Herba Brill

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Herba Brill Aloe spray

  99,5%-os tisztaságú Aloe Vera, a külső megújulásért

  A Herba Brill ALOE Spray bőrnyugtató, hidratáló, bőrápoló hatású permet.
  Természetes Aloe vera gél és növényi kivonat tartalma közvetlenül a bőrre permetezve elősegíti az egyes kozmetikai sérülések gyógyulását, hidratálja, regenerálja a bőrfelszínt.
  Alkoholt nem tartalmaz.

  Az Aloe

  A benne található speciális poliszacharid keveréknek köszönhetően elősegíti a bőr külső rétegeiben lévő sejtek megújulását; csökkenti az öregedési, ráncosodási folyamatot. Az Aloe-val történő rendszeres öblögetéssel megszüntethető a fogíny vérzése, gátolja a fogak kilazulását és a fogkő képződését is.

  A bőr ideális gyógyítója. Védelmet nyújt napozószerként is, de napozás után kifejezetten ajánlott. Kezelhetjük vele a pattanásokat, kiütéseket, gyulladásokat és a száraz repedezett bőrt. A fejbőr a haj és a szőrzet kiváló kozmetikuma. Gátolja a korpásodást, táplálja a hajgyökeret. A hajat, a szőrzetet fényessé és selymes tapintásúvá teszi. A kitűnő minőségű aloe mellett megkerestük azokat a gyógynövényeket és kiegészítő anyagokat, amelyek a külsődleges hatást még hatékonyabbá teszik. A teljesség igénye nélkül ezek: körömvirág, cickafarkfű, citromfű, izsóp, kakukkfű, levendula, kamilla, propolisz, allantoin. Együttesen hatásos bőrápoló, bőrhámosító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatásúak, fekélyek és, égési sebek utókezelésére is alkalmas, elősegíti a sebek gyógyulását.
  Ajánljuk: rosszul gyógyuló sebeknél, bőrelváltozások felületi kezeléseire, gyulladásokra.

  ...“Aloe Vera készítményünk alapanyagát Ausztráliából szállítjuk, pontosan azért, mivel a legtisztább minőségű, 99,5%-os. Természetjáró ember vagyok, és gyakran járok Afrikába is, ahová mindig viszek magammal aloet csípésre, sebekre, gyulladásokra, leégésekre. Rendszeresen kutyultam magamnak aloet különféle gyógynövényekkel, és egy alkalommal még egy darázscsípést is kezeltem vele hatékonyan, amelyet a szájpadlásomon sikerült begyűjtenem, egy délutáni hortyogásom alkalmával. Gyermekemnek egy kis propolisz hozzáadásával próbáltam meg a száját öblögetni egy torokgyulladása alkalmával, nem nagy sikerrel mivel nem volt hajlandó a szájában tartani a gyógyírt. Hosszas próbálkozás alatt kialakult egy fantasztikus receptúra, amelyet kollegáimmal közösen elkészítettünk Önöknek, és Herba Brill Aloe Spray névvel szeretnék átadni.”

  Jakab István munkáiból

  
  
  
  
  

  © 2008-2017 Zirkonia Bt.