Herba Brill®

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Herba Brill katalógus:

  
  

  Herba Brill termékkatalógus

  
  
  

  Megjelent a Herba Brill termékkatalógus.

  Kérje tanácsadójától!

  
  

  "Edd magad egészségesre" program:

  Az "Edd magad egészségesre" programban megjelent az első ételrecept sorozat praktikus, könnyen használható kártya formában.

  Állati eredetű alapanyag- és gluténmentes  receptjeink példákat adnak, ha szeretné visszaállítani a táplálkozásunk eltorzult arányait a természetesre, azaz csökkentené az állati eredetű táplálékot és a finomított gabonalisztekből származó glutént. Sok ismerősünknek segített életminősége javításában, hogy áttértek kukorica alapú kenyérre, tésztára, süteményre - mértékkel.

  A receptek tanácsadóján keresztül elérhetőek.

  Étvágygerjesztő:......  Vegán, gluténmentes, tej- mentes ....

   

  ...7/2004. (IV. 26.) ESzC..3sM rendelet 6.§ (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha Ön gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.

  © 2008-2020 Zirkonia Bt