Herba Brill

Mert az egészség természetes

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Akciók
 • Üzleti lehetőségek
 • HB-500 Légtisztító

  A dobozba zárt hegyi levegő

  A HB-500-as légtisztító a legfejlettebb új technológiát alkalmazva állít elő (állandó mennyiségű) aniont és ózont. Eltávolítja a helyiség levegőjéből a port, polleneket, kellemetlen szagokat, sterilizálja a levegőt és elpusztítja a baktériumokat. Javítja a beltéri levegő minőségét, jobb közérzetet biztosít a lakásban és segít megteremteni az egészséges élet alapjait.

  Az anionok a levegő "vitaminjai", levezetik a negatív töltést és feszültséget, megtisztítják a levegőt a portól, baktériumoktól, bőrdarabkáktól és atkáktól. Jótékony hatással van az ember közérzetére, segítenek a betegségek megelőzésében.

  Az ózon jellegzetes illatú, színtelen oxigén. Normál hőmérsékleten teljesen felbomlik és oxigén molekulává és oxigén ionná alakul át. Az oxigén ion erősen oxidálódó tulajdonságú. Hirtelen oxidálódik és szétbontja a bakteriális fehérjét, ezáltal hatékonyan semmisíti meg a különböző bakteriális és gombás szennyező anyagot, gátolja a szaporodásukat. Lebontja a kellemetlen szagokat okozó szerves és szervetlen anyagokat.

  A készülék használatával úgy érezheti magát, mintha a természetben lenne, kipihentebb és nyugodtabb lehet.

  Termékjellemzők:

   1. Elektronikus porgyűjtő technológia:
   A légtisztító tetején van egy erős negatív elektromos terület, amely elnyeli a levegőben lévő különböző részecskéket (baktérium, füst, por, stb.). Egy bizonyos használati idő után szabad szemmel látható a lerakódott porréteg a készülék tetején található lég áramoltató nyílásán, a porgyűjtő területen.

   2. Hangtalan tervezés:
   A légtisztító által termelt anionok légáramot keltenek, és így keringetik a levegőt. A készülék üzem közben teljesen zajtalan.

   3. Microcomputer vezérelte automatikus keringés:
   Egy microcomputer chip vezérli a gépet, és csökkenti annak energiafogyasztását.

   4. Alacsonyabb energiafogyasztás és nagyobb hatékonyság:
   A készülék periodikusan dolgozik, átlagos energia fogyasztása 2W, másodpercenként 3x1016 aniont termel, nagy tisztító hatékonyságú.

  A készülék alkalmazása:

   1. Iroda, lakóhelység:
   Egy irodai vagy lakóhelységben, ahol a levegő nem tud hatékonyan cserélődni, a légtisztító megtisztítja a levegőt, összegyűjti a port, eltávolítja a kellemetlen szagokat, megelőzi és helyreállítja a légkondicionáló, okozta problémákat. Egyes források szerint csökkenti az elektroszmog okozta károkat.

   2. Autó: Az autó belső terének hőmérséklete és páratartalma kedvező a baktériumok szaporodásához. A légkondicionáló, vagy a bőr kellemetlen szaga felelős lehet mellkasi fájdalomért, hányingerért és szédülésért. Ez károsíthatja az emberek egészségét, és veszélyeztetheti a biztonságukat vezetés közben.
   A légtisztító hatékonyan bontja szét az ártalmas anyagokat az autóban, a levegőben lévő baktériumokat elnyeli és megöli, a port összegyűjti és leülepíti, eltávolítja a kellemetlen szagokat, füstöt és ködöt, valamint frissen tartja a vezetőt. Eloszlatja a fáradtságot, megakadályozza vezetés közben a rossz levegő miatti rosszullétet, a légúti fertőzést. Ez a készülék egészsége társa, miközben Ön élvezi a vezetés örömeit.

   
   
    
   
    

   © 2008-2015 Zirkonia Bt.