Herba Brill

Mert az egészség természetes

  • Főoldal
  • Rólunk
  • Akciók
  • Üzleti lehetőségek
  • 
    
    

    Zöld Koktél

    A természet ősi lúgosító mestere

    Az összetevők külön-külön is a természet csodái. Így együtt pedig a Herba Brill program gyémántja a ZÖLD KOKTÉL. Ipari táplálékhoz szokott ízlésünknek első kóstolásra idegen a természet ősi ízvilága. Ez addig tart, míg meg nem tapasztaltuk néhány napon át a hatását. Két-három nap után kifejezetten igényli szervezetünk a Zöld Koktél fogyasztását. Legtöbben almalében, kombuchás vízben vagy joghurtban fogyasztjuk

    Zöld Koktél /étrend-kiegészítő por/ összetevői

    Lucerna

      Kiemelkedő lúgosító élelmiszer, alkalmas a szervezet elsavasodásának ellensúlyozására, és a felesleges gyomorsav természetes lekötésére. Magas a klorofill tartalma. A lucerna kitűnő rostforrás, rendszeres használatával kiküszöbölhetjük a székrekedési problémák kialakulását. Lúgosító hatásának köszönhetően kioldja az izületekből a húgysavat. Természetes csont alapanyag.

    Zöldárpafű

      Igazi vitaminbomba, amely más élelmiszerekkel összehasonlítva jóval magasabb arányban tartalmaz béta-karotint, B1-, B2-, B6-, C-, E-, H-vitamint, folsavat, pantoténsavat és nikotinsavat. Az árpafű fogyasztása jótékony lehet mindazok számára, akik rendszertelenül étkeznek, kevés friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak, emésztési problémáik vannak, fokozott szellemi, vagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve.

    Búzafű

      Az enzimek kifogyhatatlan tárháza. Segítségükkel képesek vagyunk a fehérjéket aminosavakká lebontani, hogy abból szervezetünk újra - számunkra szükséges - fehérjéket építsen. Az alternatív rákgyógyítás jól bevált eszköze az enzimterápia.

    Zöldzab

      Segítőtárs minden helyzetben. Gazdag antioxidánsokban, mint pl. a tricin, amely a simaizmokban pihentető hatást fejt ki, jótékony a gyomor-bélrendszer görcseinek oldásában. Zöldzab - a zöldek zöldje, ha kell pihentet, ha kell, felpörget.

    Cékla

      A köztudatban, mint vérszaporító ismert. Ha azonban megvizsgáljuk vastartalmát, arra következtethetünk, hogy más növényekhez viszonyítva semmivel sem tartalmaz több vasat. S ez az állítás mégsem változtat azon a tényen, hogy a cékla az a zöldségféle, amelyből a test legjobban tudja hasznosítani a vasat. A vér vörös vérsejtjei képesek alkalmazni. A cékla serkenti a sejtnövekedést, a sejtmag-regenerációt. Kiváló kálium, kalcium, vas, szilícium és magnéziumforrás, tartalmaz rezet, cinket, mangánt, ként, jódot, kobaltot, krómot, nikkelt, B1-, B2-, B6- és C-vitamint, folsavat, niacint és biotint is.

    Csalánlevél

      Serkenti a vesét és a végtagokból is képes a felgyülemlett folyadék eltávolítására. A lusta vese hajlamosabb a kőképződésre. A csalán által inspirált anyagcsere jobban feloldja a salakanyagokat, intenzívebben üríti a mérgeket. A B-vitaminok széles skálája, és kovasav is található, így a szép bőrnek, körömnek, hajnak fölöttébb hasznos a csalán fogyasztása. Szép haj - szép bőr - szép köröm - együtt ritkán nagy öröm.

    Zöld papaya

      Étkezési kihágásaink feloldozója. A papaya rendszeres fogyasztásával a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzet és puffadás is megszüntethető.

    Petrezselyem

      A népgyógyászat, mint vértisztító, erős vizelethajtó és menstruációs ciklus normalizáló gyógynövényként alkalmazza.

    Kaporlevél

      Magnéziumot, vasat, kalciumot és C-vitamint tartalmaz. Segít az emésztési nehézségek, puffadás, görcs kezelésében. Előszeretettel használják étvágyfokozó, emésztést elősegítő, fejfájás-csillapító, kismamáknál tejelválasztást serkentő hatása miatt. Sokan azért fogyasztják, mert tapasztalatuk szerint rendkívül jó hatású a vércukor szint szabályozására.

    Zeller

      Termései serkentőleg hatnak a veseműködésre. Emésztési panaszok, étvágytalanság esetén is gyakran alkalmazzák. A növény hatóanyagai révén erősíti az immunrendszert. A zeller nagy értéke a sok szerves nátrium, de megtalálható benne a kalcium, a foszfor, a vas, a magnézium, a kálium és néhány nyomelem is. A levele tartalmaz illóolajat (limonént, szelinént, alkil-ftalidokat), furokumarinokat és flavonoidokat is.

    Csipkebogyó

      C-vitamin-tartalma miatt immunerősítő és roboráló hatású, influenzajárványok esetén megelőzésre, valamint náthás és lázas megbetegedések, legyengült állapotok kiegészítő kezelésére való, magnéziumforrás, enzimaktivátor és gátolja a meszesedést.

    C-vitamin

      Vízben oldódó antioxidánsként véd a szabad gyökök károsító hatásával szemben. Bár vírus- és baktériumellenes hatása is bizonyított, fő hatását az immunrendszeri működés fokozásán keresztül fejti ki.

    Forrás: www.Népgyógyászat.hu
    Jakab István: Lúgosítás a kor-talanság útja

    © 2008-2015 Zirkonia Bt.