujjain. Napi 2x2 kapszula Herba Brill Limitert fogyasztott, és az első doboz elfogyasztása után � nagy örömére � már kezdtek eltűnni a szemölcsök. A második doboz elfogyasztása után teljesen eltűntek a szemölcsök a kezéről. Megfigyelte, hogy mellesleg nem alakult ki a sarkán a szokásos bőrkeményedés. Ismerősének ajánlotta a Limitert, akinek a hátán voltak szemölcsök. Itt is működött, eltűntek a szemölcsök.
  Felnőttek mellett fiatalok uszodai fertőzéses szemölcseire is vannak jó tapasztalataim.
  Gyűjtötte: B. M.

  Kb. öt éve lettem 2-es típusú cukorbeteg. Három hete voltam kontroll vizsgálaton, a Hb-g A.I.C. 3 havi átlagom 5,7 mmoll volt. A diétát igyekszem betartani, de nagyon fontosnak tartom mellette a Herba Brill termékek fogyasztását. Különösen fontos a �D� víz, Alen, Kurkuma Brill, Spirulina-Chlorella, Kombucha Brill, amiket nap, mint nap fogyasztok. Nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a tartósítószer-mentes, nem kivonatokat tartalmazó termékekkel.
  Köszönet a Herba Brill program vezetőinek, hogy ilyen nagyszerű termékeket biztosítanak számomra.
  Szűr Ferenc, Komárom, 2015. június

  Ismerősöm az arcára használja a Lady Brill krémet. Néhány napos használattal már halványodtak a májfoltok az arcán.
  H.I.-né

  Megcsúsztam, megrándult a derekam. Emelt adagban szedtem a Kurkuma Brill-t, a HB Zöldkagylót, Lady Brill krémmel többször bedörzsöltem a derekam. Egy hét múlva már semmi fájdalmat nem éreztem, pedig az orvosom 3-4 hetet jósolt a javulásra.
  H.I.-né

  Kurkuma Brill-t és Kombucha Brill-t fogyasztok folyamatosan, ami 8 kg túlsúly leadásában is segített. Nem vagyok fáradt, megszűnt a lábfájásom. 18 éves lányom is használja a két terméket, nagy megelégedéssel.
  Busné Ági, Sopron

  A Herba Brill termékeket folyamatosan szedem. Kórházban dolgozom. A héten egy aktív fertőző beteghez túl közel hajoltam, szerencsére és szerintem a termékeknek köszönhetően nem kaptam el semmit. A munkámban nagyon ki vagyok téve fertőzéseknek, ismétlődő oltásokat nem kaptam, két éve dolgozom a kórházban, mégsem kaptam el semmilyen betegséget. Köszönöm jól vagyok.
  Termékek, amiket reggel-este szedek:
  - 4-4 szem Kurkuma Brill
  - 3-3 szem Limiter
  - 4-4 szem Spirulina-Chlorella
  - 4-4 szem Lady Brill céklás
  - 15-15 fújás Flavo Brill
  - 4-4 szem Zöldkagyló
  - 2-2 evőkanál Kombucha Brill
  - 3 liter "D" víz naponta.
  A munkahelyemen sokat használok gumikesztyűt. Az ujjak között viszket, kireped. A Lady Brill krémmel naponta többször bekenem és nyoma sincs a repedéseknek.
  Varga Éva, Sopron

  Náthás lettem, megfáztam, kapart a torkom. Flavo Brill-t és Kurkuma Brill-t fogyasztottam, egy nap múlva elmúltak a panaszaim.
  H.I.-né

  Párom a munkahelyén huzatban dolgozott, jól megfázott, belázasodott. Napi 4x4 Herba Brill Limitert, 4x5 Kurkuma Brill-t szedett. A Flavo Brill-ből húsz percenként tízet fújt. Másnap már tudott menni dolgozni. Estére már csak hőemelkedése volt. A harmadik nap már semmi láz, és a közérzete is jó lett.
  Vargáné Éva, Sopron

  Unokámnak sok-sok apró veseköve volt. Az orvos szerint kőbánya volt a veséjében. Sok �D� vizet, Herba Brill Kombuchát és HB napteát itattam vele. Minden panasza megszűnt, a kövektől pedig megszabadult.
  Ruff Béláné Pápa.

  Jó néhány évvel ezelőtt volt trombózisa 70 év körüli ismerősömnek. Azóta rendszeresen vérhígítót szed. A Herba Brill 250ml-es Lazacolajat kezdte fogyasztani, napi egy evőkanál mennyiségben. A következő ellenőrzésnél kiderült, hogy az INR értéke egy hónap alatt 3,10-ről 2,10-re csökkent, ezért orvosi javaslatra csökkenthette a vérhígító mennyiségét.
  Endrődi József

  Tisztelt Herba Brill!

  Egy fiatal, 15 éves fiú tapasztalatát szeretném megosztani.   Hirtelen fogyás után a kórházban kiderült, hogy 1-es típusú cukorbeteg lett. Azonnal inzulin injekcióra állították, 15 egység hosszú hatású és 12 egység gyors felszívódású inzulint adott magának naponta. Mindent elkövetett, hogy javuljon az állapota, és egy hónap alatt elérte, hogy már csak 3-3 egység inzulint adagol naponta. Termékeink közül nagy mennyiségű Spirulina-Chlorellát, Kombucha Brillt, Kurkuma Brillt fogyasztott. "Edd magad egészségesre" programunkból sok mindent elfogadott. Receptjeink segítségével csökkentette a glutén-, kazein- és állati eredetű ételek fogyasztását.

  Gratulálunk az elért eredményekhez!

  2013 áprilisában férjemnél nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak. 80, 47 és 53 mm-eseket, 33 mm átmérőjűt. Mint derült égből a villámcsapás, úgy ért a hír bennünket. Pár nap múlva egy közös ismerősünknél találkoztam Gy.-né Marikával, aki a Herba Brill termékeket ajánlotta nekem. Természetesen elfogadtam a tanácsát, mert aki ilyen helyzetbe kerül, azt gondolom, hogy minden lehetőséget megragad, próbálja a legjobbat megtalálni számára. Elkezdte párom szedni a Herba Brill Kurkumát napi 9 szemet, Kombucha Brillt és napi 3 liter tiszta "D" vizet ivott. Három hónap telt el várakozással, semmilyen gyógyszert, kezelést nem kapott. Június végén PET CT-re kellett mennünk, az eredmény meglepő volt. A 80 mm-es daganatból 60 mm lett, az átmérője 15mm-rel lett kisebb. Júliusban elkezdődött a kemo. Még elkezdte szedni a Lady Brill céklás tablettát, napi 9 db-ot. A kezeléseket mindenféle mellékhatás nélkül bírta. (6 kemo) A vérképe végig jó volt. A kezelés után másnap maga vezette kocsival jött haza. Október 2-án a CT eredménye jó lett. A daganatok ELTŰNTEK! Novemberben szeretne újra munkába állni. Az orvos szerint még egy vérkép-eredmény teszi függővé. Köszönöm Gyökérné Marikának az infókat, és Endrődiéknek, hogy ilyen csodálatos dolgokat alkottak. Sz. Tímea Pápa
  Ui.: Timi férje november 25-én munkába állt. Gratulálunk, köszönjük a bizalmat, hogy maradéktalanul elfogadta ajánlásainkat, és megosztotta velünk tapasztalatait. Név és telefon nálam elérhető. (E. J.)


  Tisztelt Herba Brill!

  Már hónapok óta használom az Önök termékeit nagy megelégedéssel, de legújabb tapasztalatom arra késztetett, hogy megosszam Önökkel. A Herba Brill DOMINUS termékükről szeretnék tapasztalatot közölni. Amikor elkezdtem fogyasztani, az első tapasztalatom az volt, hogy elmúltak éjszakai gyakori vizelési ingereim. Néhány nap után megtapasztaltam, hogy 60 év felett is lehet szép az élet, szerető párommal intim együttlétünk szebbé tette napjainkat. Egy hete elfogyott a kapszulám. Az együttlétek megvoltak. Majd megérkezett a megrendelésem, és újra elkezdtem szedni. Ez az, ami tapasztalatom megírására ösztönzött: Dominus nélkül és Dominus kapszulával ég és föld a különbség! Sokkal nagyobb örömöt jelent nekem és páromnak is az együttlét, ha fogyasztom a kapszulát. Miközben hallom, hogy fiatal férfiak gondokkal küszködnek, el sem tudják képzelni férfiúi büszkeségemet és az elismerést párom szemében, amit meggyőződésem, hogy a csodabogyónak köszönhetek! Köszönet érte! Még egy megjegyzés: interneten találtam meg Önöket és itt is rendelek. A diszkrét elnevezés, csomagolás külön köszönetet érdemel. A gyors ügyintézésről, pontos szállításról nem is beszélve. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Önöket.

  További jó munkát és sikereket kívánok: egy Herba Brill felhasználó.

  .....7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2019 Zirkonia Bt.