Herba Brill

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • Tapasztalatok a Zöld Koktélról:

  Termékhasználóinktól gyűjtött tapasztalataink nincsenek tudományosan bizonyítva. Ettől még lehetnek jók.

  
  
  

  Ötven körüli úr kimerítő munkahelyen dolgozik. Mint vezető sokszor úgy érezte, hogy nem bírja tovább. Fogyasztja a "D" vizet, a ZÖLDKOKTÉLT (Duracell, mint a nyusziban) és nem fáradt. Jó kedvvel megy dolgozni.
  Nagy Lajos Sopron

  Három éve cukros lettem, most napi négyszer inzulinozom magamat. Az első időben 18 egységnyi inzulint adtam éjszakára és háromszor 18 egységnyit nappalra.
  Elkezdtem rendszeresen használni a Herba Brill termékeket: Zöld Koktélt, Kurkumát, Lazacolajat, Kombuchát, és január 13-a óta a D-vizet is.
  A májfunkciós értékeim is magasak voltak.
  Pár hónap rendszeres termékhasználat után az inzulinmennyiséget csökkenteni lehetett!
  Ma, augusztus 6-án a napi inzulin szükséglet: 3x5 egységnyi nappalra és 1x10 éjszakára.
  A májfunkciós értékek teljesen rendben vannak. Nemrég voltam laborban és kontrollvizsgálaton, és a diabetikus doktornő szerint nem is látszik a laborom alapján, hogy cukros vagyok!
  2011. január 13-án vásároltuk meg a víztisztító gépet. Azóta a látásom is élesebb lett. Nagyon jól érzem magamat a bőrömben.
  Másoknak is kitartó termékhasználatot kívánok, az eredmény nem marad el.
  Tisztelettel: Szűr Ferenc

  Terhes kismama vashiányos, és a felírt vastabletta helyett Zöld Koktél kezdett el enni. 3 hónap múlva a vizsgálaton teljesen rendben volt a vasértéke.
  Gyűjtötte: Nagyné Jutka

  Mielőtt megismertem a Herba Brill termékeket, 9,8 volt a cukrom, 180/100 a vérnyomásom és a vízhajtó sem tudta kihajtani a vizet a lábamból. A termékek segítségével a cukrom 4,1 lett, a vérnyomásom 120/80-ra csökkent, és nem vizesedik a lábam.
  Nemrég volt egy csípőprotézis beültetésem. Januárban még két bottal kellett járnom, amit a termékek segítségével már elhagyhattam.
  Ácsné Éva, 2010.aug.07.

  A Zöld Koktél kiváltotta a reggelimet, és segítségével mindenféle fogyókúra nélkül mennek le a kilók rólam.
  Szűr Ferencné

  A Zöld Koktél az egyik favoritom, mióta használom, nagyjából megszűnt a pikkelysömöröm. A kezemről már teljesen eltűnt, a lábamon még itt-ott van.
  Ez a reggelim is: a mixerbe rakok egy kanál Zöld Koktélt, egy kanál Alent, belefújok 10 Flavo-t, öntök rá Kombuchát és 2-3 dl D-vizet. Ezzel délig nagyon jól elvagyok.
  Nagyné Kiss Judit

  Hetven év feletti hölgy ismerőse rendszeresen beöntésre járt, mert súlyos székrekedéssel küzdött. A Zöld Koktélt kezdte fogyasztani Kombuchával, és teljesen megoldódott a problémája.
  Erzsi, Tapolca

  Középkorú férfi ismerősöm rászokott a ZÖLD KOKTÉL fogyasztásra. Azóta fáradhatatlan, felesége szerint olyan, mint a Duracell nyuszi. Hihetetlenül tele van energiával.
  Nagyné Kiss Judit

  Ismerőse Zöld Koktél, Kombucha és Naptea fogyasztásával másfél hét alatt több kilót fogyott.
  Kránicz Mónika Zalaegerszeg

  Férje sokáig elutasította a Herba Brilles termékeket, pedig szüksége lett volna rájuk. Ezért a felesége óvatosan vitte be a Brillt az életébe, a következőképpen: reggelente a vajas kenyerére hagyma helyett Zöld Koktélt szórt. Már el sem tudja képzelni a reggelijét nélküle.
  Müllerné Erzsébet, Zalaegerszeg

  Anyukája sok problémával küszködött, közte a cukorbetegséggel. 18-23-as cukorbetegséget is mértek neki. Inzulin injekcióra akarták állítani, amit ő halogatott. Ehelyett elkezdte használni a D-vizet, Kombuchát, Spirulinát, Alent és a Zöld Koktélt. 4 hónap alatt 5 körülire beállt a cukra.
  Szemlencséje összenőtt, amire egy 5 órás műtétet javasoltak neki. A termékek használatának köszönhetően a műtétet elhalasztották.
  P. Attila, Zalaegerszeg

  Zöld Koktél Alennel Kombuchával, Flavo-val, D-vízben összekeverve 100%-osan egészséges reggeli. Pusztán ennyivel az ember éhezés nélkül délig bírja a napot. Energiával tölt fel, lendületet ad.
  Endrődiné Lukács Edit

  Még nem merem elkiabálni, de lehet, hogy csodát tett velem a Zöld Koktél.
  Régóta szenvedek pikkelysömörtől. Szinte minden termékünket használom, és karban tudtam tartani a problémát. Mióta fogyasztom a Zöld Koktélt, teljesen olyan érzésem van, hogy elmúlt a pikkelysömör a testemről. A karácsonyi nagytakarításkor tudtam még vegyszerrel is takarítani, és nem ment tönkre a kezem. Bízom benne, hogy ez így is marad!
  Nagyné Kiss Judit

  Vércukorszint szabályozás: a ZÖLD KOKTÉL fogyasztása Czethoferné Ili vércukor szintjét annyira levitte, hogy csökkentenie kellett a mennyiséget. Részletek tőle�
  Saját tapasztalat: azt hittem, már ennél nem lehet több életerőm, energiám! Szinte függővé váltam a ZÖLD KOKTÉL-tól, nélküle nem indul a nap!
  Egyszerűen hiányzik, kb. 2 dl Naptea, 2 mérőkanál Zöld Koktél, 10 spricc Flavo reggel, és minden OK délig. Változik az ízlés, már nem mező ízű, hanem az élet felejthetetlen aromáját kapom meg minden reggel. Szeretném költőien kifejezni, de hidd el, Kedves Olvasó, hogy ezt csak megélni lehet.
  Endrődi József

  Feleségem emésztési problémával küzdött. A ZÖLD KOKTÉL szinte csodát tett vele.
  Tisztelettel: B. K., Pilismarót

  © 2008-2015 Zirkonia Bt.